7

Анонимен

преди 1 година

комшията ми е шеф в един от затоврите в българия .. има 2 нови коли за по 100 бона ... тия не живеят от държавната заплата ....

6

СЕГА ТЕ

преди 1 година

НОСЯТ ЛИ СИ РАЗВАЛЕНИ ЯЙЦА РИБА ПРАШКИ - И ДА КРЕЩЯТ СИЛНО, ЧЕ ОНАЯ МОМА НА МРАВОЯДОВ МАЛКО ГЛУПОВАТА СИ ПАДА СЕГА СЕ ЗАПОЧВА СКОРО И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.

5

алов

преди 1 година

Нали търгуват с нарокотици какво се оплакват. ДОкарват по 3-4-5 к отгоре

4

Мда зле е работата

преди 1 година

Стига бе, ПП и Сие да лъжат? Неможе да бъде! След всичките изградени мостове над Дунав, изградените тунели, както и изградения най-голям завод за електромобили на балканите, тия да не вдигнат нищо и никакви заплати? Неможе да бъде! Тия надзиратели лъжат, лъжат като ИТН, те са ги накарали. Да де, ама май ГЕРБ са виновни, защото така! Не е възможно Киро и министрите му да лъжат, 100% Надзирателите са от ГЕРБ, лъжат и манипулират общественото мнение преди изборите!

3

Анонимен

преди 1 година

А моята не е увеличавана от 2000, когато беше 1000 лв, после на работодателите им се видя много и намалиха поголовно заплатите с по 100 лв. И след три години с още 100 лв, е сега взимаме по 800 лв чисто. Какво да кажа, възрастен съм да бягам , а като гледам голяма част от младите какви слугински дейности извършват в Европа, по-добре тук.

2

аз

преди 1 година

А колко изкарвате странично от заплата?

1

Анонимен

преди 1 година

Да ходят да мъкнат стълби на затворниците ве.... Като колегите им от София... Пък като не им харесва може и автомиячи да станат, или тираджий или зидаромазачи.... Ама не им се бачка нали?!?! Малко ли пари правят от контрабандата в затвора бе?!?! А знаят ли младите пенсионери, че служители на МЕВЕРЕ по закон НЯМАТ право да протестират?!?! Що за наглост!!!!