25

Петров

преди 1 година

Явно Русия се надява да " спаси ' света от " заблуждения " някакви ?! Само че няма по-го леми лъжци от руснаците и откакто започнаха войната в Украйна все им се ще да става това, в което те вярват и което те искат да втълпят на хората ,че са ...прави ?! Ама не мо же на едни убийци, агресори и върли разрушители на цяла една държава да им се вярва ! Да горят в ада !!!

24

Историк

преди 1 година

Всеки път, когато в една тоталиатарна система се въведат нови репресии, диктатора се страхува от вълнения. За да ги потуши в зародиш, той избира жертвено агне и го смачква за "пример" на останалите. Така разпространява страх дори сред най-близките си. Трябва да е някой, който е достатъчно нависоко, но не е достатъчно важен. Някой полезен и-т, който ще свърши работата. Очаквайте скоро някой от познатите поне в Русия лица да "изгори".

23

Анонимен

преди 1 година

като дойдат комунистите на власт в сахара ще внасят пясак мизерията е гарантирана

22

Анонимен

преди 1 година

До Русия пак ще спаси, не бъди толкова сигурен. Виж Венецуела, която има дори повече природни ресурси. Там наистина гладуват и само през 2021 страната е напусната от над 6 милиона души. Ресурсите са нищо без мозък в главата, а се вижда, че в Русия мозъка е на изчезване.

21

Анонимен

преди 1 година

Wikipedia пише понякога много лъжи. Гледайте филма за wikileaks, и ще разберете в каква "демокрация" живеете :). И да ви кажа, wikileaks никога не се е занимавала с Русия, там излезна всичко за западните и американски корпорации. Който иска да види истината, може да си я намери и сам, останалите ще четат DW, Times, wikipedia и ще мигат "демократично" :)).

20

АнонимеН

преди 1 година

ИСТОРИЯТА СЕ ПИШЕ ОТ ПОБЕДИТЕЛИТЕ ,НО НЕ ВИНАГИ УСПЯВАТ ДА СКРИЯТ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА И ИСТИНАТА В МНОГО СЛУЧАИ ИЗЛИЗА НА ЯВЕ ;D

19

Анонимен

преди 1 година

Як тоталитаризъм. И това в 21ви век. :))))

18

До 11

преди 1 година

До Русия пак ще спаси... Ходи си пий хапчетата ***, явно не си ходил никога в унивеситет и не си писал никога курсови работи, защото там има едни такива неща наречени библиографии, от където са и всички цитати в признатите статии в уикипедия, дори можеш да си вземеш книжките от библиотеката да свериш кое е вярно или не.

17

Анонимен

преди 1 година

на вдетененото дърто хюмнеце света му е крив Немога да разбера руснаците толкова ли са *** та не го разкарат дори в ссср ако някой важен другар изкука дори на половина толкова си го прибираха в стая с меки стени да се лекува

16

Анонимен

преди 1 година

И аз да съм на мястото на Роскомнадзор и да знам, че в Уикипедия пише как дивизиите на Сталин и на Хитлер са правели общи военни паради, и са нападнали заедно Полша, и аз ще искам да има "промени", като знам, че шефа ми е е болен Сталинист. :))))

15

Анонимен

преди 1 година

Следващия етап е изключването на просия от света, и правенето на използването на ВПН в страната незаконно (както в Китай). Другаря Путин си има списък и кара по него. Затова често се среща с други диктатори - за да си допълва пропуските. :)))

14

Анонимен

преди 1 година

До Жълтите павета Очевидно не всеки, иначе досега Роскомнадзор 100 пъти да го е направил. :)))))

13

Анонимен

преди 1 година

В Русия истината е незаконна, Уикипедия е само върха на айсберга. Не че Уикито е пълно отдолу догоре с истина, но се сещате за какво говоря.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 Че те това официално излизат и го говорят по техните медии, че и пред света. Защо мислиш, е наглостта и цинизма им ще свърщи точно при Уикипедия?

11

Хахаха

преди 1 година

Да не би да има съревнование между Северна Корея и раша за брой забрани и ограничения. Сигурно раша ще спечели на края...хахаха

10

Анонимен

преди 1 година

Тез гламавите какво искат да пишат за рашките в Уикипедия, нещо от сорта на това ли - Русия навлезе в Украйна с цел хуманитарна помощ, украинците са във възторг и направиха мирно шествие за да затвърдят вечната съветска дружба между народите.......хахахахаха :)))

9

Хохохо

преди 1 година

Малииии ленин, сталин са нищо пред джуджето. Той ще въведе и ред в дишането, спането и ср...ан...ето!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Евро.д.е б.и.л.и,

7

Анонимен

преди 1 година

Няма да се притеснявате. В просия така илииначе КГБ събира информация за всеки, който се е опитал да прочете тези статии, и ще го вкара в затвора. Путиновия рай е много яко място :)))))

6

Аз

преди 1 година

Няма да липсват на никого уикитата.