21

Анонимен

преди 1 година

Ердоган спря износа на зърно на Русия през Босфора. Ще моли. Иска сделка да обещае да не краде украинско зърно, ако пускат руските кораби през Босфора. Лъже.

20

Тук

преди 1 година

Тук умело се премълчава факта , че От 01.01.2023 битовите потребители ще бъдат извадени на свободния пазар за ел енергия. Българина сега е щастлив, че никой не му пречи да си ходи по кръчми и ресторанти и не мисли за други подробности. Ама след 01.01 ще стане много весело. Но вероятно мълчаливо ще продължи да си плаща и/илида студува. Високи цени на горивата-никой не протестира улиците са препълнени с коли. Странна зависимост.

19

Анонимен

преди 1 година

До Наблюдателхахах нещо си се обърка приятел...ЕС е умиращия и много скоро ще го разбереш, щото и ние сме в кюпа... Дано не съм прав ама ни очаква революционна зима. Ние сме свикнали на мизерия, ама германци, французи и тн като почнат да не могат да си плащат сметките за ток и парно и като постоят малко на гладно ще излязат п оулиците...пък ти си мисли колко е лош газа на Путин....

18

Браво

преди 1 година

Без да му пука тегли чертата на президента на Гърция заради обидни думи по повод държавата. Нас маквдонците ни разкатаха пред цял свят. Сега очевидно се оказа че са изкл ценни за ЕС и по предпочитани дори от нас като член на ЕС от 2007г. Нямаме политици дето да имат топки и да тропнат по масата на еврогейците и на тъ..Пи.те макета. Изгавриха се с нас на макс. Братя ни били ще ни подпалят и й унищожат при първа възможност видно от репортажите е бруталната злоба към нашата държава.

17

Браво

преди 1 година

Браво на Ердоган- това е един мъдър политик , мислещ за държавата си. Не се кара с големите И се държи на ниво защото и той е голям. Умее да защитава националния интерес-пример Швеция и Финландия. Съгласиха се на условията му.Не като нашите управляващи последните 30г - мислещи за чужди и за свои интереси. Газта за Турция си върви, цената им е добра. А ние дето сме много отворени зимата ще видим какво ще правим. Ще питаме Киро и асан от къде ще докарат въображаем газ. Щото май реален няма да има

16

Червонец

преди 1 година

Тристранната среща в иранската столица Техеран във формат "Астана" приключи със съвместно заявление, в което лидерите на Русия, Иран и Турция потвърдиха своята привързаност към укрепване на сътрудничеството в постигането на устойчива и жизнеспособна нормализация на ситуацията в Сирийската Арабска Република.

15

Гладни игри 2022

преди 1 година

Добре,че е Ердоган да пуснат житото към Африка иначе се очакваше между 40 и 100 милиона имиграти от Африка да се йурнат към ЕС тая есен...

14

Хърбел на Щърбел

преди 1 година

До Дългия уйСъщиа като нашия Кирчо и с него никой не иска да се среща и той само ги дебне да се здртависва с тях по коридорите и за 8 секунди успява да договори и преговори неща за 1 година...

13

Космонавт

преди 1 година

Приятелите на Русия - турция, иран, северна корея - егати смрадливата банда!

12

Среща

преди 1 година

Между голям и джудже....затова снимката е отдолу нагоре....но напразно....джуджето не се вижда.

11

ОСМАН

преди 1 година

ГОЛЯМА РАКЕТА ИМА ЕРДОГАН.НАКПАЯ ЦЕЛИЯ СВЯТ ГО ПРИЗНА..ЕВАЛЛА

10

Проклятието Зеленски

преди 1 година

Почти всеки, който се е ръкувал със Зеленски после си е заминал в най-кратки срокове, или властта му е била раклатена, Борис Джонсън, Драги и Кирчо, Шолц и той се е запътии към изхода.

9

Анонимен

преди 1 година

Путин да обезцени рублата много е силна и му вреди.

8

Анонимен

преди 1 година

Полкoвник Ричард Блек: Войната е загубена!

7

анонимен

преди 1 година

двете страни са съвременни монархии, и тези двамата каквото кажат, това става, а ние сме една разпасана, разкрачена република, разбита и ограбена с много тъмно бъдеще!

6

АнонимеН

преди 1 година

ВЪВ МОМЕНТА КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА ТЕРОР ФЕКАЛДЕРАЦИЯ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ЗА МИРНО СПОРАЗУМЕНИЕ НО ТАКОВА ИЗОБЩО НЯМА ДА ИМА ДОКАТО НЕ ВЪРНАТ ОТКРАДНАТИТЕ ТЕРИТОРИИ И НЕ ПЛАТЯТ 1 ТРИЛИОН ЕВРО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА УКРАЙНА! А АКО ПОСМЕЯТ ЗА ВЗРИВЯТ АЕЦ ЗАПРОШКА ЩЕ СТАНЕ АБСОЛЮТНО КЛАНЕ НА РУСНАЦИ ДИПЛОМАТИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ !

5

Анонимен

преди 1 година

Някой,ако тръгне да се репчи на Ердоган и го праща на дивана.

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Вашите любимци кои са Байдън, Урсула, Борел и Шолц ли са?

3

Анонимен

преди 1 година

Синът на Ердоган произвежда дроновете Байрактар, с които, трепят рашите на фронта.

2

Анонимен

преди 1 година

Ердог ще прати и нови байрактатари за Украйна.