10

Убиват с камери

преди 1 година

на път за Троян на 26 май бяхме облъчени зверски със снимащно пресканиращи ежко теористични видео камери .Пет пъти зверски облъчени в главите и сърцата с цел убийство или трайно осакатяване.. Сега сме 17 ЮЛИ за първи път се опивам да направя коментари.. Иначе остро главоболие ,.. сърдечна аритмия .. Пулсиране на слепоочия .Риск от инсулт и инфаркт.. ТЕрористите ползващи ТОЛ камерите не им ПУКА НА НЕЗАКОННИте видео терористични оръжия..

9

Анонимен

преди 1 година

Климатик ала бала, иначе всичко е възможно. Моя чичо е на близо 70 и редовно фърчи с 20-годишния дарак до село или до вилата. Питам го не смята ли да се спре, нищо му нямало пък шепата хапове тъй за профилактика

8

Кера

преди 1 година

До Анонимен: Пълни глупости: вчера в ранния следобед си купих мляко от една баба поне на 80г. в покрайнините на града в т. н. горещници ...

7

Кера

преди 1 година

Сигурно е бил оваксан завалията- Мир да е на душите на жертвите. То за оцелелите покой няма да има ...

6

Анонимен

преди 1 година

Пак Ковид-19. Защо не се е ваксинирал?

5

Киро Х

преди 1 година

Живо ме интересува, шофьорът - убиец, който е получил инфаркт, с коя точно ваксина е бил набучен? Не, че има голямо значение, защото всичките ковид антиваксини са разработени да предизвикат геноцид и регулация на световното население, но все пак май, на Пфайзер е най-отровна.

4

Анонимен

преди 1 година

На възрастните(60 годишни) понякога им се налага да излизат, за да ходят на работа. Иначе съм съгласна, че трябва да се избягва излизането в жегите.

3

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност 3-йно ваксиниран! Т. н. внезапна смърт на ваксинирани! Има достатъчно литература в nature или lancet, но не е за балкански субекти със селски поправка селяндурски диалект! Уважавам селяните или тружениците на селско стопански продукти!

2

Анонимен

преди 1 година

С ония инжекции които наричаха ковид ваксини още колко спящи клетки потенциални убийци се движат в този момент по пътищата. Зарради платени сатанисти и деге -нерати като Кунчев и ковид *** -илите които му вярваха и се набодоха ще измират и невинни хора. Бог да прости загиналите а Кунчев, Радка и др. в ада да горят - време е на тия да им се потърси сметка. Който сее смърт - смърт заслужава!

1

Анонимен

преди 1 година

Къде са тръгнали в тези горещини. Особено възрастните не трябва да излизат от вкъщи. Жалко за дечицата. Бог да ги прости.