55

Анонимен

преди 1 година

Този мошеникк ще източи даже БНБ в брой на каса за неговите Васковци от Модерните предградия. На всеки Васко по 2 милиона лева в брой. Прави ги съдружници и брои парите в брой.

54

Анонимен

преди 1 година

Каримански да каже защо е дал на Васко от Модерно предградие 2 милиона лева в брой на каса.

53

Джибри

преди 1 година

Каримански реагира като обидена мома, на която са обещали нещо и после не са й го дали. Мисля, че този човек няма лидерски качества. За някакво средно ниво мениджър става - служи добре, има опит, слуша господаря (в случая С. Трифонов), натиска подчинените, изисква от тях, но до там. Идеален е за някоя корпоративна среда със силно изразена йерархия. За повече му пречи липсата на харизма, сервилността и егото.

52

Ами, господине

преди 1 година

Каримански, как си представяте успешно правителство с третия мандат след трите изборни кампании, едно провалено правителство, един успешен вот на недоверие и хиляди часове консултации от двете страни на Ларгото за 111хил. км2 земя с постоянно живеещо на нея население от макс.4милиона, 2 от които пенсионери и 0.7мил. деца? Без производство, без природни ресурси и без средна класа. Какво ще управлявате, по-точно?1.3 мил работоспособни с 15% безработица и инфлация12.5% до сега, с опция за 20%+

51

Въпрос

преди 1 година

Защо тези дни непрекъснато по всички телевизии "гостуват" чалгарите на Сакатото чудовище, след като хората не искат нито да ги виждат, нито да ги чуват! За всички е ясно, че вече са на бунището, нали?! И никой не се интересува от "крачките" на онзи чалгар с просташкия език, май му викаха Тошко! Ама то пък, какви "крачки назад" ще прави, след като не може да помръдне от мощния шут по насрания ***, ударен му от точно от излъгания и измамен български народ!

50

Крачка назад ли?!

преди 1 година

Тошко Хаджията с просташкия език и мръсното сако на гърбеца, правел"крачка назад"! Така ли бе, сарайски *** и лакей на Сакатото чудовищ?! Във всяка нормална държава ти трябваше да си в затвора, в една килия с кобургското нищожество - Никито, когото Сакатият дори беше "назначил" за български премиер! Тошко Хаджията не може да прави крачки нито назад, нито напред, а само да потъва по-надолу в тинята на бунището, където го запрати българският народ, докато се скрие и мутрата му!

49

Shark

преди 1 година

ИТН разбраха, че се издъниха. Очакваха одобрение от хората, а то стана тъкмо обратното и на следващите избори са вън от парламента. Затова сега неистово вървят по всички медии да лаладжийстват, ту тоя Каримански, ту оня с кривата уста и да се мъчат да замазват простотиите, които натвориха. Няма да им се получи, никой не иска коалиция с тях и напълно основателно. С предатели не се прави коалиция. Доверие се гради с години и се губи за секунди. Те спечелиха доверието на хората и го пропиляха.

48

Анонимен

преди 1 година

Да видим, има ли желаещи за космоса, освен ИТН. Потърсете "Походът на технократите" в Investor.bg.

47

КЪТ ВИ ЗНАЕМ

преди 1 година

ТЕХНИКИТЕ НА ТЕБ СЛАФ ТОШЕТО ПАК СЕ ХВАЩАТЕ ЗА ДА ИЗИГРАЕТЕ ГАНКИНОТО. АКО СЕ ХВАНАТ ПАК С ВАС ЩЕ БЪДЕ МНОГО ГЛУПАВО. И ВИЕ СТЕ У СЕПТИЧНАТА ЯМА. ДЕ ЕТО СЪЩО.

46

Cartman1912

преди 1 година

Значи първо се направихте на ощипани моми и набързо си сменихте мнението, зарязавайки думата, която сте дали за сформиране на коалиция. После се усетихте, че на хората им писна да ги разигравате и да се подигравате с гласуваното ви доверие и, че ще останете извън парламента и сега дай коалиция. Обаче кой да ви вярва на вас лъжливи овчарчета?

45

Гокподин

преди 1 година

Каримански, правите впечатление на интелигентен и възпитан човек,както и на подготвен специалист,доколкото мога аз да преценя това.Питам Ви: Защо допуснахте да се омажете с чалгарщина?И още - когато искаш вот на недоверие и сваляш правителство, рябва да си готов да поемеш управлението на държавата.И какви за "технократи" говорите?Нали сме парламентарна република, СУВЕРЕНЪТ оправомощава някого, за да управлява?!Да отменяме изборите, да направим технократска картотека и на лотария да ни таковат,а?

44

и те така

преди 1 година

явно пазарлъците по късни доби между промянаджиите дават резултат :)

43

"ПРЕДЕН ПЛАН-пр

преди 1 година

Ах тези "оръжейни комисионни" божии ---РАЗДЕЛЕНИ В ТЕСЕН КРЪГ ОТ ХОРА СЪС ЧЕРВЕНИ КОЖИ..."

42

Анонимен

преди 1 година

Чудят се какво да измислят, за да се оправдаят, че ще изпълнят исканията на една чужда държава и ще се мъчат да съставят правителство в този парламент. Срамно поведение, след като попариха надеждата на хората за умно и справедливо управление!

41

Анонимен

преди 1 година

Дългия чалгар ви създаде , дългуча ви продаде...Къде ви е съвестта..Ан

40

Анонимен

преди 1 година

До До 46 Повече от Копейкин? В грешка си. Той няма стигане.

39

Анонимен

преди 1 година

До Ха, ха,ха,хааааааааа От путинските песньовки по-голяма чалга няма. С извращения.

38

на ПРЕДЕН ПЛАН:

преди 1 година

Да спасиме мъжленцето на Нинова , за да не го уволнат от "Газпром"...ха,ха,хааа...щото Корни нема вече да е министър и да продава оръжия за Украйна на Полша!

37

Анонимен

преди 1 година

Съгласен. Успокоих се. Сред Костадиновите русофилски фашисти няма технократи. Добре е фашисти да нямат шанс. За доброто на всички. Каквото и да сгафят другите, Костадинов няма стигане по алчност, популизъм и мизантропия. Стига мракобесничество сред българите с вълната на полуграмотните .

36

ТЪРСИМЕ ВИ :

преди 1 година

..."ТЕХНОКРАТИ"-----ТА ДА ИМА КОЙ НАРОДА ПАК ДА КЛАТИ...../Нова чалгарска песничка../