52

Ха-ха

преди 1 година

Чудесен ход на Асен Василев да вземе Корнела за партньор. Така голяма част от енергията на ГЕРБ-ДПС(+итн) отива в борба с Корнела, водейки люта битка, докато ПП дърпа само дивиденти, защото всички млади и модерни хора вече са твърдо са се позиционирали в коалицията ПП-ДБ.

51

БСП В ШОК

преди 1 година

Бойко пак номер едно....БСП *** в тих ужас....

50

Я па ти..

преди 1 година

До Дайте да си го кажем 47 Никога до сега не е казвано колко са били парите в чекмеджето ,а ти знаеш. Ти ли си Мата Хари ?

49

Анонимен

преди 1 година

Боко го снимат до шкафче пълно с купюри по 500 евро и златни кюлчета, а още има хора, които го защитават. Ето този начин на мислене още не мога да го асимилирам.

48

ОТ БАНКЯ

преди 1 година

Лежа си в хамака...Мата Хари ми поднася мелба тип БСП. Гледам по БСТВ как Нинова са напиня да прави правителство....шоуто почва пак....

47

абе 47

преди 1 година

всички тези кюлчета, пари, пищови се доказа в европа че са до-лни фалшификати...ти откъде падаш?

46

Осъзнайте го

преди 1 година

Никой няма да позволи на ГЕРБ да продължава с номерата си и да изманипулира местните избори - основната им (и последна) цел. Никой няма да даде зелена светлина за това. Ако сте от ГЕРБ, по-добре се спасявайте. Още не е много късно. Казвам ви, а вие ако искате ми вярвайте.

45

БСП ВИЦЕТО

преди 1 година

Нас само Бойко ни оправя....

44

Лошо...

преди 1 година

Щом и от Европа захапаха Тиквун за шкафчето, ще става много лошо за ГЕРБ. Най-вероятно вече всичко е решено, ще излезе нова партия от ГЕРБ, а от Боко ще направят пример за пред цяла Европа. Ще бъде голямо зрелище, само това мога да кажа.

43

Дайте да си го кажем

преди 1 година

БОКО го снимаха по долни ***, а до него отворено чекмедже с 4 милиона евро, златни кюлчета и 25 годишен чивас, патлак и ламизил, а вие го защитавате... С КАКЪВ АКЪЛ?!

42

Анонимен

преди 1 година

Круела ДеВил трябва да се сдобри с ПП и ИТН ако иска да съставя правителство, ама на ПП им писна от такива игри.

41

Д-р Математик Вангов

преди 1 година

Оставете платените социологии... Математическите модели показват, че ГЕРБ не ги чака светло бъдеще. Мога да се обзаложа колкото пари искате. Казвате примерно 5 лв - няма проблеми, залагам. Казвате 50 лв - залагам ги веднага. Колкото искате, залагам, ама при независим нотариус.

40

Малко за политика

преди 1 година

Партиите от управлявалата досега коалиция нямат интерес от избори. Особено ИТН, които при нови избори сега може да получат под 4%. Избори веднага искат ГЕРБ, ДПС и Възраждане. Така че възможност за съставяне на правителство има.

39

До 25

преди 1 година

Само като ти гледам знанията за правилният български и приказките ти ,виждам че още не се бръснеш ,мушмороко !А кой ,,СТРАХУВА" явно не ти е хич ясно!Четете,учете,образовайте се,питайте бе Гугъл поколение ,разглезено !

38

Уххх

преди 1 година

Голяма грешка направи ГЕРБ, че не клекна на Асьо Очите. Той сега ще ги съсипе... ще видите. Гейовете са много отмъстителни. Оня ден питаха Асен дали ще прави коалиция с ГЕРБ, той каза че са му го подметнали от САЩ, виждал е, но няма.... ГЕРБ го закъса много здраво. Скоро ще ги изритат и от ЕП.

37

до 38

преди 1 година

Нищо неочаквано. Точно както предвидих преди година, чакат ни поне 2-3 нестабилни правителства, като това на Кирчо. Казах и след това какво ще стане. Не се съмнявам, че никой не го е прочел и не го е запомнил. По тази причина ще си запазя мнението си за себе си, но до момента се сбъдва на 100%, няма пропуск. Няма и да има!

36

грешките на ГЕРБ...

преди 1 година

Вместо да инсценират един арест на Буцата и да го вкарат във фалшив Бай Ставри, за доказана корупция, ГЕРБ-аджиите си го защитават и сега ще се наложи да го вкарат в истинския Бай Ставри, където Толупа ще го е6*т манaфите. Това са грешки от страх и паника. И от слабост. Когато си много малък и незначителен, така започват да ти избиват бушоните, че започваш да грешиш и да се дъниш, също както ГЕРБ в момента.

35

Анонимен

преди 1 година

Куриозното е че всички в парламента без може би ДСБ и ИТН искат избори. Всеки си мисли, че след нови избори нещата ще са по добри за тях. ПП очевидно просто искат да отмъстят на ИТН и да ги изхвърлят от парламента... Накрая от цялото дебнене избирателите ще бъдат прецака и, тъй като и септември не се очертава стабилна коалиция.

34

causa perduta

преди 1 година

Никакъв шанс! Който е взел мандата - той да си излъчи премиер, чалгаропитеците усетиха, че са аут от нов парламент и обърнаха палачинката.... Като искат вот - да си сърбат попарата. Резил!

33

ъъъ

преди 1 година

Не се знае. Всичко зависи от бабата.