10

Будали

преди 1 година

Вместо енергийна криза, ще предизвикат криза за литий, който е доста ограничен и производството му замърсява повече от нормалните горива.

9

Оп Са

преди 1 година

Плашат ни с режим на тока, но ще си купуваме ел. коли? Нека се ваксиниране, после ще го мислим

8

До 10

преди 1 година

Щом казваш. Моята е вече на 6 години и като гледам колко е спаднал живота на батериите, ще мога да я карам минимум още толкова. Да не кажа, че гарантирам 15 години.

7

Гдс

преди 1 година

Е ако не искаха по 35к евра за ел. Еквивалент на Поло и всички вече щяхме са сме на електрички. Това са коли идеални за всекидневно градско. Караш от вас до работното място и през седмица я ръгаш в контакта. Уви за магистрала и път не стават много. Освен ако не дадеш 100к евра за ел. седан. Та така ще люпим семки и ще цъкаме.

6

Анонимен

преди 1 година

След 5-10 години нищо няма да събират, животът на ел кола е 5 години, след това трябва да се хвърли.

5

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Поне във Франция скоро ще карат хвърчила. Наблъскаха си страната с араби,турци,чернокожи,индийци,пакистанци и др. които им оплюскват ресурсите. Французите са самоубийци. Социалниге им служби са управляванин от евреи,които не помагат на европейци,а така нашите данъци хранят горепосочените ,плюс укрите. В Париж най-евтините наеми са колкото една заплата . Предстоят къряиша тук.

4

Анонимен

преди 1 година

Електрическите коли са под 1%. Това че са се увеличили с 11% е нищо. Защо не са 60%, 70%, 80%, ами бензиновите са 99%. От 20 години пропагандират за електрички и никой не ги купува. Купуват ги само фирми заради данъчните облекчения. Ако нямаше данъчни облекчения никой нямаше да купи такова недоразумение.

3

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

Европейците се насочват към е-коли, с 11% скочили продажбите- ЗНАЧИ ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА НАС

2

До 2

преди 1 година

Испания е на първо място в света по възобновяеми източници!!! Телефона за какво ти е да го слагаш на масата докато се плюнчиш на едно кафе ли?? Чети образова се - безплатно е

1

Неразбрал

преди 1 година

А ток откъде? И на какви цени?