36

Трънка

преди 1 година

Рим е очарователен град. С много културно-исторически забележителности. А най-хубавата пица Калцоне съм я яла точно в Рим. В разкошния квартал Трастевере

35

Анонимен

преди 1 година

И аз в Рим такова нещо не съм видял. А в Стокхолм беше пълна мизерия по улиците. Не знам кой ги прави тия измислени класации и какви са критериите.

34

tt

преди 1 година

До Анонимен - За Лондон не си прав. Привечер наистина е мръсно, препълнени кофи, лисици по улиците и т.н. но сутрин като станеш града е излизан от до, защото през ноща хората го чистят.

33

Анонимен

преди 1 година

Не само Рим и Лондон, и Париж...запада уверено и с бързи темпове се превръща в гЕто.

32

Ромул и Рем

преди 1 година

Рим е станал такъв, заради римляните които живеят в него!

31

Атанас Велмазов

преди 1 година

Като човек обикоилил 196 от 196 държави потвърждавам , че Рим е най-мизерния, вмирисан и гнусен град, дори надминава по гнусота столицата на Бангладеш Дака, която би класирал на второ място !

30

Анонимен

преди 1 година

Бил съм в Рим и такова нещо не съм видял. Да като турист, но Атина определено е несравнимо най-*** и воняща спрямо голяма част от градовете и селата по света.

29

Анонимен

преди 1 година

Автора на статията най вероятно никога не е бил в Рим, за да напише подобна статия.

28

Росица

преди 1 година

Грешат - Пазарджик е най-мръсният град. С плъхове, мишки, кърлежи, бълхи, комари, разбити тротоари и улици, "ухаеща" канализация от години, тъмнина по улиците, безлюдно след 19 часа. Маанета по цяла нощ, гонки по улиците с мотори и коли, препълнени кофи с отпадъци...

27

Башкъ Луд

преди 1 година

Искам да живея обикновено и скучно, като мирен европейски гражданин, а не да съм крепостен сeлянин, избирател на Тикви, които боготворя и на които гледам да подлизурнича.

26

Хайде да си го кажем

преди 1 година

Фъндъкова гони италианския стандарт. Нали е от ГЕРБ. Партията и е структурирана като Коза Ностра в Ню Йорк, през 70-те години, обсебила всичко де що може да се цоца от него, а града е италиански модел, електората на Лойко гори гуми и дограми, докато бедния българин го газят и му плюят от ГЕРБ в лицето, защото е балък и иска да живее като европеец, а не тарикат, който краде и обикаля в джипки

25

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ

преди 1 година

ТОКУ ЩО се прибирам от Дюселдорф със самолет бизнес план и не знам дали ще повярвате, но ще ви го кажа. Там улиците се мият всяка вечер. Честен кръст!

24

Анонимен

преди 1 година

Нищо, че е мръсно. Да си седнеш в кафенетата пред партенона или на по тихите улички да си пийнеш едно кафенце с кроасан или бира с пица примерно...за вечеря ресторанче с морски дарове около колизеума пък нека да е мръсно

23

Варна

преди 1 година

Пълни глупости. Преди месец се прибрах от Рим. Направо блести от чистота в сравнение с Варна. По-мръсен и неподдържан град от днешна Варна няма, за съжаление. Настоящия кмет заслужава изгонване.

22

До Анонимен 28

преди 1 година

Бил съм и в Рим и в Барселона. В Барселона е изключително чисто, а в Рим е по-късно и от тук! Явно си ги гледал само на картинка двата града.

21

Бонго Бонго

преди 1 година

Шшшшш...да не похваля Аскоу, там на табелите в града има успоредка за Коремното. Правиш Коремното посещаваш щата не, сори Майкъл.Има закони там за земното притегляне.Като пръйни някой ухае на зюмбюли.

20

Някой

преди 1 година

Цяла Италия е ***, не само Рим!

19

АнонимеН

преди 1 година

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА!!!! НАЙ-МРЪСНИЯ ГРАД НА ЕС Е КЛОЗЕТЦИЯ КЪДЕТО ВОНИ НА БЛАТО, ПЪЛНО Е С МИШКИ И ОТХОДНИТЕ ВОДИ ОТ ТОАЛЕТНИТЕ СЕ ВЛИВАТ ТОЧНО В КАНАЛИТЕ НА КЛОЗЕТЦИЯ! ИНАЧЕ В СМЕТА ПО-МРЪСНИ ГРАДОВЕ ОТ ТЕЗИ В ИНДИЯ ПАКИСТАН И БАНГЛАДЕШ НЯМА!

18

Като пуснеш 2 млн

преди 1 година

африкански и индуски маймунннни в държавта си така става

17

До Анонимен 22

преди 1 година

Нима? Имам снимки от Рим с около 2м смет над кофата. Около кофата и покрай бордюрите е същата мизерия. Явно Рим само по снимки си гледал. По мръсен град не съм виждал. Скапан асфалт също. София е сравнително чист и зелен град.