17

Анонимен

преди 1 година

Афганистан може да са на дъното но пък афганистански мъже са заляли Европа. Така че какъв е смисъла от паспорт след като афганистанците и без него са навсякъде. Както и други подобни от Африка и близкия изток

16

С най-голям глобален

преди 1 година

достъп са тези без никакви документи, тоест мигрантите. Те прекосяват десетки граници като се пишат бежанци и получават всички блага, като живеят на чужд гръб, само щото животът им в собствената им държава бил застрашен.

15

Анонимен

преди 1 година

Оня ден гледах огромен круизен кораб от Санкт Петербург как дойде постоя и отплава обратно от западното пристанище в Стокхолм.И музеите и всичко беше пълно с руски туристи.Така че айде да не се изхвърляте,как било забранено на руснаците да пътуват...Да не говорим как са върви търговията между Финландия и Русия. И как Финландия все още купува изкуствени торове за селското стопанство от Русия.Така че колко били изолирани...Айде няма нужда.А да и метали внасят финландците пак от омразната Русия.

14

Важното

преди 1 година

е ,че с руски паспортсе влиза свободно в украйна.

13

Star

преди 1 година

Какво значение има какъв ти е паспорта,при условие че си нискокачествена личност,за пример ,,русофил",и където и да отидеш си оставаш родо-продажник? Отговорете!

12

селянииии юбрее пррр

преди 1 година

то е ясно бе, б.у.г.а.р . паспорта е вся и всьо навсякъде....

11

Анонимен

преди 1 година

хаха престижа на укро паспорта

10

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах с Бyлгap и стан паспорта докъде се ходи освен в ЕС?

9

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах с *** и стан паспорта докъде се ходи освен в ЕС?

8

Таня до 2

преди 1 година

Не само каквото си поискаш, а и където си поискаш.

7

НАРОДЕ, УБИВАТ ТЕ !!

преди 1 година

ЕС си затваря очите за ситуацията в БГ от 15 г. Тях по ги интересува евтина работна ръка, да ни напълнят с араби и педофили, да откраднат историята ни като признават РСМ, да ни налагат глоби задето сме дефакто енергийно независими заради АЕЦ Козлодуй и да стойм 'солидарно' с тях на студено за да бием лошата Русия докато те пак купуват руски газ. НЕЗАБАВНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ ТОЗИ АНТИБЪЛГАРСКИ СЪЮЗ И ИЗГРАЖДАНЕ НА СЪЮЗ С РУСИЯ И КИТАЙ. ТАМ Е БЪДЕЩЕТО, ЕВРОПА ЗАГИВА !!

6

oтСиднейАавстралия

преди 1 година

И какво по точно трябва да означават тези безсмислени класации? Аз имам австралйски паспорт и какво ми дреме на синия паспорт? Посещавам си куп екзотични държави без виза само показвам синия паспорт. До сега не е имало място което да ме е спряло с син паспорт

5

Россия могучая

преди 1 година

Русия. Руският паспорт е толкова могъщ, че с него се влиза без виза в Донецката народна республика.

4

Ед

преди 1 година

"Мирните страни имат по-силни паспорти ". САЩ мирна страна ли са???

3

NY

преди 1 година

"Притежателите на руски паспорти са по-откъснати от останалия свят от всякога"Браво, много ме кефи това, ха ,ха ха ха

2

Анонимен

преди 1 година

САЩ се изплюха на България с визите, а българите се гушат свенливо и казват - дъжд вали, докато американците си влизат в България като че ли им е бащиния и си строят военни бази.

1

Анонимен

преди 1 година

Легионерите от Франция нямат ли най- достъп?