33

Анонимен

преди 1 година

Кой го каза? Представителят на старата власт)))) Понякога наистина не се чуват какво говорят

32

Анонимен

преди 1 година

Старата власт се била сраснала с институциите, каза Божанков. Ами, работете, бе Божанков. Създайте си екипи. Администрацията, като получи точни, ясни и изчерпателно описани задачи, тя работи. Но когато не знаеш какво работиш и какво да искаш, как да те разбере администрацията, за да свърши работата.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, k.29 Не е това причината за разгрома на БСП на изборите на 14.11.2021. Селянката от Крушовица скочи срещу ген.Радев, но ПО на БСП бяха сформирали вече комитети за гласуване за генерала по места и те изнесоха битката срещу ректора на СУ. К.Добрев ръководеше агитацията,пренебрегвайки волята на стрина Корни и тя го изгони от БСП. Ако нещата с гласуването за Киро не станат, на К.Н.ще се стъжни -старите комунисти и младите ще се обединят и за 6 месеци тя ще падне и ще бъде изгонена.

30

Анонимен

преди 1 година

Старата власт беше се срастнала с институциите, а новата на Кирчо-Кокорчо - със СЩ в лицето на американското посолство на Херо ханум. Предаде ни на РСМ, отряза ни от газа с отказа за заплащане , с рубли,Кокорчо прибра 890 хил.$ от заплатите на руските дипломати и ни скара с Путин. Сега очакваме тежка и студена зима, цените скочиха около 2-2,5 пъти и Киро пск се натиска за птемиер! Go away, you m !

29

Диляна

преди 1 година

Колкото си по незначителен, колкото си по нищо,толкова повече си гръмогласен и се ребчиш.Овехтяло кариеристче!

28

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече се дава думата на теб, толкова повече се отвращава народът ни от твоята партия! С всеки готови да се съюзят в името на властта!

27

Анонимен

преди 1 година

До 25 факт лиг льо закърмен с ленинска идеология . Не точно! Марксизма-Ленинизма не са правени от или за про стаци! Маркс и Енгелс са живяли в Лондон, а Ленин в Швейцария всичките евтини страни за отрочета на работници и селяни! Това е идеология за интелигенцията как да управляват и какви възможности имат ако успеят с управлението на безформения пролетариат! Но пролетариата не е в състояние да предвижда, нито е заместител на интелигенцията, която в България отдавна вече липсва! Вижте израза в ко

26

тез не бяха

преди 1 година

ли 100 годишните? то от тях по-стара , няма! А престъпленията извършени през тез 100 години, край нямат също!

25

Анонимен

преди 1 година

Г-н Божанков, направих справка спец.заради Вас. През 2017г. ГЕРБ влизат в НС с точно 1 147 283 гласа. БСП влизате с точно 955 490 избиратели. До преди минути бях много убеден,че сте загубили 150 000 избиратели, но БСП е загубила 690 673 избиратели. Продължавайте с машините!Вашите избиратели са много възрастни.Те не могат да гласуват с машините. Отделно неадекватната политика на Нинова отблъсна допълнително избиратели.Преди 2 дни МБСП си хвърлиха червените книжки на Позитано 20. Нинова ви закопа.

24

Анонимен

преди 1 година

Божанков, ГЕРБ до преди да направите пълзящия преврат имаше над 1 050 000 избиратели. Ако не бяхте махнали хартиените бюлетини БСП също щеше да има малко повече от 267 817 избиратели. Загубихте поне 150 000 избиратели от хартиените бюлетини. Моделът Борисов управляваше България точно 3605 дни. Моделът Киро-Нинова няма и 200 дни управляваха. Кой се е сраснал с властта? Когато получите 1 милион избиратели на избори - управлявайте! Не може с няма и 280 000 избиратели. Хората не са ви дали право.

23

Анонимен

преди 1 година

Изчагъркаха всичко и пак се оправдават със "старата власт".

22

И Кирчо

преди 1 година

Същото каза и назначи де що има роднина, любовница и съученик за шеф на тези институции. Божанков да сежалва на Киро, че не го е назначил него.

21

Тина

преди 1 година

Агресивно,елементарно, отблъскващо кариеристче.Абсолютно безполезно!

20

Анонимен

преди 1 година

Няма конкурсно начало! Хората, с опит, спечелили конкурси, ги заклеймиха, като карди на ГЕРБ! И започна един тормоз! Народът трябдва да знае това! Трябва да се даде гласност на това как са преследвани и тормозени опитни професионалисти, за да бъдат изгонени, а на тяхно място да се назначат бивши секретарки и братовчеди! Трябва пълна проверка в МВнР, МВР, МИ, МФ! Та са най-големите балтии! Тамо гонят и тормозят опитни хора, които не са политически обвързани!

19

Анонимен

преди 1 година

След като председателя на НС Никола Минчев беше свален, Явор Божанков написа в стр. си на Фейсбук: "Румен Радев е най-голямото ми огорчение в политиката." А вече дни наред се молят Радев да им даде третия мандат. Такова унижение да се настоява президента да им даде мандат с 26 депутата могат само БСП и внуците на комунистите от ДБ. Не са спечелили един път избори,а искат да управляват България представете си с една талига депутати, между които и Румен Гечев фалирал 2 пъти България. Срам и позор.

18

Анонимен

преди 1 година

Къде е конкурсното начало в администрацията? Сега са едни любовници, роднини и джендери, че и бизнес партньори и прочие клиентела! Какво е по- добре от бате?

17

Майора

преди 1 година

Кога порасна Яворчо че кога почна да коментираш! Вие сте сраснали с олигарсите , които платиха протестите и ви соведоха на власт и вие изпълнявате техните поръчки , една от които е закриване на спец звената да не го рязследват! А и каква борба с корупцията , след като председателя на партията ви е уволнен за корупция?

16

пенсионер

преди 1 година

божанков , забрави ли как се целувахте с дпс на Орлов мост ? щото ние възрастните помним .

15

мама на явор дума

преди 1 година

яворчо мама , ела си на село , овчар ни требе

14

Калеко Алеко

преди 1 година

Какъвто и да е ББ той заформи на Импексова и комсомолците и такива комплекси, че няма да може да ги избие докато е жива, в продължение на 12 години антибългарската коминтерновска партия БКП-БСП, докарала България до няколко национални катастрофи не можеше да помирише Власт и малко, по-малко се топеше, трябваше да дойде фигуранта за да официализира това което преди него Корнела припяваше, разчитайки на старческата деменция на червените бабички и липсата на историческа памет на унучетата им.......