498

Наблюдател

преди 2 години

Държавата е вмирисана от главата .Корупцията е във върха държавните поръчки са генератора и.Трябва да се спре ,да се изземе придобитото от нея. Щом Б.Рашков има смелостта да се захване нека да му се даде възможност.Да ще го Торпилират Гербчета ,Слави Тошковци Чалмички ,шкембенца Възрожденци,и други на хранилка от Корупцията и Посолството .много са ама и много крадено всеки по грамотен вижда как са завишени пъти цените на Дър.Поръчки.Вече и от Европа ни натискат да ликвидираме корумпираните.

497

Анонимен

преди 2 години

До xoxoе никой не я бръсне Лена,ама точно тя с нейните глупави изцепки и наглост ни разкатава играта! Какво ни докара, Радев!! Взимай си ги по-скоро,не се издържа!! Видяхме ги,разбрахме що за управници са,ВЪН !!!!

496

Българин

преди 2 години

На Лена Общата единствената червена линия е тази дето и разделя задните бузи...

495

Психиатър

преди 2 години

Някакво разгонено девойче е.а майката на цяла България ! Те такова чудо успяхме да доживеем ! И проължава да загробва Родината ! Едно разгонено девойче !!!!! Какво става, господа и дами , българи ???????? Има ли ви ??????

494

Морал

преди 2 години

Досега трябваше да сложат червен фенер пред Министерския съвет . То бива любовни, наркомански, гейски и прочее дейности да се вършат едновременно в Министерския съвет , но е ясно само , че държавата беше разрушена окончателно от тази "Подмяна" !

493

Балканиада

преди 2 години

На циркаджиите им трябва клоун

492

Неграмотните

преди 2 години

редактори и коректори се опитват да ни карат безпричинно да се радваме: така поставена, запетаята означава, че ПП не искат Рашков в КПКОНПИ и затова няма да има кабинет. А дано да стане така

491

Ленче

преди 2 години

ако не се беше държала здраво за парапета,никой нямяше да знае че те има.

490

Кога

преди 2 години

ша пуснат записите с оргиите в МС,гледа ми се пор..но с косма....тото леНче

489

Кармазъ Сикиш

преди 2 години

Епа много е Лепа тази Лена! Бия я брусил кат презряла джанка.

488

Анонимен

преди 2 години

Ленче по добре сложи червени бикинни

487

Анонимен

преди 2 години

Лено, без грим не мязаш на нищо.

486

Анонимен

преди 2 години

Каква е връзката с този ченгесар?

485

Уф

преди 2 години

Бабалената ако не се изходи, няма как да защити заплатата си

484

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 години

ЛЕНА С КАТЕРИЦАТА ГОЛЕМА СЕ ПРАВИ НА ПОЛИТК?

483

Крас

преди 2 години

Преименувайте от КПКОНПИ на КОЙПИ и го давайте в парламента да се гласува.Да гони пияниците по пътищата и заведенията.

482

Калеко Алеко

преди 2 години

Опазил ни Господ да живеем в държава в която червените линии се определят от такива като гугъЛена ... Той целият Парламент почервеня премрежен от червените линии на съзаклятниците от сговора на Подмяната, държавата ни се срина а червените джихадисти си играят на пейнтбол ... Комунизмът се върна другаре и другарки, спете спокойно деца ... !!!

481

Пейзаж

преди 2 години

Политическа вакханалия се вихри в столицата! Всеки оръф.ляк се мисли за велик, всяка фльорца решава да се провъзгласи за кралица, всеки поплювко иска да е политик ! Едни са се надупили и въртят г.з , други са се разкрачили и си предлагат дупките без ограничения, трети - смучат чурките на други сексуално неориентирани....... ! Вакханалия ! Калигула е бил скромно момченце в сравнение с нашите "политици" !

480

цон кай хой

преди 2 години

тази не се ли снимаше на едно стълбище с екс премиера как си бъркат там по това?

479

Сатир

преди 2 години

Ленчето се е объркало. Мислило за червена точка в календара а видяла дълга червена линия. Ленче твоите линии са са снежнобели.