141

Другарке то така

преди 1 година

Не Става - Още преди 30 години Конституционният Съд се е Изказал: Решение 20от 23 декември 1992 г. по к.д. 30/92 г.за тълкуване на чл. 99 от Конституцията(Обн., ДВ, бр. 1 от 5 януари 1993 г.)

140

Анонимен

преди 1 година

Народен съд за тези, какви са твзи своеволия. Белене за такива е съществувало предатели.

139

До 140

преди 1 година

И аз ще хвърлям на Възраждане и така като гледам доста хора натам клонят.

138

Георги Илиев Митев

преди 1 година

От 9-то Септември 1944 година и до ден днешен ни управлявате вие комунистите и вашите фракции. Репресиите и гоненията ви продължават срещу най-бедните , най-работливите и честни български граждани. Без да давате право на избор използвате всички сили и средства, за да продължите да ни унижавате и управлявате .

137

Комунист - русофил

преди 1 година

Нинова и с-ие са американски ***, които служат на едрия капитал

136

н2о

преди 1 година

Б.Си ненаситната жажда за Власт на нео-болшивишките ни троцкисти!!! Тези и майка си, и баща си, че и децата си ще продъдът, за да останат поне още малко във власта! А, навремето съм гласувал за тях... Е, Никога повече!!!

135

КАКА НИНА

преди 1 година

КАКА НИНА Е ВОЖД. НЕ ДАЙ БОЖЕ ТЯ ДА ХВАНЕ ВЛАСТТА - ЩЕ ОБ...СИ БОКО С КОСЪМ. ЯКА, БЕЗКОМПРОМИСНА ПОЛИТИК, БЕЗ САНТИМЕНТАЛНОСТ И СКРУПУЛИ.

134

НЯМА ДРУГИ КАТО ТЯХ

преди 1 година

ДО 15 АВГУСТ ЩЕ ВИ СЪСИПЕМ- НИЕ ЧЕРВЕНИТЕ УНИЩОЖИТЕЛИ ГО ПРАВИМ НАЙ ДОБРЕ. ЩЕ ВИ ОКРАДЕМ, ЩЕ ВИ ОБЕРЕМ И СЛЕД ТОВА ЩЕ "ПЕЕМ'' НЕ СМЕ НИЙ ГЕРБ СА...

133

Анонимен

преди 1 година

Вън бе бъчвоооо!

132

до 144

преди 1 година

Естествено, че Няма, Драги в Италия - вчера вечерта падна и веднага избори на 25-ти Септември, тука вече 1 месец - дори дата за Избори - няма!

131

Венелин

преди 1 година

Има ли право да държи мандата толкова или пак ще занимаваме конституционния съд?

130

От Вселената

преди 1 година

Разликата между Конопа и Марихуаната е както между Мъжа и Жената. Конопа винаги расте, както и Мъжете по високо от Марихуаната - Жените. Конопа съдържа вещества, които са подобни до веществата в Мъжкия организъм и поддържат Логиката в Живота. Марихуаната съдържа вещества които са подобни до веществата в Женския организъм и поддържат Емоциите в Живота. И затова Конопа - Мъжа като се съберат заедно с Марихуаната - Жената става Експлозия и се ражда Бебенце, което трябва да отиде на училище с Логика

129

Анонимен

преди 1 година

Докато са в това спорно време дали трябва да са разпуснати вече или не, да вземат да назначат шеф на КЕВР, на КПКОНПИ, на БНБ и т.н., кога иначе петата по-големина партия в парламента пък било и най-старата ще може да кадрува така. Кокала хич не им се пуска. А и не остана време да се преразпределят парчетата към нашите фирми.

128

Дитатурата е Тук

преди 1 година

Спете Спокойно Деца - Шепа не Избрани от Никого, ви клатят като за Последно, а аз сега си идват от Магазина и всичко е по 200%, Алуминиевото фолио, беше 2.19, стана 2.99 при Про100Киро, днес 4.45, т.е. 200% и отгоре дори!!

127

Седми клас

преди 1 година

Пред ЗА ДА се пише запетая!

126

Аз промяната

преди 1 година

132 точно написано действителността е тук такава

125

Аз промяната

преди 1 година

Как така Нинова ще си прави каквото си иска това трябва да спре ТЕЗИ нали са в оставка че то е до незнам кога си ИЗБОРИ ИЗБОРИ ИЗБОРИ ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА

124

Анонимен

преди 1 година

Ей, не разбирате ли бе? На Нинова ѝ се управлява, какво тук значи някаква си конституция?

123

Анонимен

преди 1 година

*** са проект на Врабевски, близък до Бойко. *** също са евроатлантици. Да се знае, като ходите да гласувате. А по темата БКП да връща веднага мандата! И дано не влязат в следващия парламент!

122

Boikikev Hristo

преди 1 година

Ами да що пък да не и извъртя една мазна шпакла на Корнелия?Кво като е комунистка?По-добре шпакла на Корнелия отколкото вувузели на Баце.