35

Анонимен

преди 1 година

А зад тях да стои чалгаря и плътно зад него ДОганя, ама много плътно, нали

34

ПРЕДЕН ПЛАН?

преди 1 година

На преден план трябва да излязат българо-филите. Ние сме на косъм от Война до Последния Българин, която ни готвят Пентагона, Британското военно кмандване, ЦРУ и МИ6. Българи, опомнете се. Страната ни ще бъде превърната в руини. Работещ праламент е нужен не на нас, а на Пентагона. Ние имаме нужда от едно единствено нещо - служебно правителство, което да поднови гългосрочния ни договор с Газпром. Всичко друго е лъжа, манипулация и властолюбие на Нинова. Тя е акушерката на тази агония. Тя и Борисов

33

Abonat11

преди 1 година

Аматьор ентусиаст

32

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

СЛУШАЙ "ЧАЛГАРСКИ ПРИКАЗКИ" ---ЗА "ОЦЕЛЯВАНЕ" В ПОЛИТИКАТА И ПЪЛНЕЙ...ха,ха,ха....

31

Анонимен

преди 1 година

Каримански е най-жалката и нелепа креатура пръквала се на родната политическа сцена. Обаче явно и той е обладан от манията за власт, защото не се отказва от борбата за кокала!

30

обективен

преди 1 година

На чалгари вяра да няма никой !!!!!!Видя се как с лека ръка хвърлиха 150 мил. за избори само.

29

Предложение

преди 1 година

Здравейте, предлагам да приложим естонския почин, и да забраним на руските и белоруските граждани да носят оръжие.

28

Анонимен

преди 1 година

ЕС е мъртъв. Бъдещето е БРИКС.

27

Читател

преди 1 година

Ти и твоята *** партия,сте на много заден план,който ще е извън НС. Мерзавска пасмина,която излъга много обикновени хора.

26

Анонимен

преди 1 година

..и нали най-големите технократи са шиши, баце и учиндолския.. а и онзи от сараите пропуснах...

25

емигрант

преди 1 година

Българските журналисти да не водят някаква кампания за популизаране на чалгата отново, че тези кючекчии много често започнаха да ги интервюират ? Как може доказани некадърници /този е разписвал за милиони без да прочете за какво са / да се търсят за мнение, как може шайка провалила три правителства по сценарий на палячото Трифонов да показва съществуването си чрез медии и телевизии и да дразни суверена който уж и беше приоритет ? Игнорирайте ги тези подли чалга-политици бе *** !

24

Анонимен

преди 1 година

...общи приказки,няма шанс за има такива предатели...

23

Анонимен

преди 1 година

На преден план трябва да излязат технократите--------------------------------------------------------------На преден план трябва да излязат изборите. ИТН отива в канала ,а и някой други-например възраждане също.

22

Стига лакардии!

преди 1 година

Коалицията се разпадна поради конфликт между две враждуващи американски лобита...

21

Анонимен

преди 1 година

Всички идват от един и същ извор, но се правят на загубени по медиите, че не се харесват пред народа. Новите надежди също бяха спуснати с такава цел, вълкът си надяна овчата кожа. Но поне знам, че не е само така в България. Всичко е мафия. Онзи американският Epstein, който уреждаше малолетни *** за елита и след това пак главните лица не го отнесоха да не е по-различен случай.

20

Така ли?!

преди 1 година

тТка ли бе, Догамански?! След като "личностите нямат" значение, защо чалгарската ви сбирщина свали Никола Минчев, разтури трети парламент и свали Кирил Петков?! Не изпълнехте заповедта на началника ви - сарайския милиардер ти да си шеф на БНБ, нали?! А и КОЙ те пита бе, лакей на учиндолското сакато чудовище, което една година се гаври с държавата ни? Я си стойте на бунището, където вече ви изрита българският народ и си затвори мръсната уста! А и нещо много уплашено гледаш!

19

Анонимен

преди 1 година

Обаче на заден план с бюрократите ще стигнете най-много до парапетите...

18

Анонимен

преди 1 година

Каримански и Гечев им свършиха цялата работа по бюджета на ПП, понеже всичкото там е завършило Харвард за шефче и в мометна ви прилагат масирана ПР атака като облъчват и по трите телевизии и хоп от 70% неодобрение пак първи.

17

САМО ПИТАМЕ:

преди 1 година

ЗА КВИ "ТЕХНОКРАТИ" ГОВОРИМЕ , БЕ......ОТ "УЧИНДОЛСКИЯ ТЕРТИП", ЛИ... ИЛИ КАТО ШЕБЕКА ТОШКО И ДОН БАЛАБАН -"СКИНАТИ ГА ЩИ"....???!!!!

16

чалгарино Ν

преди 1 година

За 7 месеца, чалгарино N 7, минималната пенсия се увеличи със 176 лв. и няма случай на самоубил се пенсионер от мизерия и глад! Ако помниш геребарстки чалгарино, при първото сикаджийско престъпно правителство се самоубиха 5000 българи! От "Капитан Андреево" вече не изтичат милиони към Таки , съответно, към каси, чекмеджета и кабеларката 7//! Спрени бяха и едни милиарди за Пеевския началник на чалгарите, а България е изтръгната от кървавите ръце на кремълския масов убиец и злодей!