93

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия е само на едно кихане от Путин за да рухне, какво ли става със САЩ, след като Байдън киха 24/7? Тия статии си ги пускайте в рубриката "Хумор от западната пропаганда".

92

Бай Благой

преди 1 година

какво е това путинизъм? да не го бъркате с патриотизъм? защо мислите че ще изчезне, ако президентът умре? защото така харесва на англичаните ли?

91

Поплавски

преди 1 година

Всички които днес чакат да се случи най лошото с Путин,може да не са живи да го изпратят. Никой не пише за дядо Джо,който на моменти,просто не знае къде се намира,ръкува се със себе си и т.н. Номер 101,ти или си луд,или чакаш по тежката форма...

90

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Тоя е двойник. Истинския е мъртъв от 2014

89

cazzo duro

преди 1 година

Забелязал съм, че ако напишеш ***. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?

88

Истината

преди 1 година

Вече трябваше да е в Полша с неговото здраве и да ги пита измислена държава ли сте и по бързо да решават че Германците и Французите чакат въпроса.

87

Бай Ганьо

преди 1 година

Дали Путин е жив или ритна камбаната няма значение. Зависи доколко вятър свири в кратуните на платените руски окупатори. Докато има балами да стават на тор, войната ще продължава.

86

Атанас Велмазов

преди 1 година

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ОТ ИМЕТО НА АБСОЛЮТНО ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА НАЦИЯ - ПЪЛНА, БЕЗРЕЗЕРВНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА МИРОТВОРЧЕСКАТА ОПЕРАЦИЯ НА ГОСПОДИН ПУТИН !!!!!! ДА БЪДЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

85

Анонимен

преди 1 година

какво сте се загрижили за путин и русия. каква мизерия било и т.н. вижте в каква мизерия живеете и какви управници избирате. най малкото което путин прави е да защити интересите на своята страна, което не може да се каже за българските управници от началото на тъй наречената демокрация. жалки хорица. иска ви се руснаците да го мразят, ама няма как да стане.

84

раша е наша

преди 1 година

До sd твоето племе е излезло от русия бе майно да ти се върне до седмо поколение лично на теб

83

Багатур

преди 1 година

Владимир Путин ще надживее повечето инсекти, които пишат срещу него и Русия тук. Казвам ви, правете си сметката. После ще се каете, но ще е късно.

82

toti

преди 1 година

НИКОЙ НЯМА ДА СИ ИДЕ ЩАСТЛИВ ОТ ТОЯ СВЯТ,ЕДВА ЛИ ПУТИН ЗНАЕ ТОВА !!!

81

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са си свикнали да бъдат мачкани без 2 рубли в джоба, мизерстват си цял живот. Имаше една малка група успели млади хора (нещо като нашия ИТ сектор) със стандарт на живот 2000 пъти по-добър от средния руски голтак, но половината избягаха от Русия. Останаха една шепа свестни руснаци по големите градове и до тук. Разбира се, доста от успелите млади руснаци не одобряват ходовете на Путин и искат близост със запада. Този лош запад, в който учат децата на всички руски богаташи.

80

Анонимен

преди 1 година

Това че всички залягат, когато Путин кихне не е здравословен проблем на Путин, а на тези, които залягат. И наистина, оттатък океана има един президент, който както се казва вече го чакаме.

79

Анонимен

преди 1 година

Отново ни сервирате тези глупости!!! Интересно, след като така сте се вкопчили в здравето на Путин, дали ви остава време да съзрете как е Байден? Май не, защото точно от хората на Байдън ви пробутват тези глупости, да ни ги публикувате срещу заплащане.

78

омраза

преди 1 година

Болен, или здрав, аз лично мразя путин. Не само заради войната, която води в Украйна. Заради това, че няма морал- поддържа любовници и има незаконни деца. Преполагам, че първата му жена с нищо не е заслужила това унижение. Двете му законни дъщери заемат важни и високо платени държавни длъжности. Незаконните деца живеят необезпокоявано в Швейцария - нищо, че стареца говори с омраза за Западния свят. Била съм в русия, не в москва и съм видяла с очите си колко бедно живеят хората. Има и още...

77

Анонимен

преди 1 година

До СъпоставкиСемнили са - друг път? Това са само актьори, зад кулисите нищо не се сменя. Хитро са го направили - сини-червени-сини и пак червени и така до победата.

76

бг

преди 1 година

Путин да заеме мястото си до другаря Ленин докато е здрав и цял не се е подпалил като предшественика си хитлер

75

1

преди 1 година

Щом и ЦРУ казват, че е здрав, Значи скоро ще умре. Тия като ти кажа добро утро, виж колко е голяма луната...

74

Съпоставки

преди 1 година

Копейковците непрекъснат съпоставят здравето на Путин с здравето на Байдън..но удобно пропускат ,че за над 20 г. диктатура на Путин, САЩ смениха поне 4 президента. Та коя страна е по - демократична?