58

Анонимен

преди 1 година

И като влезе и голяма работа. Какво ще ги стопли и кой ги базари за нещо?! Задминават даже и украинците по слугинаж и тупане в гърдите. В скоро време и типични имена македонски ще си измислят. За историята е ясно. Англо - сакси им дай да разделят и да владеят. Вкараха два братски народа във война. Сега сме ние на ход. Както винаги е било. Да се тупат в гърдите братята северномакедонци или за каквито там се мислят. Ние нас си да гледаме. Всеки да си носи кармата за омразата, която сее.

57

1234

преди 1 година

Може да влезе ката официален език на СМ т.е.СЕВЕРОМАКЕДОНСКИ, а Ирсула кога ще признае австрийския език

56

ББ

преди 1 година

Александър е говорел на гръцки...факт,език...ок...убиват жени и деца в Украйна...ок,путин ни заплашва със "сармат"..ок...е това е пътя да родите новият хитлер...лицемерието,страха,съгласието и насаждането на несправедливости,стремежа ни към Справедливост ни е заложен генетично...от БОГ...ще последват още несправедливости...още...и още...ЕС играе лицемерно и несправедливо...чувствам се унизен и ограбен!!!Българин съм,и лоша дума за македонец не съм казал,ами да напуснем съюза предал ни

55

Анонимен

преди 1 година

Хе..македонски език ,80 % говорят турски хаха

54

Анонимен

преди 1 година

РСМ явно се държат с България като с *** и пратиха Османи а Ковачевич замина за Брюксел докато Пендара се скри.

53

Анонимен

преди 1 година

Тогава ще трябва нов френско договор с Българяоя отделно за езика. Няма как да не се реши тоя проблем, защото ще има кофликити в бъдеще. Затова явно ветото беше голяма грешка че България го вдигна преди да се решат проблемите.

52

До 56

преди 1 година

Как ще изчезне БСП,като дори и 4 та сиша в парламента Румен Решетников за 3 ти път им дава власта без народа да ги иска.

51

Лоне

преди 1 година

ЕВРОПА, САЩ И РУСИЯ ПРИЗНАВАТ МАКЕДОНСКИЯ ЕЗИК, ВСИЧКО ДРУГО Е АБСОЛЮТНО НЕВАЖНО!

50

Morski

преди 1 година

Преди малко по БНТ всички чухме как фон дьо *** каза"Димитър, МАКЕДОНСКИЯ ЕЗИК ЩЕ ПРИСЪСТВА БЕЗ ЗВЕЗДИЧКИ В ДОКУМЕНТИТЕ НА ЕС!"??????? Без повече коментар за предателствотона българска земя и т. нар. Германски съюзници и още Антибългарски теории!!!!! СМЪРТ ЗА БСП /БКП ТЕ ЗАБЪРКАХА ТАЗИ КАША И ЗАСЛУЖАВАТЕ САМО ЕДНО ИЗЧЕЗВАНЕ ОТ ПОЛИТИКАТА И НИЗВЕРГВАНЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

49

Анонимен

преди 1 година

Той и на луната отдавна е официален език!

48

българин

преди 1 година

ай стига ни занимавахте с тая измислена държава !

47

aa1830

преди 1 година

Тея почнаха с условията от първия ден. Да покажат една книга отпечатана на македонски преди 45 година! Един ден българския ще стане диалект на македонския с политици като Петков, Иванов, Борисов.

46

Анонимен

преди 1 година

После Киртака вика - това е победа. Хахаха. Още не са влезли в ЕС и им диктуват какво да става. Киро ще гори в Ада заради 30-те шекела взети за Македония.

45

Питане

преди 1 година

"Македонският език да влезе в ЕС" ---- Амъ кой от двата езика, че не разбрах - албански или български?

44

От Вселената

преди 1 година

Фен съм на средновековната династия ТЕРТЕР - от там идва и ТЕРВЕЛ. В жилите ми тече част от синята к.р,ъ,в на ТЕРТЕРОВЦИ, Изпитвам мистичен интерес към областта наричана от европейците ТАРТАРИЯ. Понякога се изживявам като ВЕЛИК ТАРТОР. Много, ама много обичам да ям ТАРАТОР. Като чист българин спорейки с македонисти съм се самоидентифицирал забавно като ТАТАР, след ядене на ТАРАТОР. Любимите ми планини за каране на ски са ТАТРИТЕ. В детството любимата ми кола и камион бяха ТАТРА!

43

SS

преди 1 година

ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА ,ЧЕ ЕДИН ДЕН НЯКОИ ЩЕ ОТГОВАРЯТ ЗА ТОВА ,ЧЕ НИ НАБУТАХА В ЕС БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ !

42

анонимен

преди 1 година

Щом искат да влязат в ЕС като северномакедонци да си регистират северномакедонски език.

41

От Вселената

преди 1 година

Всичко щеше да е мед и рози.... розата е като жената.... ако я стиснеш по силно ще те убоде, ако е по слабо ще я изпуснеш... та и с Македония е май така?...

40

SS

преди 1 година

Да му ....майката на ЕС !

39

От Вселената

преди 1 година

Защо бе премахната ятовата гласна? За да разделят говорите на България и Македония,