48

магистралка

преди 1 година

На въпроса " сега какво преим" свалям *** и продължавам.

47

Чичо Любо

преди 1 година

На времето,преди повече от 15 години, един стар полицай, бай Гошо, ми каза: За да стане " врътката "/разбирай плащане на подкуп/ 1 трябва шофьорът да направи мн. сериозно нарушение. След това - да иска да плати и на края - да може да плати. Иначе само се нервили... И много вероятно да е прав...

46

Хмм

преди 1 година

Не знам как го правите този номер, но аз лично нямам проблеми с тях. Говоря учтиво, ако съм сбъркал нещо си го признавам и почти винаги нямам проблеми. Имайте предвид че и те са хора (някои повече, други по-малко). А такива дето се репчат или веднага вадят 20лв *** полицаите не са много далеч от глоба или по-сериозна санкция

45

Анонимен

преди 1 година

Ако ме попитат какво работя, аз казвам, че съм поет..

44

А ето...

преди 1 година

...и отговорът - трудно, почти невъзможно, с неграмотен човек, който става само за полицай, понеже образованието не му стига за нищо друго, не можеш да се разбереш! А има и слухове, че ги назначават срещу внесена сума. Посредникът за разбирателство е който и да е съдиаи много ама много търпение.

43

Анонимен

преди 1 година

Поредните пълни нелепости, писани от някоя чукча.В АУАН-а приет от вашите избранници е поставен въпроса за работно място и се описва там. Въпросът е задължителен по процедура. Следва въпроса имате ли глоби- редно е човек, който ги съставя да попита- като да отидете при зъболекар и да не ви пита дали имате кариеси и пломби....Цялата статия и написана по обиден и дискредитиращ начин за цяла група хора. Тя насажда омраза и може публикувалата а институция да пострада от дело.

42

Русия с Любов

преди 1 година

Или просто да го питаш дали си е мил зъбите

41

Away

преди 1 година

А какъв е проблема ако караш нормално, спазваш ограничения и знаци, без да се правиш на бабаит и да се държиш като ид. иот дори да те спрат? Ако няма за какво да те глобят просто няма как да те накарат да плащаш. Защо винаги се прави драма от всичко?

40

Анонимен

преди 1 година

Аз им давам по 500 лева... *** фалшиви. Аххахахха

39

Хо

преди 1 година

Со благо , си кротце и си малко кютек

38

Анонимен

преди 1 година

Щом вие знаете, че има такива полицаи,знаят и шефовете.Какво пречи да има двоен или троен контрола на полицаите.Например спряхаме за проверка в Македония и само след 1 километар ме спряха отново други полицаи за да питат дали полицаите са били учтиви,дали са се държали възпитано и дали по някакъв начин са искали нещо от мен.Това се случи преди около 4 години там.Сега полицаите не си позвоялват подобни разговори.

37

Моят опит !

преди 1 година

Е категоричен ! По добре на катаджията отколкото на държавата ! Ще се аргументирам глобите са по - високи от на половината хора доходите и другото за да си платиш може и със месеци да ходиш до кат и да висиш по гишетата ! Този които се бори със корупцията наистина не може да прави глобите такива ,че да водят директно към корупция ,нещата може да са съвсем други ,но във тази ситуация така ! Всеки знае законите корупцията се наказва ! Ама защо не наказват тези които я създават ?

36

Сандо

преди 1 година

аз ама хич не искам да общувам с тях ама те ме спират и ме заговарят - имам ли това онова и тн.

35

Издънкова

преди 1 година

Европа каза на България че трябва да го няма човешкия фактор за да се избегне корупцията, нооо ние данъкоплатците инвестираме по 50 милиона лева всяка година за камери и корупцията продължава със "Какво работиш ?И какво правим сега?" До кога ще ни рекетират на пътя това го няма никъде в ЕВРОПА!!!

34

Закривай

преди 1 година

милицията! Реформа! Пенсионерите навън! Пожарна, гражданска вън!

33

Анонимен

преди 1 година

Аз пък винаги усещам КАТеричоците кога са излезли да вършат работата за която им се плаща и кога са излезли да щавят,че заплатата ниска, кредити имали,пет таралясника,жена ,деца,вили поне две,лов , риболов в Гърция всяка седмица,то пара трябва ей. Като ги надуша мизерниците че са гладни скъсани джобчета,звъня още на място на 112 и казвам че имам съмнение че проверяващите са употребили алкохол,или упойващи вещества. Голям цирк настава,минава им смяната,а два пъти съм познавал че са пияни.

32

Иво

преди 1 година

18 години карам, над 50 000км всяка година ( в началото бяха над сто ) до сега катаджия или полицай не ми е искал и изобщо не е ставало въпрос за почерпка и т.н. ! Добър ден, заповядай, благодаря и довиждане ! Има си много прости правила - колани, не говори по телефона пред куките и караш, не се прави на Шумахер, и документите винаги са ОК !

31

до 43

преди 1 година

В Канада живеят канадци: катаджии, учители, икономисти, бачкатори, политици...всички са канадци. А в България...българи. Затова в Канада живеят като в Канада, а в България като в България. Хората правят ВСИЧКО! Сега по-ясно ли ти е?

30

до 33

преди 1 година

Ами затова "канадчетата" си живеят така, а българчетата онака. Хайде стига с тоя тарикатлък, бе зевзеци. Не ви ли светна, че той ни завлича. Бъдете номални хора, пък дори и канадчета.

29

Алекс

преди 1 година

С катеричоци не се общува.Ако не си направил нарушение-проверява документите и си тръгваш,ако има има нарушение-пише,каквото трябва.Не давайте пари на тези мизерници.