9

Анонимен

преди 1 година

Англичани са, мисля че беше сватбата на една от братовчедките на Уйлям и Хари, отляво се виждат принцеса Шарлът и принц Джордж, които също присъстваха с Кейт Мидълтън.

8

До Дедо

преди 1 година

И между мъж и жена бих добавил.

7

Дедо

преди 1 година

Шменти капели, истинския брак е сключен пред Бог докато смъртта ви раздели. Иначе ако щат да се снимат за Мегата и в тоалетната. Американците отдавна се женят в казината във Вегас ама тия бракове траят докато свършат кинтите или се завърти някоя палава млада бавачка.

6

Нуждата от промените

преди 1 година

Предвижда се да можете да сключвате брак с дете под 14 г., каквито са племенните традиции от първобитната ера; да сключвате брак с роднини по права линия; да сключвате брак с домашния си любимец и т.н. Еднополовите съюзи въобще не ги коментирам, те са гордостта на съвременната цивилизация. Нуждата е да се затрие човечеството.

5

Анонимен

преди 1 година

А ге й двойките ще ги узаконят ли щото там е препълнено с такива.

4

Анонимен

преди 1 година

В БГ отдавна се прави това, явно са открили топлата вода най-сетне англетата :)))

3

Анонимен

преди 1 година

Човешката глупост е по-голяма от Вселената, казал го е Айнщайн. Глупостта на Западащите правителства надминава в пъти обикновената човешка глупост. Това пък го казвам аз:)

2

Анонимен

преди 1 година

Ще ги направят съвместими с джендъризма и соддомията на мутантите.

1

Анонимен

преди 1 година

Те ше променът начина там по пакистански нали такъв ще им става премиер . Та първо булката я минава бащата на младоженеца , после най големия брат, следват останалите братя и последен младоженеца