156

Сатир

преди 6 месеца

Простото кире иска да завърши нещо което не е започвало.

155

Ох майко

преди 6 месеца

Питам приятели гласували за тях, защо бе, не виждате ли лъжите и неадекватността? И те, да, искаме да управляват, да съсипят държавата, най-накрая и ние да постигнем нещо! Тоест, да фалират бизнеса и тия калпазани, дето нямат образувание или са мега мързели, вече да няма на къде някой да опре до тях. Не, те няма да се борят на пазарен принцип, искат унищожена държава, всички да избягат и да няма избор, че да ги вземат на работа или да направят фирма! Боже опази, ей такива са контингента на ПП!

154

а

преди 6 месеца

Аз се страхувам, че не сте свършили нищо.

153

бай Даньо

преди 6 месеца

Киро Киро, като спечелиш избори със само 2% никой не ти дава право да си играеш на промяна ... Продължаваме Посeрковците!

152

Ох майко

преди 6 месеца

С тоя смотан английски на Кирил, не ми се вярва да е изкарал Харвард. Не ми се вярва въобще да е изкарал образувание в Америка или Канада, тука има някаква мега лъжа. Да довършат промяната? Моля? По скоро да довършите нас! Промяна има към много лошо, моля ви, не я довършвайте. А и много лъжеш бе Кире, много бе! Отиди научи малко английски в Канада и се върни пак, ама на пенсия!

151

Барба Ганьо

преди 6 месеца

****от ли е Киро , страда ли от ****френия , помни ли какво говори , знаели какво говори ???? На такива ****оти им ядохме попарата при Симеон Мадритският мошеник - Дедо Мони - YES мените ... Майката ни *** за 800 дни , тоя за 180 дни !!!!! Май ****ОТИТЕ сме ние щом търпим такива екземпляри ?????

150

Анонимен

преди 6 месеца

Kва промяна кви 5 лева бе *** гелосан ? Бенза гони 4лв, хляба вече е 2 и нещо, инфлацията удря 20% - *** промяната, не мерси. Зимайте се с кокорчо и другите ти *** под ръка и да ви няма.

149

ЦСКАр

преди 6 месеца

Единствения проблем на Петков е че е образован и работлив. Израснал в САЩ и Канада и е учил за курупцията като явление. Обаче понятия си няма от Бай 7аньо и компания,нито за наглостта, мерзостта и безчовечието на което са способни. Дано вече му е светнало. Твърдо зад тоя човек и Асен Василев!

148

Анонимен

преди 6 месеца

Петков излагат се с това даване назад. ИТН ви викаха мутри , вие на тях също. Сега те махнаха от поста ... и пак ще се връщат? От цялата работа излезе, че ви отслабиха партията и те изритаха от поста. Това стана. Ти спиш ли... отивай на избори.Утре пак малък Лошко ще ви събори.

147

Напротив

преди 6 месеца

Кирка, само защото живoтнoтo рипа още няма да се плашиш, че не си довършил промяната. Ти му сряза врата на половина и сега се гърчи в агония недоклано. Но то няма шанс да оцелее.Даже беше по-добре да останеш още един мандат че да го доколиш, поне да не се мъчи и нещата да приключат бързо. Говоря за живoтнoто България. След като му скъса дипломатическите отношения с Русия,то ще види АЕЦ Козлодуй, газ и цялата индустрия пряко зависеща от тях както и от руските суровини през крив макарон.Туй бешИ.

146

Драго

преди 6 месеца

Страхувам се да не я довършите...

145

ПУСНЕТЕ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ

преди 6 месеца

ПУСНЕТЕ БТВ ЩЕ ЧУЕТЕ ПРОСТО КИРЕ КАК СЕ ОПЛИТА КАТО ГОВОРИ- ЦИТИРАТ- "НАГЛЕДАХМЕ СЕ НА МНОГО ДУМИ"- ЛИЦЕ В ЛИЦЕ КИРЕТО СЕ ИЗЛАГА АМА ЯКО...ПАК ГИ ИЗБЕРЕТЕ.

144

Кирцата

преди 6 месеца

страхувам се, че скоро никой няма да си спомня за мен

143

дядо Стефчо

преди 6 месеца

прав е неуспяха съвем да ни разорят, просто ни направиха бедни

142

Анонимен

преди 6 месеца

Този "умник" направи само едно хубаво нещо... , че изгони 70 рашиста от България...

141

Анонимен

преди 6 месеца

Направо ни Довършиха.

140

Анонимен

преди 6 месеца

Така ли ти казаха от краварника? Че малко остана да ни ликвидирате?

139

мошенико,

преди 6 месеца

твоята дефиниция за завършена промяна е довършване на българския народ. Не те искаме, върви си обратно при Трюдо.

138

младен

преди 6 месеца

"Кирил Петков: Страхувам се, че не сме довършили промяната" - Айде по-добре да не я довършвате. Стига ни толкова потъване за 7-8 месеца.

137

Анонимен

преди 6 месеца

Промяна трябва да има всеки ден!!