29

Анонимен

преди 1 година

Старите баби кзватЛаком г. з кръв селе. Някой насила ли ги накара да приемат урки и да ги хранят. Не никой не ги е насилвал Просто искаха да прилапат по 40 лева на ден по 1200 лева на месец от човек и да си купят бентли и яхти. Да Ама Не.

28

PG

преди 1 година

Търсете си парите от *** и Кокорчо нали те ви зарибиха с укрите ха сега те да ви ги дадат

27

Анонимен

преди 1 година

Аз това не го разбирам.Държавни ли са хотелите?Длъжна ли е държавата да им дава?Договори имат ли с държавата?Ония ресторантьорите още си търсят пари заради ковид,при положение,че има други дребни бизнеси,на които една стотинка не даде държавата.Това са все гербаджийски хотели и заведения, свикнали на държавни пари,както магистралните им фирми.

26

Анонимен

преди 1 година

Хитрата сврака...

25

Все ненаяли се

преди 1 година

Протест ли ? Само яки тояги за вас. Никой не ви е бил по главата да настанявате украинци, вие сами сте решили така, за да лапате пари. Ами лапайте, ама от украинците, а не от данъците на хората. Хората не са длъжни да си дават от залъка, за да ги издържаме.

24

Анонимен

преди 1 година

"хотелиерите" са поставени от руските собственици на хотелите. шут и национализация на хотелската база по Бетономорието.

23

Анонимен

преди 1 година

Докато Русия я има, мир няма да има.

22

DO 10

преди 1 година

"Ама сега ни пари от държавата, ни български туристи, ни чуждестранни такива. Тук таме някой английски тийн на алкохолен туризъм ."Аз засякох германски пубери, които се опитваха да сметнат колко е най-евтината бира и то в магазина, за да си я купят. Халал да са им на мутро хотелиерите такива туристи, като проявиха тая алчност с урките за 40 лв. на ден. Сега ни 40 лв., ни туристи.

21

Анонимен

преди 1 година

Хрантутете си ги, всякакви фашисти, шутцштафели, клу Клукс кланове. Нема такъв загубен народ, като вас, да се поробите даже на пушечното месо.

20

Анонимен

преди 1 година

Протестът ще бъде подкрепен и от украинци - хахахахаха. поредната пропаганда. На който не му харесва да затваря хотела или да заминава за Киев, бегом гнидии

19

Хахо

преди 1 година

Чемодан,вокзал,Киев

18

Трябва ТОЯГАТА

преди 1 година

Няма как другояче в България освен да се прилага силата на ТОЯГАТА срещу хотелиери, украинци бежаци и дезертьори, политици предатели и прочее. Като няма закони БОЙ с ТОЯГИ остава да има.

17

Анонимен

преди 1 година

С държавата не се прави бизнес, освен ако се краде. Парите са усвоени по европейски в нечий джоб. Парите са откраднати предварително, а излъгани те да се спасяват кой как може. И сметнете го този Албигеров, за нищо не става, проде ви още при ковид мерките. Ай, УСПЕХ!!

16

Просто Кирчо

преди 1 година

Без паника.Пари ще има , но друг път.

15

Анонимен

преди 1 година

Украинци ли ще подкрепят протеста или украинки?

14

баба мара

преди 1 година

искаите пари от зеленски светът му наля толкова оръжие и пари така че може даотдели и за българия кои ще му издържа 100 000 бежанци у нас

13

Я гризнат ТОЯГАТА

преди 1 година

Нормалните обикновени българи, които работят, плащат данъци и живеят в ограничения и лишения КАТО ВЗЕМАТ да СЕ НАДИГНАТ на ПРОТЕСТ СРЕЩУ ТЕЗИ КРАДЛИВИ БИЗНЕСМЕНИ с тоягите да има смачкат тенекиите. Тея се САМОЗАБРАВИХА от НАГЛОСТ и ГРАБЕЖ и ИЗНУДВАНЕ никой ама НИКОЙ НЕ ГИ Е КАРАЛ да приемат БЕЖАЦИТЕ по ЛУКСОЗНИ ХОТЕЛИ и КУРОРТИ. НЕ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН моите пари и данъци да отиват при тях.

12

ПРЕСТЪПНИЦИ и КРАДЦИ

преди 1 година

Точат пари и унищожават ДЪРЖАВАТА коя нормална страна по Света не само в ЕС ще настанява бежанци по скъпи и луксозни хотели ??? Това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ към БЪЛГАРИЯ абсолютно НИКАКВА ПАРИ и стотинка да не им се плаща на тези крадци, рекетьори и мошеници ИЗНУДВАЧИ нечувана НАГЛОСТ и ГРАБЕЖ.

11

Анонимен

преди 1 година

Щом кирето и любимите си украинци е започнал да лъже ...

10

ДгД

преди 1 година

Ами супер. Наточиха се да прибират държавна пара извън сезона, та после да надуят цените за българите. Ама сега ни пари от държавата, ни български туристи, ни чуждестранни такива. Тук таме някой английски тийн на алкохолен туризъм .