12

Истукан

преди 1 година

С мандат на БСП никога не е било успешно правителството.

11

НС не се търпят

преди 1 година

БСП и ИТН не могат да работят с ПП и ДБ, ПП и ДБ не могат с ИТН и БСП, Възраждане не могат да се понасят с ПП и с ДБ. ГЕРБ и СДС се отказаха, а ДПС никой не ги бръсне но държат съдебната власт с назначения.

10

БАЙ ГАНЬО

преди 1 година

ВСИЧКИТЕ СА МАСКАРИ ! БЪЛГАРКИ И БЪЛГАРИ, ЖИВЕЙТЕ СИ ЖИВОТА И НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ЧУЧЕЛА ! НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ НЕ Е ПРОИЗВЕЛ ЕДНО ЯЙЦЕ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ !

9

сичколог

преди 1 година

и аз така виждам, също очаквам и пик на пандемията, и леко повишение на пияните шофьори довечера

8

Анонимен

преди 1 година

Дори и да съставят правителство ще е харакири за всички партии от коалицията КИЧ , комунисти,измамници,ЧАЛГАРИ.Това ще е последен пирон в ковчега на БСП.Още от днес те започнаха с пред. си кампания. Казват, че трябва да върнат руските дипломати, да възстановят договорите с Газпром. ПуПу и ДБ какво ще обяснят на техните избиратели?БСП казват, че имат решение да останат същите министри.Айнщайн: "Лудостта е да правиш едно и също нещо отново и отново и да очакваш различен резултат."

7

Анонимен

преди 1 година

БСП ще загуби наймного от такъв кабинет а и ще е много по-нестабилен от люлящия се Петков.

6

Зозо

преди 1 година

Аааааахахахаааааа, Чашков премиер :))))))))))))))))))))))))))))) На селския казан!!!

5

АнонимеН

преди 1 година

ГЕРБ, БКП ВЪЗРАЖДАНЕ И ДПС ОБЯВИХА, ЧЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯТ КАБИНЕТА! СЕГА САМО СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИ ТОЗИ КАБИНЕТ ИЛИ ДА ГО ОТХВЪРЛИ!!! АБСОЛЮТНОТО ПАДЕНИЕ ЗА СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ ЩЕ Е АКО ПОДКРЕПИ КАБИНЕТ С МАНДАТ НА БСП С ПРЕМИЕР ОТ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА ВЪВ НАПЪЛНО ОПОЗОРЕН ПАРЛАМЕНТ СЪС ПОЛОВИНАТА МУ ДЕПУТАТИ КУПЕНИ КОИТО ЩЕ КРЕПЯТ УПРАВЛЕНИЕТО НАЧЕЛО С ИЗМАМНИЦАТА ГУНЧЕВА :D

4

Анонимен

преди 1 година

по-добре да не успеят червените мафиоти, дано на изборите на есен да не влязат мафиотите от герб, бсп, дпс, ***

3

Анонимен

преди 1 година

Ами трудничко ще бъде, трябва да си доста смел и глупав, да правиш второ правителство точно сега. Вероятно е през есента или зимата да отнесеш як бой. Те затова по-големите тарикати из Европа вече започнаха да подават оставки. Много закуски ще трябва да черпи Херото:))

2

Анонимен

преди 1 година

все ми е едмно- не гласувам щото едни и същи са от 32 години и просто няма смисъл!

1

Рашков

преди 1 година

И да паднем и да бием пак ще се напием.