22

От Вселената

преди 1 година

До 25 Анонимен Разликата между Конопа и Марихуаната е както между Мъжа и Жената, Конопа винаги расте, както и Мъжете по високо от Марихуаната - Жените. Конопа съдържа вещества, които са подобни до веществата в Мъжкия организъм и поддържат Логиката в Живота. Марихуаната съдържа вещества които са подобни до веществата в Женския организъм и поддържат Емоциите в Живота. И затова Конопа - Мъжа като се съберат заедно с Марихуаната - Жената става Експлодия и се ражда Бебенце!

21

Гневен българин

преди 1 година

Какво е общото между диарията и електрическата кола???Че и с двете не си сигурен дали можеш да стигнеш до вкъщи...

20

От Вселената

преди 1 година

Небето като от коприна, това е моята родина!

19

От Вселената

преди 1 година

Конопа ще спаси света!.... 40 хиляди най - различни вида продукта - Гориво, Пластмаса, Дрехи, Строителство, Коли, Храна, Здраве! Пластмасата от петрол сложена под земята не изчезва за хиляди години. Петрола изпепели живота по Земята. Сега за да възстановим Земята ще ни трябват минимум 10 години. Не знам само едно, какво да правим с тия згради правени от по времето на СОЦА?..

18

От Вселената

преди 1 година

Започва производството на акумулатори направен от конопени нано частици, които имат 10 пъти по голям капацитет от досегашните акумулатори. След зареждане колата ще може да изминав около 1500 километра. Освен това цялата Форд кола ще е направена от конопена пластмаса, която е лека и 10 пъти по здрава от стоманената. Идете в търсачката на You Tube и напишета "Ford Car Hemp 1941" и ще видите от какво са правени колите преди НАФТАТА ДА ПРЕВЗЕМЕ СВЕТА.. Ехх прекрасни КОНОПЕНИ ДРЕХИ, а КОПРИНЕНИ?

17

Анонимен

преди 1 година

АМА ВЕРНО ЛИ ФОРД ЩЕЛИ ДА ПРАВЯТ ЗАВОД ЗА 5 МЛРД ДОЛАРА ЗА ЕЛЕКТРИЧКИ В ПЛОВДИВ?

16

Анонимен

преди 1 година

форд мустанг пълна електричка..страхотна е,имам я,пък вие си пишете.4 месеца я чаках.

15

Анонимен

преди 1 година

Мисирките от днеса с ГРАНДИОЗНА статия

14

Анонимен

преди 1 година

Е ако няма зими вече и е все 40 градуса в Лондон,може и на електрически коли да се возим.Да се возим а не да караме!Мъск ще обгради земното кълбо със сателити и ще се карат с команди от космоса с компютри.Ние ще сме само пътници,а колите ще са общи,викашси по телефона,качваш се пътуваш.Не мислиш къде ще паркираш и за други неща по автомобила,не е твой.Един глобален рентакар.

13

Анонимен

преди 1 година

форТ е просто една пръдня.

12

До 3

преди 1 година

Глу-пчо... да не кажа -пак !

11

Тия

преди 1 година

Имат техен модел градски електромобил още от 60-те години, но за тогава се оказва твърде изпреварил времето си . Сега обаче вече е дошъл точният момент !

10

Анонимен

преди 1 година

Тенденцията при фордмобилите в уса от 90-те е, че все-повече започват да приличат на малки камиони с все по-голям обем на двигателя. Ето така разбирам аз грижата за околната среда и глобалното затопляне. А оня ден в Англия беше 40,3 по Целзий и беше на всички първи страници.

9

Анонимен

преди 1 година

Каква нерадост, дядката е пипнал китайския грип днес, ако може да се вярва на драскачите.

8

Анонимен

преди 1 година

Аудиторията да сметне при такива планирани бройки за производство, и то не само от Форд, правителствата какви мерки за газовете ще ви тури на 20 годишните таралясници. Принудително- доброзорлем, като с инжекциите за Кромид, ще си купите нова "ЕКО", "БИО", "ГРИЙН" барака, дето ще ходи по магистралата като източен чyчyp. Иначе заемите ще са си за ваша сметка.

7

до 4

преди 1 година

За тебе, само форд транзит дизел.

6

Германец

преди 1 година

Какви електрички, какви пет рубли? Аз ще чакам новия москвич, с чугунена манивела. Форд... пфффффф...

5

Бай Тошо

преди 1 година

Електромобилът се оказА едно недоносче... недоносче - ето това е цялата истина!

4

Ленин

преди 1 година

Всички електрички - дружно на бунището на историята!

3

омразен тип

преди 1 година

До: номер 3 Е добре тогава, искам да ми подариш един Ford Mustang Mach-E, понеже силно ме мразиш, навит ли си?!