181

Анонимен

преди 1 година

До 15 август ????????????????????

180

Анонимен

преди 1 година

Целта не е да се изкара България от батака а да се подпишат договорите със САЩ за превъоръжаване на армията,което ще ковства почти 15-20 милиарда$ за период от 5-6 години.Половината от тия пари са фактически комисионни.А вие се надявайте.Импийчмънт .

179

Анонимен

преди 1 година

Целта не е да се изкара България от нарака а да се подпишат договорите със САЩ за превъоръжаване на армията,което.ще ковства почти 15-20 милиарда$ за период от 5-6 години.Половината от тия пари са фактически комисионни.А вие се надявайте.Импийчмънт .

178

Анонимен

преди 1 година

Целта не е да се изкара България от барака а да се подпишат договорите със САЩ за превъоръжаване на армията,моето.ще ковства почти 15-20 милиарда$ за период от 5-6 години.Половината от тия пари са фактически комисионни.А виеде надявайте.Импийчмънт .

177

Анонимен

преди 1 година

Грешка, Кеворкян да се чете Кевр

176

Анонимен

преди 1 година

Др Нинова. Нямате моралното право да задържате мандата, след като вашият коалиционен кабинет се провали и беше незаконен. С премиер нарушил конституцията. Сега шеф на Кеворкян отново нарушил конституцията. Депутатите свалиха доверието във вас,а вие още се натискате и плашите с хаос след хаоса к предизвикахте през последните 7 месеца.

175

Конституция на РБ

преди 1 година

чл.99 ал.3:...президентът В СРОКА ПО ПРЕДХОДНАТА АЛИНЕЯ...(7 дни).Нинова тълкува превратно сроковете.Не пише,колко е срокът за третия мандат,но в контекста на сроковете за предишните мандати,трябва да е същият като техните, тоест 7 дневен.Не пише,че може да го държи докато и е удобно,да си гласува старото НС това,което не е могло,защото видите ли,ние смятахме,че ще сме на власт 4 години и ще си гласуваме което когато си искаме,но се провалихме и сега екстрено ще поправяме пропуските.

174

Анонимен

преди 1 година

Тия приватизираха и Държавата.Няма частна държава а превзета такава,която в момента е една пародия на Държава и Държавност.

173

Анонимен

преди 1 година

Ситуацията е революционна.

172

От Вселената

преди 1 година

Шефе, шефе къде си, търсят те по микрофона? Шефе, шефе, къде си? Твойте приятелки - журналистки те търсят по микрофона! Шефе, шефе. Обади се довечера по телевизията на журналистките и им кажи в кой ресторант да доведат твойта приятелка, кака Сийка, че тя плаче за теб! Тя ще дойде, ще те погали и ще седне на твоя! Не бой се шефе, не бой се! Кака Сийка е обучена, на училище е ходила, чавдарка беше, пионерка беше, комсомолка беше, комунистка стана и е добра в юргана!

171

Анонимен

преди 1 година

Нинова това да не ти е партийната книжка, да си я държиш колкко и кога си искаш, има си конституция, само поставяте Президента в ситуация да нарушава конституцията

170

Анонимен

преди 1 година

Нинова, чела ли си това книжле "Конституция на Република България". Вие с Фигурант Фигурантов упорито ни показвате, че НЕ СТЕ.

169

Анонимен

преди 1 година

Това правителство с участието на БСП не направи нищо срещу корупцията освен един зрелищен арест на Борисов и Севда и това остана, а щеше да бори корупцията.Всичко си е по старому, проектите ги печелят и изпълняват едни и същи фирми години наред .Сега искали нов шеф на КЕВР, ами нали си го избрахте, искали нов шеф на КОМПИТО - и само да е Б. Рашков. Защо? та той е пенсионер и като министър на МВР какво направи?

168

От Вселената

преди 1 година

Шефе, шефе къде си, търсят те по микрофона? Шефе, шефе, къде си? Твойте приятелки - журналистки те търсят по микрофона! Шефе, шефе. Обади се довечера по телевизията на журналистките и им кажи в кой ресторант да дойдат да се почерпите!

167

Радев и КОНСТИТУЦИЯ?

преди 1 година

Корнелия ПОГАЗВА КОНСТИТУЦИЯТА. В член 99, ал.3 ЯСНО е казано "Президента връчва МАНДАТА на 3 парламентарна група, която в срока ОТ ПРЕДХОДНАТА АЛИНЕЯ 7 ДНИ ПРЕДЛАГА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ". В конституцията не е казано за определения министър-председател след колко дни предлага ПРАВИТЕЛСТВО НО ИМА РЕШЕНИЕ от 1992г. на Конституционния съд че това трябва да стане за 7 дни.Така че Радев в ПОНЕДЕЛНИК 17.00 АКО НЯМАШ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА МП ТРЯБВА ДА ОБЯВИШ МАНДАТА ЗА НЕРЕАЛИЗИРАН.Радев чети Конституцията!!!

166

Ново 5

преди 1 година

Понеже задраскаха Рашков правителството на БСП се провали

165

Анонимен

преди 1 година

това несериозно просто, по тая логика може и до местните избори догодина да го държите

164

Нямам думи

преди 1 година

Напълно познат комунистически прийом да не се спазва Конституцията

163

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-СДС пак са извадили една пачка от милиардите в чекмеджетата да плащат на трoловете си да пишат безсмислици по форумите надявайки се да се върнат на власт и пак да крадат, крадат, крадат,...

162

Анонимен

преди 1 година

Ами сега. Оказва се, че всички в България имат басейни и ги топлят на ток, вкл. и в блоковете.