16

Ясен Желязков

преди 1 година

Търся супер застроено място в идеалния център. Желая да няма никакви паркоместа и гаражи. Обичам да ме гледат лошо брадясали и *** мутри, когато се прибирам. Много ми е кеф, когато ми надупчат гумите и ми надраскат или "пребоядисат" колата. Някой знае ли подобно място, искам цена от 5-6 хиляди евро нагоре на квадратен метър. Може и повече. Ще има ли поне едно местенце за мен? Моля ви!

15

Хахахахаха

преди 1 година

Киното свърши, в понеделник ЕЦБ вдига основната лихва с 0.5, до края на месеца всички лихви в България са с 1-2% нагоре! Всички вноски по ипотеки са нагоре! Кой ще купува? Оня с 15 празни апартамента? А Фъндъчката като ви го прасне с данъците и такса смет с 200..... В понеделник БАЛОНА СЕ ПУКА ! Хахаха....

14

Анонимен

преди 1 година

ИТеглих 200 хиляди лева заем, за да си купя място за къща в Илинден, имам спестени мои 520 хиляди лева. Ще успея да си построя една хубава двуетажна къща с двор в кв. Илинден,пък вие си стойте в апартаменти

13

Мармот със станиол

преди 1 година

Да, добре....

12

Анонимен

преди 1 година

Не само ще има спад в цените на имотите но ще се сринат тотално.

11

Анонимен

преди 1 година

До Ванко:Ванко платена статия е ,защото сайта днес.бг,е собственост на Инвестор,който притежава портала имоти.нет и продава обяви на всички агенции за жилища,така че днес.бг пуска платени статии за да може да крепи пазара,понеже все пак печели от агенциите.Всичко са като свински черва.Банките вдигат лихвите ,само това помнете,пазара вече започва да пада !

10

Анонимен

преди 1 година

Вижте новините.Навсякъде бумти от новини за вдигане на лихви и изведнъж,ХОП,рекламна статия на брокерчетата от Адрес недвижими имоти!Не им вярвайте сами виждате как вече нямат какво да кажат за пазара,пазара на имоти вече обръща в посока СПАД!

9

Анонимен

преди 1 година

ЕЦБ увеличи лихвите и ще продължи да ги увеличава. Очаква се повишаване на лихвите по ипотечни и потребителски кредити както и лихвите по депозитите, ограничаване на кредитирането и спад на цените на имотите.

8

Ванко

преди 1 година

Точно в деня в който ЕЦБ вдигна лихвата с повече от очакваното(вместо 0,25 направо на 0.5) а това е само началото на вдигането на лихвите,се появява статия за имотите как щесе изтрепят хората на опашка и как щели единствено и само да поскъпват имотите.Много ми е интересно дали това е "съвпадение" или платeна статия?

7

Анонимен

преди 1 година

строим за бежанците след 3 години

6

Анонимен

преди 1 година

ЛЪЖИ,ПЪЛНИ ЛЪЖИ!Днес Европейската Централна банка вдигна шоково лихвите,краят на евтините кредити е тук.Продължават медиите да качват платени статии от агенция за имоти Адрес ,за да може да излъжат още купувачи да купят на скъпите цени.Не се лъжете,бъдете умни не правете сделки в момента,изчакайте пазара да се върне назад достатъчно силно

5

Анонимен

преди 1 година

Значи имаме демографска криза и емиграция плюс постоянно строене на ЖК. В същото време търсенето надвишавало предлагането и има ръст на цените.

4

Анонимен

преди 1 година

".....пaзapът cтpaдa oт липca нa пpeдлaгaнe. " Сега ще има ГОЛЯМО предлагане от ЧСИ :). Чакам на полусъединител с кеша в ръка за промоции 2 на цената на 1 !

3

Асан

преди 1 година

Надвишава другия път хиляди апартаменти стоят празни :)))

2

Асан

преди 1 година

Тенекеджиева ви е вързала тенекия :)))

1

РЕАЛИСТ

преди 1 година

Кой купил... купил !