11

Анонимен

преди 1 година

Какви оранжерийни домати и краставици ви гонят бе ***,вече от месец имаме продукция от полето а цените въобще не слизат надолу,какво поевтиняване ви гони?

10

Анонимен

преди 1 година

Триете коментари дори под статия за домати? Толкова ли пропаднахте вече, цензуриращи комплексари?

9

ти да видиш

преди 1 година

пак ли :):):)

8

Анонимен

преди 1 година

БЛАГОДАРЯ! МНОГО СМЕ ЩАСТЛИВИ! КОЛКО СУБСИДИИ ВЗЕМАТ! ВИЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ ИМАТЕ ЛИ НЕЩО МЕЖДУ УШИТЕ?ЗАЩО ПИШЕТЕ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ?ХАЙДЕ НА ОПАШКА ПРЕД КИРЕ И ЗНАЕТЕ КАК ДА МУ ДЪРЖИТЕ МИКРОФОНА!ТО БИВА ТО МОЖЕ !СЪЖАЛЯВАМ ЗА ПОХАРЧЕНИТЕ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ ЗА ДА СЕ СДОБИЕТЕ С ТЕЗИ ДИПЛОМИ!ВИЖТЕ КАКВО СТАВА И МЪЛЧЕТЕ!ПИШЕТЕ ЗА ПОРОДИТЕ КУЧЕТА!ЗА МАНИКЮР!ЗА ВЛИЯНИЕТО НА ЛУНАТА!

7

Анонимен

преди 1 година

Доматите не са важни. Важна е цената на бананите и тоалетната хартия. Заради тях сменихме социализма с мyтрокапитализъм.

6

Анонимен

преди 1 година

В градината имам домати за цяло село. Тази година берекета е голям. Краставици тиквички моркови всичко е в големи количества. След месец и зелето ще е готово. Добре че си запазих разсад от онова сладкото зеле че сегашното е с вкус на трева. Имам и от червеното то е още по сладко а пък по пазарите продават ГМО измишльотини. Еко продукти без химия с оборска тор от кравите това е истината. Тровят ви без да им мигне окото затова онко болните са стотици хиляди. Не купувайте химия тровят ви.

5

Анонимен

преди 1 година

това не е никаква новина,доматите всяка година по това време поевтиняват защото по дворовете на село а и не само на село домати бол

4

Анонимен

преди 1 година

Браво! Тамън българинът да затвори малко лютеница, че зимата ще е тежка!

3

Анонимен

преди 1 година

И заплатите, и заплатите.

2

Гошо...Тъпото

преди 1 година

В това...жежко време преторените зарзавати вкисват за броени дни..Все пак цените още държат някакво над...средно ниво,но постепенно падат,за...ужас на търговците. Хем некачествени,хем скъпи. Зарзават расъл насила не е вкусен и да намериш нещо качествено по пазарите е цяло...приключение.

1

анонимен

преди 1 година

Къде?