28

Shark

преди 1 година

Значиии, царе сте да измисляте начини за настройване на хората едни против друг. По какви ли не показатели го правите- религиозни, работещи-безработни-пенсионери, пушачи-непушачи и прочее. Сега измислихте да настройвате хората против полицаите. Аз пък приветствам това, че напоследък са навсякъде. Има *** които е време тя бъдат респектирани. И нали разбирате, че ако полицаят реши ще разбере къде точно работите. Спрете да баламасвате и настройвате хората и да им давате *** съвети.

27

каква е причината за

преди 1 година

тази статия. много ми е интересно да разбера, настройване на БГ шофьорите срещу КАТ? или просто превод от Automedia? @ *** Христова, може ли препратка към оригиналната статия?

26

Анонимен

преди 1 година

Кажете му, че работите като прокурор и сте дупеее и гаааащщи с Гешев и изобщо няма да ви провери!

25

Моля

преди 1 година

АЗ пък предпочитам да му кажа какво работа и е дохода ми та да мина с двайсетачка или педесетолевка та да се отърва от глоба, разкарване неколкократно до КАТ и т.н. Забелязвам, че катаджиите като че ли нарочно се *** с шофьорите като им споменават, ама ще ти взема талона, ще трябва да се разкарваш до КАТ т.н.

24

Slayter

преди 1 година

Карам личен Пасат 98 година със забележки по външния вид, но иначе е брутално поддържан с чисто нови гуми. Виждам каква е разликата като карам аудито на шефа и когато карам моята.

23

Анонимен

преди 1 година

До 22. Точно такива *** като теб са най-спирани. Каращи някой коптор като Дачия, Киа, Тойота, но нов "купен" на смукинг, лизинг. Живееш в огромна заблуда палят.

22

Анонимен

преди 1 година

Обикновено започвам да отг на Шведски. Винаги върши работа...

21

до 22

преди 1 година

Кой изобщо те пита и защо си отговаряш сам на незададени въпроси? Усещаш ли колко си несъществен, а може би и ненужен. Карай си там, каквото имаш да караш, и не ни занимавай с пониженото си либидо.

20

Анонимен

преди 1 година

Не са ме спирали сигурно от 10 години. Карам винаги нов автомобил на не повече от 2-3 години. Интелигентен човек със златен талон, на който единственото му провинение е, че кара бързо, но глоби няма. Спират предимно бедняците, мислещи се за велики в 15+ годиншни немски бараки, които мислят за скъпи, а струват колкото каското на нов такъв модел.

19

Ямболски цървул

преди 1 година

Шофирам от 1999-та г.Имам два фиша за забравени фарове.Имам над 300 000 км.Оранжев талон.Спазвам си ограниченията и никога не съм се качвал пиян на МПС.

18

Анонимен

преди 1 година

До Нужно е да имаш Точно това не трябва да имаш. Не се ли сещаш, че това е в основата на българската прокоба. Защо изобщо трябва да пускаш нещо на земята е някакъв абсурд. Тия полицаи трябва да гарантират безопасност и безпроблемност, а не самите те да стават проблем.

17

До 3 Анонимен

преди 1 година

И в миг половината коли, само от тоя в София, са вече съмнителни :))) а индивидите вътре още повече, заради новата мода, да пускат грозни и гн.усни бради до пъпа.

16

дедо ви

преди 1 година

Не позволявам никаква корупция,ако съм сгафил Ок плащам си глобата и това е. Общество с корупция загива и изчезва без никакви шансове.Уви това е бъдещето на тая територия!

15

Нужно е да имаш

преди 1 година

зелени банкноти(Алеко Константинов разбира се).Повикваш катаджията настрана,да е извън обхвата на камери,изпускаш 3 бр.Алеко,извръщаш се настрани,нищо не виждаш и не разбираш.Но трябва да се надяваш,че си попаднал на стар възпитаник на системата,а не на някое идеалистче с промит мозък,което ще те олепи за подкуп.

14

Анонимен

преди 1 година

Катажиите са най ниската каста в обществото крайно време е да започнат да ги погребват извън гробищата както са правили с колежките им магистралки

13

стефчо

преди 1 година

Винаги им казвам че съм баровец и не рабоя за никого. И те ми вярват ,като гледат автомобила ми за 2 хил лв!

12

Нора

преди 1 година

Ха сега,кво прайм?Същото , от десетилетия,пълним джобовете не само на пътните полицаи,но и на класната полиция!Нима Семерджиев не е продукт на политическата ни система и работещо момче за родната полиция?За да получиш,трябва да дадеш! Във всеки град,село и столица,чадърите правят обилна сянка и хладна,доходна дейност на доста индивиди.Успехи със СТОП палката,до кога?

11

Анонимен

преди 1 година

Тая статийка илюстрира какъв е проблемът с мисленето на българина и защо не може да смели израза "нулева корупция". И затова ще умираме на халос.

10

Чочо

преди 1 година

До АнонименТеб не те е боляла май главата скоро .

9

Чаво

преди 1 година

Пълни глупости .Нали на акта пише какво работите .