53

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха! Отчаяните русофили на барикадите да защитават дъртия, бункерен пcиxoпат в Кремъл.

52

Гнусните

преди 1 година

Западни " медии" за кой ли път се захванаха със здравето на Путин. И бълват пак фейк, лъжи, и гнусна пропаганда, толкова са смешни и противни, толкова гнусни, че да повърне човек. А не казват нищо за явно и видимо болните си техни " лидери " Байден, Ерсула, всички там страдат и то в последен стадии от най сериозните психически болести.

51

Анонимен

преди 1 година

Па те Американците много убави

50

Анонимен

преди 1 година

У нас има много заразени от комунизъм и путинизъм. Би трябвало лабораториите да експериментират за ваксини срещу уродливост.

49

Анонимен

преди 1 година

Феодална Русия се превръща в диктатура и агресор , която е без aнaлог в световната история. Управлявана от изтрещели, крадливи старци-социопати и параноици. Никога досега в цялата история на съществуването си тази пропаднала държава не е била в подобна международна изолация. Благодарение на един единствен пcиxoпат в Кремъл.

48

Ааа, не!

преди 1 година

До Реалист- Дали яйцето ще опита да смаже камъка или обратното, резултата е един и същ! Реалните резултати го доказват. Русия си е същата, че и расте, а запада и ЕС са в нокдаун в интензивното. И не се радвам на това, а съм бесен.

47

Ква тана тя?

преди 1 година

Тия с лъжвите новини, манипулации и мръсни номера ще ги накажат ли? Имам предвид журналисти, екслерти и британски разузнавачи. Или поне ще им кофискуват ли парите с които са ги захлебили за да бълват тия "новини"? Или поне ФБ, Гугъл и подобни ще ги баннат ли завинаги?

46

Анонимен

преди 1 година

До ЯМБОЛИЯ - Капитализмът се само-закопа по един изключително хитър начин, нема нужда руснаците да правят нищо повече по този въпрос

45

500

преди 1 година

Милиона, голи охлюва хер.. маф..роди та. Монсанто и родния Байер са ви подготвили нещо...

44

European

преди 1 година

*** трябва да изчезнат за да не смърдат на Евразийския континент и да направят място за нормалните хора от Африка и от други места.

43

Реалист

преди 1 година

Да не се окаже, че ЦРУ искат Путин да е жив, че да досмажат Русия икономически в близките 15 години, и да я превърнат в една голяма Сев.Корея? Да си изпращаш десетки хиляди за пушечно месо, и да ти ръкопляскат, няма такава държава! Их там многа!

42

до 43 и 44

преди 1 година

Не се знае, знае ли се. А ако се знае, не е сигурно, verstehen Sie?

41

Анонимен

преди 1 година

До 44 - Да, верно руснаците имат проблем къде да си слагат парите! Толкова много им идат от всички страни на света, а банките им са под блокада... Много неприятно!

40

Шефа на ЦРУ

преди 1 година

информира, че според американското разузнаване Путин е в отлично здраве! Ерго, не се планира да умре у следващите 15 години )))

39

Признато от ЦРУ

преди 1 година

Италианските неофашисти и всички неофашисти в Западна Европа по признания и документи бил финансирани от ЦРУ да се борят срещу комунистите в З.Е.до 1989..........Куриоз.........след 1989 в Зап.Европа препълнено с нацисти,фашисти,хитлеристи и между тях нито един националист щото заплата от ЦРУ на САЩ.......факт

38

Анонимен

преди 1 година

Путин и физически да остане, времето на Путинския модел на управление умира. Модела на Путин доведе Русия до страшни проблеми. Даже и малко да остане физически, модела на Путин остава само физически да изчезне. А когато Путин физически изчезне, нека всеки да смята за себе си къде да застане. Зад един физически изморен човек на 70 години, където никой не го брои за фактор.

37

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

От залпът на,,Аврора,, минаха почти 105 години. Създаденият чрез тази революция през 1922 година СССР се разпадна през 1991 година. През всичките тези години Москва все копаеше гроба на Световния Капитализъм,а той ,създаден 16-ти век ,още съществува,обхваща все повече държави и става по-силен. Е,няма да видите никога неговият разпад ,,другари,, от Русия,защото след СССР и вие сте тръгнали към Ада.

36

Анонимен

преди 1 година

Пак старата песен на нов глас. Пак спекулации без никакви доказателства. Това не са медии, а някаква жалка картинка.

35

Гошо

преди 1 година

Путинизмът може да умре в русия, но не и в България...

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Путин е луд, после в кома, после болен от рак, после ще умре от рак до два месеца, после отдавна е умрял, а в Кремъл е негов двойник, после народът ще го свали с протести, после ще го убият най-близките му." ----е ти не знаеш ли?Путин от 2014 умира.. като в евтин холивудски филм.. лежи и пъшка.. и тамън да се гътне и пак надигне глава.. след малко пак така.. А най-странното е, че цялата западна тактика за спечелването на войната се крепи върху това, че Путин ще умре всеки момент хах