13

Анонимен

преди 1 година

В Украйна приемат закон за 15 години затвор за всеки който приеме руско гражданство.

12

Анонимен

преди 1 година

Путин на 70 изглежда на 50 а еврог ейците на 50 изглеждат на 70..Защо е тази разлика. Защото евро гейците от злобз стареят бързо. Организма им се трови в злъч. Ако чакат Путин да у м ре за да се промени нещо ще чакат поне два века. И утре Путин да почине нищо в политиката няма да се промени. Наследниците му ще продължат същата политика.

11

Анонимен

преди 1 година

Цялата тази гигантска ИТ индустрия няма да работи на запад по банални причини - средната класа изчезва, всички стават бедни, а на бедния който няма пари за топла вода не можеш да продадеш, ще престане да работи рекламния бизнес, всеки ще си държи телефона по 5-8 години, а може и да се върнат с бутоните, защото с екран ще бъдат твърде скъпи да се продават, изобщо живота силно ще се измени.

10

Здравето на Бай Дън

преди 1 година

само на една КОВИД-Настинка ли е Камила от Президетството?!

9

BMW

преди 1 година

Уволни 400 работници.

8

Анонимен

преди 1 година

TSMC не произвежда силиций. Изобщо Тайван не произвежда силиций.

7

Статията

преди 1 година

Трябва да даде ретроспектива на всички болести, от които според рептилоидната врачки е боледувал Путин през последните 20 години, предимно ракови и все още е жив. Путин е преборил рак на гръбначния стълб, рак на стомаха, рак на кръвта, рак на костите, рак на мозъка, рак на панкреаса, има още други, но не си ги спомням всички. Следователно или Путин е свръхчовек или публиката вярваща на подобни неща има само една диогноза?

6

Анонимен

преди 1 година

Основните вериги на доставки от които западът профитираше минават през Русия и Китай.

5

Анонимен

преди 1 година

Русия намери заместител на почти всички европейски и американски стоки в Китай, където много от тях се произвеждат отдавна и са европейски и американски само на ниво марки, като например iPhone. А някои дори на ниво марка са китайски и просто по инерция се продаваха за долари, защото така беше прието.

4

месеци или години?

преди 1 година

Президентът на Германия призова сънародниците си да се примирят със "съществени" лишения през идните месеци заради руската агресия в Украйна.

3

Анонимен

преди 1 година

След налагането на санкциите бързо стана ясно, че зависимостта на Европа от руски суровини е много по-голяма от зависимостта на Русия от европейски стоки.

2

Анонимен

преди 1 година

Животът в ЕС стремително се влошава.

1

Асан

преди 1 година

Тиквата как е с туй шкембе :)))