27

Капитан Петко

преди 1 година

Карадоя иска пак да дои кравата.

26

Анонимен

преди 1 година

На гадината ...Коя му е родината.

25

Анонимен

преди 1 година

КАКТО КРИВО СЕДИ, ТЪЙ И КРИВО СЪДИ СТАР КАДИЯ КАРАДАЙЪ АГА!!!...

24

Анонимен

преди 1 година

Логиката е Дпс да изчезнат заедно с Герб и Копейкин Итн вече сами си сложиха въжето :)

23

Анонимен

преди 1 година

На следващите избори Дпс се канят да управляват с Герб :) явно за това бързат ще си напазаруват вот :) видяхме и техните гласоподаватели на протеста мали ужас :)

22

Анонимен

преди 1 година

Колко по просто и необразовано е едно население и се държи в бедност толкова по лесно се манипулира лъже и подкупва от тези който искат да го управляват бедните региони в България работят за такива парти

21

Анонимен

преди 1 година

Да, все пак турците не са искали да бесят Левски, но са го направили под натиск на руската дипломация, имперска Русия не желаела силна балканска федерация на, за каквато се борел Апостолът, пък и русите са знаели, че то не ги обича заради политиката им.

20

Демократ

преди 1 година

Карайдь изчерпателен както винагиСподелям мнението му по лош кабинет не сме имали

19

Анонимен

преди 1 година

До 17 аз уважавам Българските турци не правя разлика за мен са си Българи но ужасно се дразня на Дпс те ги използват да развяват етническата карта да ги манипулират на избори те имат право да гласуват за която си искат партия не под строй за Дпс и т.н за мен просто Дпс е бизнес организация не е партия там се въртят едни пари

18

До 10

преди 1 година

Прав си, и Левски, и Ботев не са обичали Русия, та портретите им нямат място в парламента, докато там са БСП или Възраждане. В гроба ще се обърнат.

17

До 14

преди 1 година

И аз не разбирам защо има две руски партии в парламента, но кой ме пита. Няма историческа логика. Все пак турците са нашенци - живеят тук от векове, а новите руски олигарси са пришълци отскоро. Само руските шпиони са по-отдавна и нечии съпруги.

16

MaйMyнaтa

преди 1 година

До 14....Аэ шти обясна бе тинейжор! Отиваш у Джебел, и пробваш в бакалията да си купиш хляб, но ако не энаеш тypcки ще седиш гладен пyбep.

15

Анонимен

преди 1 година

Прав е Карадйъ. И логиката, и математиката, и физиката, и политологията, и психологията, и философията и даже географията го казват. Само социологията на Копейкин не излиза, но той е над тези неща. На него звездите му говорят. Освен Кремъл де.

14

Анонимен

преди 1 година

Немога да си обясня до ден днешен защо трябва да има турска партия в Българския парламент те какво защитават като турците са Българи и са защитени в конституцията като се водят български граждани дори районите населени с това население са бедни и мизерни от това Дпс нямат никаква полза явно са само техни гласоподаватели нищо друго

13

Анонимен

преди 1 година

Марш мазен даже и български език не можеш да говориш правилно за логика си се сетил

12

Анонимен

преди 1 година

Логиката си седи в Росенец и диктува!!

11

Анонимен

преди 1 година

Каквото и недоносче да родят руският слуга Радев/БСП и некадърниците от ПП, ГЕРБ ДПС и Възраждане няма да го подкрепят. Вместо агония, нови избори е решението.

10

Анонимен

преди 1 година

Оня ден гледах асенчо в тоя кабинет, вчера деса дуловската проссстакеса а днес карадайь и си мисля,че портретите в тая стая на Ботьов, Левски и другите които умряхха за България трябва да се свалят оттам. Българските икони нямат място в една стая с тия предатели.

9

Тук много е

преди 1 година

"напоено" с възраждащите пРОстотията на Копейкин бе ? Натирените посланици, аташета и готвачи от болшевишкото посолство пак станаха обект на вина ? Има ли по-долно умствено човешко падение ?

8

Кара дайъ:)))

преди 1 година

Кардашлар, ашколсум ва чожум, ашколсум ва агалар;))) ся, разбрайти ли, чи, без великият стратег, дипломат,либерал и държавник, НЕгово Величество Сокола от Сарай "Росенец", нищо не стаа;))) Промяна не стаа!;))) Вие искате промени, е, само Доган Сарай може да ви ги даде, е, понякога и Ердоган Сарай;))) Важното е, да не забравяте, че ЕС е адин каламбур с фес! Къде са фесовете, Илхане? ааа, донел си ги! А, така... Я, да видим ся, кой ша са промени! Кажи:Един е Ердоган и Доган е неговият пророк...;))