33

Калужкие новости

преди 1 година

Мухамед е второто най-популярно име сред новородените в областта.

32

Анонимен

преди 1 година

Правилно, няма да се остави да го шамарят като мосю макарон. А вие ди дрънкайте лакърдиите.

31

ЛСД фен

преди 1 година

Щом Байдън кара колело надрусан на ЛСД значи ще живее 100 години

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Русия е фалирала държава, защото икономическите санкции и изолацията я смазаха. Всеки момент ще рухне, а гладни бунтове ще отнесат Путин." ---- хахахахаха... и русия, и путин ще надживеят това туморно образование наречено европейски съюз!

29

Анонимен

преди 1 година

Абе каква е тази шизооофрения, която тресе западната пропаганда... през ден се редуват статии "путин ще мре", "путин няма да мре", "путин е болен от ...", "путин е по-здрав от всякога"... аре шорошите, хванете решете най-накрая здрав ли е, болен ли е путин и се придържайте само към едната версия... аре, че вече дори не сте и смешни... жаалки сте!

28

Анонимен

преди 1 година

Феодална Русия ще стане провинция на Китай за да оцелее... Нищо друго няма да я спаси от разпад.

27

Анонимен

преди 1 година

Русия е фалирала държава, защото икономическите санкции и изолацията я смазаха. Всеки момент ще рухне, а гладни бунтове ще отнесат Путин.

26

ПорЦелан

преди 1 година

За Байдън сме спокойни обаче, той си показа чинията, а после и гърнето. За главата не е много сигурно, ама това да му е косура.

25

Анонимен

преди 1 година

Путин е луд, после в кома, после болен от рак, после ще умре от рак до два месеца, после отдавна е умрял, а в Кремъл е негов двойник, после народът ще го свали с протести, после ще го убият най-близките му.

24

Анонимен

преди 1 година

Тези ту за нешето здраве са загрижени, ту за Путин объркан съм.

23

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията е полудяла, зимата вече е близо.

22

Анонимен

преди 1 година

Абе вие сериозно ли още с тия простотии

21

Анонимен

преди 1 година

Вас трябва да ви интересува здравето на българските ръководители! Какво е здравето на Борисов, който управлява 12г? Физическо - дебел, хипертоник, вдига кръвно и влиза в болница при стрес, пие шепа хапчета сутрин, прави оргии в резиденцията с леки жени рискови зарази от СПИН, Хепатит, полови болести. Психично здраве - не умее да се контролира, страхлив, лъже, измисля си истории, ниско умствено ниво, отдаден на първични удоволствия, краде. Морално - част от организирана престъпност.

20

Анонимен

преди 1 година

Нищо му няма на откачения кпоелдак. Такива като него болест не ги лови. Някой от копоите му трябва да го свитне. Ама той е хитър, затова седи на 15 метрови маси в бункера и винаги има някой в гръб на посетителите му.

19

Анонимен

преди 1 година

Франция търси отчаяно ТЕЦ специалисти за въглищните електроцентрали, повечето са пенсионирани, кой уволнен, кой от години вече не работи това, изостанали са 50 години в ядрените технологии, затвориха половината АЕЦ, а Германия затвори всички АЕЦ. Полша е добре, вече минават масово на въглища и имат ток.

18

анализатор

преди 1 година

До: 17 Да, да, на всички дава! Те всички империи така правят, американците са давали гражданство на народите от Африка по същия начин като Путин. Затова сега ги наричаме "афроамериканци", а не не$ри! Интересно как ще казваме на новите руснаци? Укроруснаци може би?

17

Анонимен

преди 1 година

Русия воюва със собствени средства, със собствено оръжие, което тя произвежда, с ограничен контингент, имайки ресурса постоянно да го възобновява. Разбира се, с голямо напрежение, но използвайки далеч не всички възможности, с които разполага, запазвайки значителни възможности да води и на друго място военна операция от съпоставим мащаб.

16

Анонимен

преди 1 година

В навечерието на тази криза Украйна беше много добре въоръжена страна. По численост това е третата армия в Европа, след руската и турската, макар и въоръжена по съветски образец, с някои модернизации, но много силна и съществено по-добра от желаещите да влязат в НАТО Швеция и Финландия.

15

Анонимен

преди 1 година

Отначало те заедно извличаха от останалия свят таланти, ресурси, материали, инвестиции, технологии. В отговор предлагаха валута. Постепенно свободните активи бяха изчерпани и станаха труднодостъпни. Това неизбежно доведе до търсене на ресурси вътре в западния блок, а там ресурсите са ограничени. Сега са принудени да делят това, което беше натрупано и подредено.

14

анализатор

преди 1 година

Няма какво да питаме ЦРУ и не виждам нищо сензационно в това! Достатъчно е да чуем мнението на Владимир Зеленски.Той самият каза, че изобщо не го вълнува здравето на Путин, а по-скоро е загрижен за психическото здраве на руския народ на който напълно са му промили мозъците! Все пак, по повод слуховете от Русия че самият Зеленски бил тежко болен, в реанимация, в кома, той отговори че е по-добре да си на 44 като него, отколкото на 70 като Путин!