90

Анонимен

преди 1 година

Не Ако, а Когато ги анексира. В момента върви мащабно строителство на нови жилищни сгради примерно в Мариупол и Волноваха. Ако Русия не смята да анексира тези области нали се сещате, че няма как да хвърля пари на вятъра.

89

...

преди 1 година

Епа то и обратното е същото завладяват ги украинците правят един референдум, нов, и пак ше са в украйна! те рашистанците що си мислят, че са измислили топлата вода!? Кат дори топла вода нямат!!??

88

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "а манифестации с портрети на жужето ли правят според теб?" ---- и викат "ахмат сила"... а тия с повечкото татуировки даже се наслаждават на още екстри.

87

Анонимен

преди 1 година

И ква стана тя, ся? А, хатланниците?

86

Бесен

преди 1 година

Руски мокри сънища. На тяхно място бих се замислил сериозно за импортозамещение на тоалетната хартия.

85

Мухаха

преди 1 година

Твърде много страни има на тази планета ... Време е да се направи нещо по въпроса . Русия анексира Крим и готви анексирането на Украйна .... Китай ще анексира Тайван .... САЩ са анексирали Гуам още след ВСВ и в момента подготвят анексирането на Европейския съюз / България дори доброволно ще се предложи за анексиране / .... Турция се подготвя да анексира части от Сирия .... Арабските Емирства планират анексиране на Йемен .... Добре Дошли в чисто Новия Нов Свят .

84

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Ахахахаха прочетете статията и я съпоставете с коментарите. В статията пише укр е с 1/5 по малко територия, в коментарите укр. мачка. Хубаво е човек да мечтае от време на време ама укрофилите са се самозабравили" ---- ами това е школата за пропаганда на запада - повтарят една и съща лъжа нон-стоп без значение, че няма абсолютно нищо общо с реалността. Този похват най-много лъсна по времето на кромид пландемията.

83

Анонимен

преди 1 година

Насила хубост не става, но щом бързат да ги присъидинят към Раша, прав им път :))))

82

Татул

преди 1 година

Абе ако продължат да дразнят руснаците, цяла ще я анексират накрая.

81

Българин

преди 1 година

Русия има полза да унищожава всякакво западно оръжие на 50-100км от границата си. Лесно и удобно. Лошото е, че обикновено сметката се плаща от най-бедните в един съюз - т.е. ние.

80

Анонимен

преди 1 година

Не само Никита Хрушчов който подари Крим на Украйна но и Леонид Брежнев и двамата са украинци бавно но сигурно са разбивали СССР.

79

История

преди 1 година

Точно на историческо време Рашистанската империя се разпада. Историята ни учи, че империализма не може да съществува дълго защото неимоеверно обслужва само "елитите" за сметката на множеството поробен народ. Дойде ред и на тази империя - следват САЩ и Китай, кат гледам май Китай ще са първи обаче.

78

Анонимен

преди 1 година

Ахахахаха прочетете статията и я съпоставете с коментарите. В статията пише укр е с 1/5 по малко територия, в коментарите укр. мачка. Хубаво е човек да мечтае от време на време ама укрофилите са се самозабравили

77

зАз

преди 1 година

Неъ!!! СВО ще продължи поне до пролета на следващата година. Особено тежък за укропите ще бъде периода от Ноември до края на Март 2023 год.. Тъй, че 4.0.4 тепърва ще губи територия и население!

76

Анонимен

преди 1 година

малко е , най-справедливо е да контролират 80% ,а украинските фашисти да са в Галиция историческите области на украинците .Путин няма да се спре до тук денацификацията ще продължи до дупка.

75

ъъъ

преди 1 година

То това им е мечтата на рашките да владеят. Ама как живеят хората там слабо ги интересува Бомбиха в Сирия ама не инвестират.ПЪЛНИ МИЗЕРНИЦИ

74

Анонимен

преди 1 година

Кво ривете за тая Ивропа и Имерика,га чи някоя истинска ивропейка или имириканка ши пусни на бай ти ***,я си премислете пак къде имате шанс и ще ви светне лампичката.

73

Анонимен

преди 1 година

Русофобите сорросоиди по на там дори не знаят че рузвслт е бил в инвалидна количка, а срещата на тримата големи е в ялта и в техеран.

72

Анонимен

преди 1 година

До Верно ли Украинските войски още се биели в Луганск. -------- а манифестации с портрети на жужето ли правят според теб?

71

ВЪЗРАЖДАНЕ+БСП(БКП)

преди 1 година

САМО ПУТАААААААААААААААН! ДА НЯМАТЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН ПУАААААААААААААН