8

Анонимен

преди 1 година

Последно като ме спряха за превишена скорост бе до едно крайпътно заведение. Естествено се почна с "Да пишем ли?" Накрая полицаите се оказаха добри душици, казаха е пускамете ще почерпиш. Тръгнах да вадя портфейла, а те викат Ааа не ние не сме такива по едно кафе почерпи. Отивам в заведението и казвам 2 кафета радостен че съм минал тънко. А бармана ми казва 2 кафета за полицаите? Викам да за тях. 50 лв вика бармана. Така платих 50 лв. За 2 кафета, но не дадох подкуп на полицията.

7

Jojo

преди 1 година

До Как ли 2Глог е растение, вид билка. А "Глок" е марка огнестрелно оръжие. На теб и в Щатите едва ли щяха да ти разрешат да го притежаваш законно, каквато явно е мечтата ти.

6

Анонимен

преди 1 година

парите некат говорят

5

Анонимен

преди 1 година

Всички тези импровизации са недопустими. няма нужда от подобни съвети. Работата на полицаите не е да слухтят от къде може да дойде авантата. Работата на полицаите е ДА ПРЕДОТВРАТЯВАТ СМЪРТ!

4

Булгар

преди 1 година

До къде се докара българина нещастен да му дават съвети как да се пази от органите на реда.А трябва да е обратното

3

Анонимен

преди 1 година

Карайте чиста, неочукана, с незатъмнени стъкла кола която не се набива на очи, бръснете се и изглеждайте като сериозен човек, и ще ви спират по-малко.

2

Как ли

преди 1 година

Вадите Законно Притежавания от Вас Глог 9мм... о, чакай, това беше в САЩ, в Европейската "Демокрация", Р0бете нямат право да Притежават Оръжие!

1

А не благодаря

преди 1 година

Да общувам с хора които не се интересуват от това как съм? Не мерси. Спират ме и ме питат: Пил ли си? Е как па един не пита ял ли си? Е тая незаинтересованост ще ни затрие, като народ.