121

Финансист

преди 1 година

Така си е това с парите. Какви ги сътвориха ттези от поредното НС и поредната Комисия по бюджет и финанси. Време им е да започнат заедно да пискат за фиска. Ще им пригласят Тошко африкански и Станислав от Учин дол. Провалиха държавата, а сега се опитват да изкарат виновни други. Колко пъти политиците ходиха на избори през м. г., че и искат и тази отново да има избори. Като че ли ще избираме космонат за Марс, че да правим толкова често избори. А то, и пари си няма.

120

Стиви

преди 1 година

А бе селянко,най добре е да го задържиш 3 години!!! Не си спечелила изборите и не можеш да поставяш условия!!!

119

хаха

преди 1 година

само отпуски са ви в главата! ходете, гласувайте си законите, раздайте пачките. както го правеше боката 10 години.

118

Boikikev Hristo

преди 1 година

Що да не и ударя една шпакла на Корнелия?

117

Ghost

преди 1 година

До Анонимен 116. 116-ти, това вече е наглост от твоя страна. Той, Радев ни ги натресе ТЕЗИ??? Забрави ли??? И сега дано да се немесел. ДА когато Гешев най-накрая се намеси ще видите кон боб яде ли! Защото по-некадърна ЗГАН от тези , НЯМА. Радев гони еднолична власт. ПП+ДБ са добре платени от олигарсите-Христов редовно се среща с Бобоков. Трифонов движи свой бизнес проект. БСП.... за тях всички знаем. И после 'кюлчетата' ВИ били виновни и джипките. Това ни докарахте защото сте просто НЕГРАМОТНИ

116

ПАРИ НЯМА

преди 1 година

ВЗИМАЙТЕ ПАРИ НА ЗАЕМ И РАЗДАВАЙТЕ НА СОЦ.СЛАЕИТЕ ДА КАЧАТ НЯКОЕ КИЛО.

115

Анонимен

преди 1 година

Мандатът ти е даден за да се опиташ да съставиш правителство, а не за да назначаваш шефове на комисии. Ако не можеш да свършиш тази една задача, връщаш мандата и се разкарваш. Ясно ли е, ceлcкa пpъчкa такава?!

114

Анонимен

преди 1 година

Най наглата лъжлва крадла ще стиска и бави мандата да има време да плячкосва още България!

113

Анонимен

преди 1 година

До Аз промянатаЗаконно е, но не е морално. Няма обявен срок. Още онзи ден Афера.бг писа, че Нинова е наредила на депутатите да не излизат отпуск преди 15 август. В момента БСП яко сменя кадри. В Ловеч са го закъсали. Там човека, дето е трябвало да стане, се е класирал 3 ти и отменят конкурса. От ПП ги натопиха.

112

Анонимен

преди 1 година

"Трябва да ги измитаме от властта час по скоро"-------------Хахахаха ... обслужващият персонал на Копейкин, Боцко Златното Кюлче, и Розоберачът от Росенец е напрегнат до краен предел. Сега или никога вече! Но времето ви оттече, дори и да има избори.

111

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ТЪРПИ НОРОДА НАШ ТОЙ ИМАА 500г.СТАЖ

110

Анонимен

преди 1 година

Тия ще направят повече месеци в оставка управление от колкото реални месеци са управлявали, няма такава наглост

109

анонимен

преди 1 година

Мен ме интересува дали БСП, ДБ и ИТН са гласували за противоконституционен избор на пресдедателя на КЕВР. Айде некомпетентността на ПП няма какво да коментираме, тя е въпиюща. Но БСП така ли няма юристи (дори има бивши конституционни съдии близки до тях), които да ги посъветват. Или баш юристът и бивш правосъден министър Хр. Иванов (с аспирации да е сл. главен прокурор) така ли не видя нередности в този избор? Но вкупом си траеха. Трябва да ги измитаме от властта час по скоро.

108

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 112Че те още с декларацията с невярно съдържание на Кирчо я суспендираха Конституцията и си я карат както си искат. Шефа на БНБ го молеше Кирчо да отегли промените в борна на ББР, защото беше длъжен да го даде на покурор, тъй като се подписваше като министър, без да е обнародван указа за това!!! Ареста на ББ и сие да не коментирам. Навсякъде я карат през просото и за спрените им безобразия обвиняват"статуквото", че им пречело. Само как прекратиха мемурандума с Джемкорп!

107

Анонимен

преди 1 година

Всеки допълнителен ден е един бонусен ден кльoпaчкa. За 24 дни колко милиардчета още могат да усвоят! Гнyc ме е от тази комунистическа cгaн.

106

Анонимен

преди 1 година

Дано Радев се намеси на това явно нагло погазване на конституцията!

105

Анонимен

преди 1 година

на 15 август ще каже трябва ми още месец до 15 септември и така ще си управляват в оставка още месеци

104

Аз промяната

преди 1 година

Това което правят Бкп законно ли е Докога така тези ще си карат както си знаят и НЯМА КОЙ ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА ГИ СПРЕ

103

Пян_Гъ

преди 1 година

Ком-у-нистите са НЕДОСТОЙНИ хора. Винаги са били такива. Имам предвид БСП, но иначе и ДБ и ПП. И те са комунисти. Само че ще кажа на Нинова: КОЛКОТО ПОВЕЧЕ БАВИТЕ МАНДАТА, ТОЛКОВА ПО-НИСКИ РЕЗУБТАТИ ЩЕ ИМАТЕ НА ИЗБОРИТЕ. Подозирам, че го знае, но действа на принципа: "След мен и потоп"!

102

Анонимен

преди 1 година

Аааа, вие можете да суспендирате и конструкцията. От вас всичко очаквам.