11

До 8

преди 1 година

Програмист съм от 14 години, последните години взимах между 7К и 10К на месец. Не работя откакто бях в 5-и месец, тогава спрях. Детето ми е почти на две, тръгна скоро на ясла. Изпуснах половин апартамент пари, на места и цял, но не съжалявам за нито един пропуснат лев за това време. Казвам го, защото наистина децата са всичко.

10

Анонимен

преди 1 година

Дете на една година и друго на 7 месеца. Изтръпвам! Душички мили.

9

Анонимен

преди 1 година

Страшно, много страшно е по пътищата! Пазете се сами и Господ да ви пази!

8

Анонимен

преди 1 година

Ако нямате време, желание и готовност за жертви в името на децата, просто не ги правете.

7

Анонимен

преди 1 година

Като цяло, процесът върви наобратно и в днеш на о време тези над 55 се държат често като деца. Смятат, че имат опит, всичко знаят, всичко могат и да безстрашни. По-големи деца от самите деца.И ето, на.

6

Анонимен

преди 1 година

Едва ли искат да са живи. Боже Господи, каква касапница....Старите хора, да си гледат старините.Вижте какви бели стават. Не знаем, кога би дошъл и нашият ред...

5

Анонимен

преди 1 година

Не си давайте на сляпо, децата дори на най-близките, независимо какво смятат те. Вероятността да ги опазят е малка, независимо дали е в кола или извън кола. По-лошото е, че се сърдят, но животът на детето е по-важно от някакви старчески сръдни.Когато ние бяхме деца, бабите и дядовците нямаха 50. И бяха по-добри родители от самите родители. Отдавна, това вече не е така.

4

Коментатпр

преди 1 година

Цял живот по две кутии цигари и на 60 години със сърце на 90 годишен.

3

Анонимен

преди 1 година

Сериозни глоби за тези кпито карат с превишена скорост. И застраховката на колата да скача десет пъти след втория път с хващане с превишена скорост, в продължение на 3 години.

2

Асан

преди 1 година

Кой ти е дилъра да си купим оттам :)))

1

анонимен

преди 1 година

Купувайте си нови автомобили с всевъзможни асистенти. Няма спасение от такива чичаци, които карат 30 годишни голфчета и са си повярвлаи, най-опасни са те в момента. Няма значение дали му е прилошало, дали е бил болен и т.н., важното е, че се качват на колите си с ясното съзнание, че не стават за тази работа.