32

има ли минуси?

преди 1 година

само с минусите ще си останете, така да знаете. :) подпис: бате Асьо Очите

31

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Хич не е...трудно. Хора за премиери и...министри бол. Като се има в предвид,че при една нова изборна парламентарна...рулетка ,половината сега седящи там,ще са...аут, ми се струва,че нов кабинет с третия мандат е спасителен пояс за тях и е вероятен да се случи на 75%.

30

Асен Хиената

преди 1 година

Оглозгах ИТН, да се готви ГЕРБ.

29

Анонимен

преди 1 година

Оказа се, че от гербавите по-добро на тази територия в историята никога не е имало и няма да има. Има статистика...

28

Боби Перуката

преди 1 година

ГЕРБ си вкара пореден автогол миналата седмица. Както добре знаем, те са некъдъpници и някой им е спуснал задача да си изперат имиджа пред ЕП, за да могат да направят коалиция с ПП на следващите избори.. Е да де... ама не щеш ли, направиха цялата работа по техен прочит и се О*РАХА ама брутално. Сега единствената алтернатива, която ГЕРБ има е да се разцепи и да вкарат Толупа в Бай Ставри. Голям автогол на Мутрата. Бъдеще с ГЕРБ? Може, но без Тиквата. Това беше ясно още преди 2 години

27

Анонимен

преди 1 година

К.окалът ще ги обедини, споко. Знаят много добре, че при нови избори сите са аут...

26

Хиени

преди 1 година

ПП къса месо от живи партии. ИТН беше оглозгано. Да се готви ГЕРБ.

25

Лъсна Истината.

преди 1 година

ГЕРБАДЖИИТЕ СА СЕ НАCPAЛИ ОТ СТРАХ. В РЕЖИМ НА ПАНИКА СА. ПРАВЯТ МНОГО ГРЕШКИ. ДЪНЯТ СЕ ВЕЧЕ. ЗВЯРА ОТСЛАБВА. ВИЖДА МУ СЕ ОПАШКАТА

24

Анонимен

преди 1 година

Преди минути от ПП Росен Костурков каза, че премиер ще е Асен Василев.Няма да има правителство.ИТН още преди доста време разкриха, че Асен е фалирал собствената си Everbread с почти 9 милиона британски лири. Разкриха и намериха съдружника на Василев Мартин Лунд,който каза, че Асен е много умен измамник. Няма как да подкрепят Василев. ПиПи са опиянени от себе си.Те са поразени от ефект на Дънинг-Крюгер илюзия на превъзходството.Вярват, че ще са 1ва сила при нови избори. Няма да правят компромиси.

23

Анонимен

преди 1 година

На съд за 100% дефакто инфлация.

22

Трудно ли

преди 1 година

И политиците и политолозите да заминават на село и да вземат мотиките, за да разберат как се изкарва прехраната. Иначе е лесно да похапваш кюфтета на бюфета и да раздаваш идеи.

21

БАЙ ГАНЬО

преди 1 година

ВСИЧКИТЕ СА МАСКАРИ ! БЪЛГАРКИ И БЪЛГАРИ, ЖИВЕЙТЕ СИ ЖИВОТА И НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ЧУЧЕЛА ! НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ НЕ Е ПРОИЗВЕЛ ЕДНО ЯЙЦЕ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ !

20

БАЙ ГАНЬО

преди 1 година

ВЪЗКРЕСЕТЕ СТАМБОЛОВ ! НАВРЕМЕТО ТОЙ НАТИКА В МИША ДУПКА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ! СТАМБОЛОВ ВКАРА ЕВРОПЕЙСКИТЕ КАПИТАЛИ В БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИЯ СЕ ИНДУСТРИАЛИЗИРА ! БЕЗ ИНДУСТРИЯ НЯМА РАБОТНИ МЕСТА, НЯМА ПРОГРЕС, НЯМА НЕЗАВИСИМОСТ !

19

АнонимеН

преди 1 година

ГЕРБ МОЖЕШЕ ДА ПОДКРЕПИ МАНДАТ НА ПП НО МАНДАТ НА БСП ЩЕ ГИ СРИНЕ И ТЕ СИ ГО ЗНАЯТ! БКП ВЪЗРАЖДАНЕ И ДПС ОБЯВИХА, ЧЕ ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ Е ИЗЧЕРПАН! ГРУПАТА НА ИТН РЕШАВА ДАЛИ ДА ИМА ИЛИ НЕ УПРАВЛЕНИЕ , НО ЩЕ СТАНАТ АБСОЛЮТНО ЗА СМЯХ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТАЗИ ГРУПА КОЙТО ГЛАСУВА ЗА КАБИНЕТ С МАНДАТА НА БСП И ПРЕМИЕР ОТ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ВОТА С МАШИНИТЕ!

18

анонимен келеш

преди 1 година

Дали Бойкикев сега ше цунка Корнела по сливата(джанката)?:):):)Или пък Гномчето ше се жертва:):):)

17

Анонимен

преди 1 година

Всъщност имам желание да се състави правителство от БСП.Защото после очаквам да гледаме сеир с пердах на червени и "променени" министри.

16

Анонимен

преди 1 година

Не ни трябва никакво правителство. Т.нар бг правителства вече 32 години само вредят на народа.

15

ПЕНСИОНЕР

преди 1 година

До Киро Дъ Кинг - До гробищата ще ни докарат бе момче .

14

Анонимен

преди 1 година

Чака ни няколко месеца мъка.Накрая всички ще алащисат за избори.Просто иде зимата на нашето недоволство.И този път няма да е като онази велика пародия - Народното въстание на Бабикян,Мая, Хаджигенов и останалите мутроборци.

13

Киро Дъ Кинг

преди 1 година

Обръщам се към ГЕРБ: Моля ви се, дайте подкрепа на комунистите, чалгарите, адвокатите и канадците, пък да им гледаме сеира! То така и така вървим надолу, нека да видим докъде ще ни докарат тия смешници...