13

Вуте

преди 1 година

Не разбрах на *** думата ОЗОН с какво не им допадна, та изтриха поста ми за измерването със собствени уреди на Брикел? Или на директора с женското име не ми у харесва...И на мен не ми харесва името му, ама такова са му го турили майка му и баща му.

12

Анонимен

преди 1 година

Не знам за Брикел, но в Бобов дол, въздуха не се диша. Почвата и тя е замърсена. Важно е Ковачки да трупа милиардите, а това че за десет години намаляхме с 850000 няма значение.

11

Анонимен

преди 1 година

Този комунист трябваше да бъде пребит от бой както правиха комунистите и сега не да гледаме как казва на черното бяло, а сълзите и покаянията на близките му

10

пак този

преди 1 година

Там е само прах и мръсотия, който не е ходил вярва на глупости.

9

Анонимен

преди 1 година

Каквито и да са проблемите на Брикел, ако искат, могат да ги решат. Енергетиката е свързано с нашата национална сигурност, затова куцо и сляпо политик драпа към нея. Който държи нея държи страната. Това го разбраха първо Кирчо и Асенчо, и затова направиха тази посредническа фирма за газ и нефт. С АЕЦ - се затрудниха, ама и там задачата все още върви. Докато не приватизират всички частни компании в областта на ЕП и лицензиратите фирми за ток, нищо няма да мръдне. Но на кой от тия му стиска това?!

8

Анонимен

преди 1 година

Тази мишка лъже, защото ще му спрът кранчето! Който не вярва да отиде в Гълъбово и да види за какво замърсяване става дума! На хората си не плащат, за пречисващи инстарации не им се дават пари, всичко само в техния джоб отива!

7

Анонимен

преди 1 година

На запад - Мери се посточнно за CO CO2 NO NO2 - NOX и това отива директно в агенциите , това на запад, в БГ не пускат министри докато не спрат происводството или не пуснат филтрите мошенници

6

Анонимен

преди 1 година

Как не ни омръзна да ни гледат в очите и лъжат, директори, мастити далаверджии да кажа бизнесмени. За 10 -15 мин може да спре работата на газогенератора - боилер на въглища и емисиите изчезват. Има боилери които текат от всякъде, направо тровят. На запад се прави проверка за течовете на парогенераторите да няма такива, всички емииси да минават през комина и филтера и се измерва какви са емисиите след филтера. Използват се така наречените CEM analyser (Continuous Emission Monitoring), постоянно

5

Анонимен

преди 1 година

Какво му е на Брикел? Дава ток и спазва МОСВ нормите, плаща си емисиите, като всички други ТЕЦ- ове. В ТЕЦ 2 имат СОИ инсталации и там е най- добре. Да спрат Брикел ли искат? Те вече спряха АЕЦ Белене, беше всичко готово за строежа, платихме милиарди неустойка в Страсбург, заради политическото им решение да го спрат. Сега пак ли това искат. Те да си коват безумни политически решения, да угодят на Америка, а ние да плащаме за тях и да стоим и на тъмно. Гладно и студено вече ни го осигуриха.

4

Шах

преди 1 година

Да беше казал колко милиарда лева са на печалба и щяхме да го разберем.

3

Анонимен

преди 1 година

3 коментара, 2 стоят. Изтрили са ме политкоретната медия. За думите - че никой от политиците не може да чете моментни стойности на инсталациите, поради различните процесните данни на системите. И че политиците ни са трагедия, заради некомпетентността си. Браво бе. Демокрация, а? Чист фашизъм.

2

Анонимен

преди 1 година

Ни на Киро, ни на шефа на Брикел вярвам. Грам обективизъм няма у тия хора. Киро детската градина вика с цяло гърло тия са лоши, шефът му отвръща, че Киро е лошият. Никой не е в състояние да излезе от лъжливата си зона на комфорт.

1

Анонимен

преди 1 година

Всичко е наред на никой не му стана лошо. Е това ако ти е анализа...