13

партийно

преди 1 година

тоз комсомолец гей ли е ?

12

Анонимен

преди 1 година

Без бсп ,по-добре ДПС те поне са в час яворчо ....

11

БСП В ШОК

преди 1 година

НА ТОЯ ДРУГАР ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ МУ Е ВИНОВЕН

10

Анонимен

преди 1 година

Какво са се активизирали комунистите от БСП тези дни ? Ревили са да пробват пак да ни фалират , този път само с 26 депутата ?

9

Анонимен

преди 1 година

Неща.стник! Такъв реваншизъм, лов на вещици, тормоз към държавните сужители не е имало и при Инквизицията! Негодни сте да управлявате и тормозите хората! Уволнявате за да инсталирате секретарки - любовници, братовчеди и мсякакви роднини! За нищо не ставате, некадърни сте, но пък единственото за което мислите е да има лапаница! За това е всичко! Не мислите за хората, не мислите за държавата! Не ви интересува как ще е утре, само лапаница да има сега! Един пирон не сте забили, бе!

8

П.К.

преди 1 година

И този, от най-слабата ракия, повтаря като па-пагал -без тия-. Не знам -без тия-, но задължително без окончателно провалила се бан-дата от ко-муняги. Колкото и да се напъва и да размахва лакти, и на този парашута няма да се отвори..

7

Samosval

преди 1 година

О пък да не говорим за бсп, министерствата които управляват кви чистки стават на централно и местно ниво в администрациите. Хора с по 20 години стаж си заминаха за да набутат бесепарчетата, които хал хабер си нямат къде се намират. Така, че вече може да си говприм за КАЛИНКИТЕ на бсп.

6

Калеко Алеко

преди 1 година

Коя стара власт бре божинка, тая която по времето на виденов ни натресе банкови фалити и голямата инфлация и когато мутрите при комунистическият милиционер рашкоФ в лицето на България си имаха държава ... или по времето на Станишко, от който наследихме траповете в Белене и Цанков камък в които бяха погребани милиарди, или по времето на Олигарски, когато твоите съпартийци посочиха Пеевски за Шеф на ДАНС, след което фалира и КТБ ... ??? ... !!!

5

Тоя

преди 1 година

се хваляше по ТВ,че е трето поколение комунист,не е виновен,ДНК-то му е объркано.

4

Анонимен

преди 1 година

Имаш предвид Гечев и компания сраснали се със властта още от 90 год

3

Анонимен

преди 1 година

Дайте да им дадем властта другари че е като опиат

2

пфффф

преди 1 година

Тоя Мики Маус докога ще го пускате по телевизиите да ръси глупости бе?Заради такива паляци като тоя сме на тоя хал.

1

Анонимен

преди 1 година

Ухилена ряпа народа няма какво да сложи на масата