60

123-ИТОиДИ

преди 1 година

КОЙТО ЗАБРАВИ МИНАЛОТО , Е ОБРЕЧЕН ДА ГО ПОВТОРИ ! СПОМНЕТЕ СИ ТАЗИ СЕНТЕНЦИЯ , КОГАТО ГЛАСУВАТЕ НА 2-ри ОКТОМВРИ !

59

иво

преди 1 година

С ТАКИВА МУШ.М.О.Р.О.Ц.И. КАТО АЛАБАЛА-БАНОФФ И ШЕбЕ.К,А , КОЙ ШЕ ИСКА ДА СЪЗДАВА КАБИНЕТ ? АРЕ БЕГАЙ ! М.Р.Ъ.Ш.Л.Я.Ц.И !

58

ууу

преди 1 година

до коя сряда?

57

Анонимен

преди 1 година

Близо, далече ... Исти кОрац!

56

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ няма да има повече от 7 процента и ще са 4ти след пп 23, възраждане 20 и Стефан Янев 10, ГЕРББ 7, ДБ 7 и противоконституционните ДПС 6. Други партии няма да влязат в парламента, само в затвора, започваме с предните Марешки, далавери Симеонов и продавача на паспорти Угоен Каракачанов

55

про100 аз

преди 1 година

Нека. Благодаря за промяната! Всичките нови групировки ИТН, ДБ и ПП, против надеждите, доказаха, че са също толкова некомпетентни, както и предшествениците им. Заключенията са ясни - време ни е за ВЪЗРАЖДАНЕ!

54

анонимен

преди 1 година

близо,близо, колко пък да са близо. В началото на октомври. Този път ще гласувам не за някой, а против ПП и ДБ. Ясно е ,че на политическия пазар стоката е стара и вмирисана,но вси пак нещо трябва да спре безумието.

53

Shark

преди 1 година

Чудесно, нека има избори, тъкмо ИТН и Възраждане ще са вън.

52

Сашо от Варна

преди 1 година

г-н полковник Колев, всички ние сме жертви на денонощни манипулации и "либерал - диктатура пардон "демокрация" България не е вече на българите, България е предадена и продадена и за момента не се вижда спасение за нас...за съжаление.

51

полковник Колев

преди 1 година

Драги сънародници(обръщам се към българите) престанете да се делите на русофили и русофоби,престанете да се делите по партии...Имаме повече партии от Германия,Италия,Франция и Испания взети заедно! И каква е ползата - никаква!? Само корупция,дрязги и борба за власт и....нищо повече. И данъкоплатеца храни тези всичките! Да се обединим и да спасим България и българите!!!

50

Щерю

преди 1 година

Те изборите близо, но както стана все по- ясно - всички парламентарни партии в България са рожби на БКП. Продължава подмяната. Нарочно, с пълната си сила на ДС, БКП полага усилия да ни накара да не обичаме Демокрацията. БКП 32 години спъва българите да не се замогнат и да се откъснат от мизерията. Спънки, пропиляно време, застои. А вече трябваше да сме поне на жизнен стандарт като в Полша и Чехия...

49

анализатор

преди 1 година

: номер 59 Омикрон Рисърч е абсолютно прав! Пак ще си говорим, като минат изборите! ПП и ДБ поотделно ще получат по-малко гласове от ГЕРБ, но ако се обединят ще са първи.Лошото е че са далече от 50%.Което значи, че догодина, доамина, избори пак ще има...

48

анализатор

преди 1 година

Колкото си по-близо до Русия, толкова по-голямо дърво ще ядеш!!! Седмият пакет санкции ще съсипе средната класа в Русия.Ако ние продължаваме да се инатим и не се дистанцираме от Русия, и средният българин ще почувства на гърба си жилото на санкциите срещу Русия!!! НИКАКВИ ИЗБОРИ НЕ СА НИ НУЖНИ!!!

47

Радефффф

преди 1 година

Помнете кой е съединителя. Този който докара тия некадърници и не по-малки мафиоти на власт. Този който изправи българите един срещу друг, както никой досега.

46

До 58

преди 1 година

Вълкът козината си мени, моралът - Не!!! Човек, закърмен от лълката с мечтата за милиони и сладък живот, Никога не може да има Държавническо мислене! Тия мислят с джоба си. И до тук!

45

До 51

преди 1 година

Пак не позна! Опитай пак!

44

Промяната

преди 1 година

Е харесва ли ви промяната? Какво промениха? Донесоха ли нов морал?

43

Анонимен

преди 1 година

Най- добре е президентска република. Парламентарно ни доведоха до 2млн. емигрирали, а останалите - да свършват заплатата до 1 седмица, след като са я взели. Говоря за тези, извън 2% - богати, които Киро искаше да управлява. Това го научиха в Харвард тоя. И го каза простото, че това било най- важното в политиката. Да знае как да управлява богатите. Ние не сме в полезрението им изобщо!

42

Малчу от Факултету

преди 1 година

Саму Бат Бойчу ша упрай рабтата сите нашта евруром требе да гласуваме за негу оти той нашта *** и бащица и он дава помощи на назе бедните ора .

41

Анонимен

преди 1 година

Изборите са много близо и вече са неизбежни. Въпроса е за кога ще са определени от Президента. Избори, избори, избори и след поредните предсрочни избори пак мъгла.