31

Дачо

преди 1 година

Не знам дали ще им е силен сезона,но в момента съм в Несебър и чадърите са заети само до четвърти ред,а са 9 реда.Оредстаеете си колко хора има,да повече са Българи и Румънци,но има и Руснаци, които си имат имоти и не смятат да ги продават

30

Анонимен

преди 1 година

Идеално! Българи и англичани ще се съберат и ще празнуват, без досадните и невъзпитани руснаци...не мога да си представя по- добро стеченуе на обстоятелствата!

29

Анонимен

преди 1 година

истината е по северното черноморие, на север от Албена, ама софиЕнеца свикнал да ходи на бетона и гъча на юг и да ругае, че е бетон и гъч.

28

Анонимен

преди 1 година

При толкова много украински туристи кво се оплакват тия ? Ние заради тях нямаме евтини ресурси.

27

химика

преди 1 година

Почивката започва на около 300-400км от България. За съжаление.....

26

ponti

преди 1 година

На *** ще отида за една седмица, за да си нагледам имота, и няма да похарча и един лев по заведения. На ПОЧИВКА съм в южна Гърция в края на сезона. Качество, разумни цени, спокойствие......почивка.

25

реалист

преди 1 година

По скоро прилива е на румънски роми, както и български за учудване... Нормалните румънци отиват в Гърция , а техните роми могат вече да си позволят България...

24

ще пропусна

преди 1 година

не, ще пропусна прилива, в Гърция съм...

23

СЛЪНЧАКА

преди 1 година

Ей, пак са изсипаха хиляди туристи..купона е на макс...може и без "братушки"

22

БЕНЧО С БЕНТЛИТО

преди 1 година

От БСП....ние с Митьо си бръмчим по слънчака и бизнеса ни върви....

21

Гиб Мелсън

преди 1 година

Видях англичани в Сл.бряг но не много. На първата разходка по крайбрежната улица точно в центъра, там където улицата идваща от Кубан и крайбрежната се срещат с децата видяхме как от едно заведение на плажа двама огромни охранители облечени в черно изхвърлиха един англичанин, беше мат пиян а друг негов приятел го подкрепяше да не падне.Явно англичанина е правил някакви поразии за да го изгонят. Обикновено не ги гонят като се напиват до момента в който не почнат да пречат на останалите да пият.

20

Пази боже

преди 1 година

от български хотелиери. Обслужване 0, хигиена 0, договаряш едно, получаваш каквото те си искат - лъжат като за последно. Атракциите за деца са под абсолютния чадър на мафията, цените - 8 лв за 3 минути на въртележката, няма касови бележки, данъчните се правят на умрели лисици и само осигуряват чадър над мафиотите.

19

Батков

преди 1 година

Дис бритиш хомосекшуъл

18

пиян бритиш

преди 1 година

Без руснаците, сезона го пишете дъждовен.

17

Радвам се, ако е так

преди 1 година

Не на есен да ми подскачат пак с ония мазния ресторантьор. И да искат държавата да им дава пари, че видиш ли им била длъжна. Само в България некадърните бизнесмени не фалират, защото са на издръжка на държавата.

16

ШибиРиби

преди 1 година

Много ли ви липсват руските туристи. Ми поканете ги пък някой ден не се чудете като ви спретнат некой референдум за Черноморието и ви пратят солдати да ги освобождават.

15

Анонимен

преди 1 година

Много добре, че ги няма ***, на никой няма да липсват. Виж за рускините е друга работа, може да на правим изклюение.

14

Едва ли

преди 1 година

Както вървят нещата, при една конвенционална война НАТО -РФ, с последващи масирани бомбардировки и десант, ще се решат много от проблемите на туризма в бг, като презастрояване, замърсяване и кратък сезон.

13

Анонимен

преди 1 година

"Прилив на англичани по морето" Само съм чувал за балконинга, но не съм го виждал. Не може ли някоя кабеларка да постави камери и да излъчва наживо.

12

Владе

преди 1 година

... по-скоро Румънци