17

Додо

преди 1 година

Чета тези сквернословия и ми иде да повърна. Не ви е срам, продажни мекерета долни! Господ ще ви накаже! Дано ако имате деца, те да са от така любената от вас ЛГБТ "общност", за да се затрие семето ви.

16

Анонимен

преди 1 година

Е как бе да защитиш държавните и тези на ЕС граници от ордите варвари е голямо престъпление. Варварите извършвали престъпния си десант били в лоши условия и аз трябва да им съчуствам за този техен велик подвиг? Колко е жалко е да си полиран либерастки мозък. Крайнолевите розови пеперудки ни докараха до тук - хаос, беззаконие, нихилизъм, мързел и простотия.

15

ВъZраждане на СССР

преди 1 година

САЩ и НАТО започнаха тази война. Жертвите и ще те тежат на съвестта на всички англо-саксонци!

14

Хюго Бос до 13

преди 1 година

Е сравнение с парцала Гардиън, дори Карл Маркс звучи ксто крайнодесен. През комунизма тоВа беше единственият легитимен вестник ит Англия. Да не припомням ибтервютата им със Сталин и възхвалите му. Виждам, че неокомунистите, всякакви леви болшевики, нарекли се у нас градски десни продължават светлото дело да тат и цитират тази срамна медия.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Ако някой си мисли, че европеецът ще си посипе косите с пепел и ще клекне пред Путин," --- хахахахха, европеецът няма да клекне пред путин защото европеецът не воюва с путин! Също така както сам виждаш - на европеецът му писна да става жертва на американските интереси и американската прокси война на америка срещу русия! Европеецът проблеми с путин няма!

12

Анонимен

преди 1 година

Ако някой си мисли, че европеецът ще си посипе косите с пепел и ще клекне пред Путин, значи не познава европейския манталитет. Руснаците бъркат Европа с Азия. Отношението им към Европа ще възроди националистически и още по-силни антируски нагласи.

11

Анонимен

преди 1 година

Тези от "Гардиан"като са толкова знаещи да кажат какво става в тяхната държава! Кой ще бъде следващия им премиер след одиозния Джонсън! Италия е суверена държава и кой ще управлява решава суверена,а не журналистите!!! И все пак дано прогнозите им се сбъднат! Ще бъде един добър знак за европейската демокрация!!!

10

Глух Пор

преди 1 година

Доживяхме до абсурда, всички партии и хора от целия политически спектър, които са за нормалност, демокрация и човешки свободи, да бъдат наричани "крайно десни" и "ектремисти"! А тоталитарните, диктаторски, престъпни, марксически творения на глобалистоте, се наричат "либерални". Както Рейгън каза навремето: "Ако тоталитаризма дойде в САЩ, той ще е под маската на "либерализма". Помним колко "народни републики" натвори марксизма и преди. И все бяха "братсли", "свободни" и Инернационализъм

9

Анонимен

преди 1 година

Ами да я взимат... вие тук, вечна комунистическа диктатура ли очаквате??

8

Shark

преди 1 година

Ами ще я вземат. И не само там ще я вземат. И визната изцяло е на брюкселските нанаядени бюрократи, които провалиха тотално идеята за ЕС. То не бяха зелени сделки, то не бяха глупости, които да ограничават хората по всевъзможен начин. Няма да има ЕС, запомнете това, не и в този вид. Досега аз не съм чул в САЩ, Канада, Австралия и др. да говорят за зелени сделки,да карат електрички и да си спират мини и централи и да минават на вятър и мъгла, опс. слънце. Това само продажните еврогеООве го мислят

7

Анонимен

преди 1 година

Журналистиката може и да трябва да е безпристрастна, но това, което виждаме, не е журналистика, а журнаГлистика: форма на паразитизъм върху обществото. Целта е да формира поведението на организма-домакин, за да поддържа паразита жив. Всеки, който не пее псламите на радикално-ляват "либерална" идеология е крайно-десен враг на свободата и пр. Същите журнаГлисти, обаче, мълчаха като пукали докато правителството на Драги биеше протестиращите срещу нео-фашисткия "зелен" сертификат.

6

Анонимен

преди 1 година

1939, извинявам се 2039 година наближава. Този път с много по-смъртоносни и разрушителни оръжия. Чао, чао, Земя.

5

Анонимен

преди 1 година

Евала, време е да приключва тва евро и Брюксел

4

Анонимен

преди 1 година

Не знам от къде е преписана статията, но линията на консерватори (десни) = лошо дори не се опитват да я крият. А уж журналистиката трябвало да бъде безпристрастна.

3

аривидерчи

преди 1 година

Няма значение, какви ще дойдат в Италия на власт - набоцани 85%

2

Анонимен

преди 1 година

Продължавайте с крайно леви и десни ... и децата ви ще ходят по пиляните, а вие да търсите ковчези. Като неучите история ,ще повтаряте грешките :)

1

123

преди 1 година

Значи пед***лите и паразитиращите емигранти - *** и араби са най-важни за евеогейския съюз....