38

SS

преди 1 година

Колкото и да не ви се иска уважаеми читатели ЕС не се интересува от нашето мнение ! Няма македонски език,така както няма австрийски,или швейцарски или американски ! Но никой не ни пита ! ЕС е гибелно за Бг ! Все повече и повече се обезличаваме като нация ! Все повече и повече се размиват понятията ни за добро и лошо,за морал и ценностна система !

37

none

преди 1 година

Никога не съм виждал България толкова нахъсана ако удържат на този натиск ще знам че има надежа за тази страна

36

От Вселената

преди 1 година

Според социологическо проучване на ЕМ ПИ ЕМ БИ, 99% от българските мъже искат да варят бял боб. като 9% от тях искат да го правят с 2 жени, 6% с 3 жени, а останалите 84% искат да го варят заедно с правителството, президента, парламента и цялата държавна администрация.

35

Анонимен

преди 1 година

Не знаят що да искат още сякаш не знаят,че в съвременните условия всяка държава кандидатстваща и приета се вписва с наименованието й последно преди процеса и езика й говорим назован по нейното назовано име как последно както е и в ООН и всяка документация свързана с тях се препраща на тоз език с който е приета в съвета на организациите която и да е като известни по континенти,зони,региони и т.н,а когато има някакви промени в териториалната и обществена цялост се правят постъпки за др.регистрации

34

Анонимен

преди 1 година

Браво! Баба от Врчанско щеше да е мЛогУ доволна! Оти щеше да са гурдее дека язико й е станал дръжавен! Врачанския диалект де!

33

БС

преди 1 година

Тогава, и Австрииския език трябва да влезе, нали?

32

Анонимен

преди 1 година

Няма македонски език.

31

Анонимен

преди 1 година

Това не го направи и ББ. А ПК се оказа най- големият враг на българите- канадско, американско протеже, дефакто - никакво.

30

От Вселената

преди 1 година

Български езици по балканите: Перник: - Шо ке ручаме? - Пиуе със зеуе!, Пазарджик: - Кво ше ядеме? - Пилье със зелье! Търново: - Какво ще ядем? - Пиле със зеле! Добрич: - Ко ши иден? - Пили със зели! Македонски: - Што ке jадеме? - Пилешко со зелка!

29

Анонимен

преди 1 година

Тези още не са почнали преговори, а вече поставят условия.Чакайте малко, нали е очевидно, че в близките години в Сверна Македония няма да има мнозинство, което да гласува за промяна на конституцията.За какви преговори се гласят?

28

Анонимен

преди 1 година

Обаче да се напише, че е създаден през 1945 година тъй наречения македонски език от Коминтерна , сърби и българи-предатели!

27

баце

преди 1 година

Става, ама първо да влезе австрийския език, немския в щвейцария, френския в белгия, албанския през косово и македония и т.н. Баси наглите ***.

26

Анонимен

преди 1 година

Македона е мод в Днес, не му обръщайте внимание, той е нещо като Тонката :))) Нема да влезат в ЕС ако се държат така, никой не може да им помогне :)) Ако ЕС исуби БГ, губи много, докато РСМ е една незначителна точица, нема смисъл да ни скарват заради некакви плагиати на историята ни :)))

25

Горд Българин

преди 1 година

НЯМА КАК НЕЩО ДА СТАНЕ ОФИЦИАЛНО СЛЕД КАТО НЕ СЪЩЕСТВУВА.МАКЕДОНСКИ ЕЗИК НИКОГА НЕ Е ИМАЛО, НЯМА, НЯМА И ДА ИМА.

24

Деян

преди 1 година

Няма такова нещо като македонски език.Аз като живея в Тракия да не говоря на тракийски случайно?!?

23

Алеса Македонеска

преди 1 година

Азе мислим че това е правилно. Сега като Европата се присъединява у Велика Македония, трябва всички да научат великия македонски езикот. След като преборихме бугарските нацисти и фашисти, сега европата е свободна да дойде у леговището на световния център - Македония. И си е логично всичкото европейско население да се запознае с великия мекедонски езикот. Даже си мислим че трябва да обявим че Брюксел е филиал на македонския парламент и всичките европейски дела трябва да се водят у Скопие.

22

Анонимен

преди 1 година

На никой не му пука за макетата освен за нас, но те направиха всичко възможно за да ги стопираме отвсякъде :)) С нас има въпроси които са приемливи, има и такива които просто нема начин да станат, ако ще господ да слезе от небето :))) Ако искат в Сърбия, прав им път, един проблем по малко :))

21

Анонимен

преди 1 година

Наскоро говорих с една македонка. Странно, всеки говореше както си знае и се разбирахме без преводач. Що ли?

20

Анонимен

преди 1 година

:)))))))))))Нормално е !Те ,са открили Америка ,преди Колумб !::)))))))))))

19

това нищо не е

преди 1 година

Големия вой ще почне когато ЕС и САЩ натиснат Сърбия!Това ще бъде началото на края на Русия!