130

Боци

преди 1 година

Ще правят "референдуми" в градове и региони в които няма останали цивилно население, хахахахаха. В Херсон ще има 200 хил. "гласували" при 50 хил. останали живущи. Класически съветско/болшевишки похвати.

129

Еврейн(Да де,до[#136

преди 1 година

до [#136] NITEMARSда де, ама докато укро-нацистите мечтайкат да обстрелват този или онзи мост на територията на РФ с великите хамеркнански далекобойни и още по-точни супероръжия , РФ първо: може да ги е избутала на много повече от 300 км на запад, и второ: ще ги е денафикацирала с още 50% (надлежно и сигурно неутрализирани), т.е., ще се изпълнят и най-тежките им nightmars, предполагам и тези на лицето-писач тук с ник NITEMARS

128

взвд

преди 1 година

няма една пета цялата украйна и край на нацизма и бандера

127

Па съм я бе

преди 1 година

Сащ умира,всички го виждат

126

Русия пак ще спаси

преди 1 година

Русия ще си прибере четири пети,а едната ще даде на Полша да си блъска главата с неонацистите

125

Анонимен

преди 1 година

До никой не е пречил на Украйна да стане член на ЕС. Даже получи статут на кандидат член. Но мисля че няма да стане. Никой няма да и пречи, тя сама си пречи със самочувствието и арогантността. САЩ и Европа сега за сега използват Украйна ,но като свърши войната ще и поставят условия, които тя няма нито да иска нито да може да приеме. Тогава Европа ще си отдъхне...

124

NITEMARS

преди 1 година

До Еврейн (Да де, ама.. Вот тебя, русише швайнен изотзадзен - търчете, като пияни ***, търсещи от къде да избягат обратно в швайнхаузен рашистан.

123

Комоцио

преди 1 година

Всички сте с комоцио. Или просто ви идва от вътре.

122

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама първо: няма да е само една пета, и второ: укро-нацистка Укриана няма да я има, така че не може да се говори за "контрол" на нечии територии. Това е положението, свърши тя! Искат оръжие, ядрено, хим., бактериологично, и т.н., а? Искат хамеркнански бактериолог.лаборатории, а? Искат нато и нато-вци, а? Ще избиват хиляди мирни руско-говорящи хора, а? Ще избиват деца в Донбас, а? Ще забраняват руския език, а? Ще обстрелват мирни градове и села на територията на Русия, а? Еее... вот тебя!

121

Анонимен

преди 1 година

Граждани и селяни на Дунавската народна република, Нашият Пушилин - Костя Копейкин, ще инициира референдум за независимост от ЕС и НАТО и за присъединяване към Руската федерация. Гласуването ще е секретно и тайно. Путин ще се съгласи да защити Дунавската народна република и нашият Пушилин - Костя Копейкин.

120

Космонавт

преди 1 година

Защо да ги анексират? За да могат да ядат бой на тяхна територия? Няма нужда от анексиране, така или иначе украинците ще участват в контраатаката към Москва.

119

Анонимен

преди 1 година

До 117 . Не само Полша и Франция забравиха какво им стори Германия. Самата Русия забрави това и беше добър приятел с Германия, до намесата на САЩ в Европа последните години имаше мир и просперитет но САЩ не иска силна Еврппа. Изпраща бежанци, отдели Великобритания, намеси се много грубо в Югославия и в Украйна. Русия много дълго търпя и и писна....

118

Анонимен

преди 1 година

Плащат им по-големи премии за статии срещу рус президент и Русия.Майката на една журналистка се похвалила ,че дъщеря й била на семинар на морето и там ги инструктирвали.Значи всичко е пропаганда и дезинф.

117

Анонимен

преди 1 година

До окупанта. Тука често се пише че Полша щяла да вземе Западна Украйна. Ми да я вземе да видим как точно ще стане това.

116

Анонимен

преди 1 година

Пиши на Български език, неграмотнико! Тази шльокавица я ползвай за комуникация с родителите ти, които не са успяли да те възпитат добре!

115

Анонимен

преди 1 година

39 000 руски войничета са убити в Украйна! Путин на кол!

114

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Ако до сега не естанало ясно - Русия ще контролира ЦЯ-ЛА Украйна !

113

Анонимен

преди 1 година

Още не мога да проумея как светът позволява подобно нещо в Европа през 2022г. ?! Една терористична държава решава че някаква територия й принадлежи, измисля някакъв претекст, влиза и си я взима. Що за варварщина е това?

112

Анонимен

преди 1 година

До 112 виждам че използваш главни букви но защо не ги използваш по предназначение. С тях се започва всяко едно изречение и всяко едно мнение от всеки уважаващ себе си човек.

111

На Русия иде края

преди 1 година

Германия разбира, че газът е НЕ по-важен от световният мир и ред. Сега остава да шкартират руските пиандурники.