11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8, по-леко копейчо, няма кой да ти се върже на цивренето.

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 "Отоплението на една къща не голяма отива на 5000 лева и отгоре." При 800 лева за тон въглища тва значи за един отоплителен сезон да изгориш 6 тона въглища. Абе, вие да нямате във вас стоманолеярна? :)))))

9

Анонимен

преди 1 година

До Варненец "дайте за порция миди 12 лева и бира 8 лева, скaпаняци!"Усетил си нещата батювата, ама не си развил до край темата. Миди 12 лв, бензин 4 лв и морето, хотелите ресторантите, магистралите- пълни. Което означва, че българина не е беден и никой не работи не за 800 ами за 1500 лв. Само плачат като вдовица за ...., което си е защитна реакция останала от турското робство Ако разберат , че имаш пари, ще ти ги вземат, затова се оплаквай .

8

До 5 и всички плюещи

преди 1 година

Преди 20 години когато откривахме Дубай първи които се настаниха в него и вдъхнаха живот беше Японската Якудза.След нея дойдоха триадите или китайската Мафия.Аз сварих руската мафия и много руски *** в този 4 милионен вече град.Привличащ като магнит световните пари.Мафията създаде и Лас Вегас.Тогава такива бяха времената.Още плюете българското море но то става и става все по привликателно.Всичко с времето си неразумний

7

Анонимен

преди 1 година

Хората нямат пари за парно,пелети,бензин,храна вие с море ги занимавате.Тон въглища Донбас 850 лева.Пелети 800 лева за тон къде отиват нещата.Отоплението на една къща не голяма отива на 5000 лева и отгоре.

6

Анонимен

преди 1 година

Оф, пак същите руски опорки: руснаците са ни много важни, не можем без тях (като без "дипломатите" от пасольството), продават си имотите (което после се оказва лъжа) и други неща, които трябва да покажат колко много ни трябват тия сатрапи. Еми, не ни трябват :)))))

5

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво толкова сте полудели по това море. Няма по тъ...по място за почивка.Промити мозъци- защото навсякъде говорят за море, дай и аз да отида.Парвенюта, които не могат да си платят тока, ама за 2 дни ходят на другия край на България. Както казваше баба му г..ъз път да види.Малки ку....рвички, без официални доходи, да се щтракнат за да ги хареса поредният набор на дядо им, за да има за новият айфон

4

Анонимен

преди 1 година

за това ли вдигат цените, щото има туристи?... изкривена работа

3

Анонимен

преди 1 година

здравейте туристи, добре дошли на морето от ешерихия коли!

2

Анонимен

преди 1 година

Демек пак ще има балконинг.

1

Док

преди 1 година

Освен преливащи колектори директно в морето, друго не прелива по курортите ни.