17

Анонимен

преди 1 година

Шофирал пиян? Взема пример от Рашков.

16

Анонимен

преди 1 година

До Някой Докато Рашков контролира системата, т.е. занимава се с всимко друго, но и с това.

15

Наблюдател

преди 1 година

Вече се страхувам като шофирам и скоро време не виждам светлина в тунела.

14

Някой

преди 1 година

До кога?!!!

13

До 13

преди 1 година

Иска ти се, но фактите говорят друго. .

12

Анонимен

преди 1 година

Претръпнахме вече и не го чувстваме, само регистрираме поредната жертва.

11

Бай Ганьо,

преди 1 година

е класика в жанра!Редовно пътувам по-това направление Монтана-Видин.Онзи ден минах от там.Направи ми много добро впечатление,че и от двете страни-откъм Монтана и откъм Тополовец има забрана за автомобили над 12 тона/ТИР-овете/.За първи път от маса време пропътувах разстоянието сравнително по-бързо,леко,спокойно и приятно!?Нали точно това искахте,ТИР-овете са отбити по Е-79?!Но понеже е пълно със алкохолизирани или дрогирани,самонадеяни ***,простаци и ***,резултата е този!Бог да ги прости!

10

До 12

преди 1 година

Под Рашково управление е абсолютно същото квото беше и преди...

9

Анонимен

преди 1 година

Под Рашково управление е така. Това не го касае, той бори корупцията

8

аз

преди 1 година

Това е предумишлено убийство.

7

Teo

преди 1 година

Единствения шанс при удар между поло и спринтер да има загинал в спринтера е, да няма предпазен колан и да изхвърчи. Разбира се има хорър сценарии да се претъркаля спринтера и някой предмет да я удари, но това е относителна рядкост. Залагам, че пияния нещо се е отнесал и е набил в последния момент рязко спирачки. При удара жената е изхвърчала. Толкоз! Жалко за децата без майка и бащата вдовец. Дано имат сили!

6

Анонимен

преди 1 година

ама жената ли е карала?

5

Анонимен

преди 1 година

Без контрол в държавата, все така ще е.

4

Анонимен

преди 1 година

6-ти, тук има по-големи юнаци с по-тежки джипове, с пренабити номера, пияни, надрусани, без книжки, но пък с полицейска протекция и т.н. Имаше един такъв случай наскоро. Продължавай да разчиташ на джипката.

3

отговор до 6

преди 1 година

"изкарвам мотора само, когато ще се развозвам извън България... а тука карам джип 2 тона и половина, със силови брони и лифтнат, който ме защитава" - Моли се на Господ да те защитава, че така написано от теб, явно на брони и други да те пазят разчиташ. Ти кого пазиш, може би само извън Б-я, а тука давай смело с броните и лифтнатите подобрения.

2

Бог да я прости

преди 1 година

"Жена на 42 години от Пазарджик.., пътувала на предната седалка на микробус Мерцедес спринтер с немска регистрация. Тя, заедно със семейството си /двете деца- на 2 и на 13 години, и детегледачка от Кюстендил на 72 години/, се прибирала от Германия в България за лятото." като сте с малки деца, защо не взехте хотел да пренощувате, не че през деня не може да се случи, ама в 2:30 часа през нощта? Като имате пари за детегледачка /колко в Б-я могат да си го позволят/ да си бяхте пътували със самолет.

1

бях

преди 1 година

вьв франция тоест на винкела