38

Анонимен

преди 1 година

Браво на Деса! Много точно е казала истината диретно на гадния фигурант!

37

Анонимен

преди 1 година

"Рекодна годишна инфлация в България, отчете НСИ. През юни тя е 16,9% като показателят задържа най-високата си стойност от 1998 г. или преди 24 години."

36

художника

преди 1 година

Мишо Бирата, Ваньо Танов, Турски поток, избитите без причина кози, овце, прасета, разпадащата се ограда на турската граница, Разбитите пътища и кьопави магистрали, "Осемте джуджета", КТБ, Корона вируса с КПП-тата, медиите и Мутафчийски с чувалите с трупове...... Те така управлявахте вие. Мерси Боку!!!

35

Анонимен

преди 1 година

Деса е простичка като 2 и 2

34

Анонимен

преди 1 година

Махайте ги течи клоуни, тикви, рапъри и чалгари. Не виждате ли, че така ви провалиха държавата, че даже Путин вече не иска да ви освобождава? Избрали сте абсолютниМалоумници да ви управляват, не виждате ли? Махнете ги всичките.

33

нагла и проста

преди 1 година

***. А по времето на Тиквата...кой крадеше с шепи от всяка сделка и от труда на хората....та и за теб, крадло гнусна е имало огризки....от типа на 10-20 милиона ....

32

Брутален реалист

преди 1 година

Всяка година затъваме все повече. В БГ-то вече почти няма качествена работна ръка. Му..три държат ''бизнеса'', раждаемостта е най-ниска в целия свят, Северна България е пустош, образованието е трагично, здравеопазването е далавера..джйство, съдебната с-*** пази престъпниците, народа изпр...стява, по улиците на всяка крачка дюнери и бързи кредити... И никой не прави нищо.

31

Анонимен

преди 1 година

До 37 ----- Не е трудно да се разбере . Не съм се объркал.------"В "Демократична България" не изключват евентуална коалиция с ГЕРБ след провеждането на предсрочни избори в случай, че алтернативата е мнозинство от "путинофилски организации". Това стана ясно от изказването на Ивайло Мирчев в сутрешния блок на една от телевизиите

30

До 39 Атанасова

преди 1 година

Завалията, ти май редовно прекаляваш с кристалите от специалните пици?

29

Атанасова,

преди 1 година

ако млъкнеш и си завреш главата под полата, ще е най-добре! Да искаш вот на недоверие, да свалиш правителството, а после да не щеш да управляваш, е меко казано БЕЗОТГОВОРНО! Светът в момента е във всички възможни кризи!Искате избори (с непредвидим резултат), добре, но ТИ ли ще платиш поредните 65 милки, а?Престъпна безотговорност и предателство, само и само да прикриете кирливите си ризи. Вие, чалгарите и пеевците сте позор за България.Копейките не се броят, умрели са!!!

28

До 35

преди 1 година

Ами очевидно е, че нещо не си разбрал.

27

МАФИЯ 1

преди 1 година

ПП СА МАФИЯ И ВСИЧКИ КОИТО ГИ ПОДКРЕПЯТ СА ПЛАТЕНИ ЛИЦА И ПАРТИИ

26

Анонимен

преди 1 година

Абе умнокрасивите ,няма ли коментар , че вашият вожд / Иванов / е готов да се коалира с ББ в бъдещ парламент . Уж беше най-голямото зло , уж мафиот не знам си какво , а вече няма проблем пак да се вземат . Може ли такава безпринципност , или и вие сте като вожда си - безпринципни . Не се ли срамувате мъничко

25

сравнение

преди 1 година

Киро *** и Кокорчо *** 2 освен че са *** са и некадърни за разлика от Боко .Така че 2 в 1 повече некадърност от герП.

24

ОПГ МАФИЯ

преди 1 година

ГЕРБ са МАФИЯ!!!

23

художника

преди 1 година

Сегашното дередже на държавата е благодарение на 12г. управление на мутрите, които и до днес са навсякъде в родната администрация, като туморни метастази. Много ще е трудно лечението, но все пак има надежда за оздравяване на следващите избори. От както ГЕРБ не са на власт България е първа в ЕС по БВП. От началото на годината БВП на България е с невижданите до сега 105млрд.$ при дълг от 39млрд. Най-важното е, че има надежда, когато се спре с рекета и кражбите.

22

НЕ

преди 1 година

Държавата НЕ СЕ управлява изобщо. Сбир..щина тарикати в парламента се съзтезават кой ще усвои повече блага. А държавата затъва все повече в безперспектива, демографска катастрофа, лиспа на инвестиции, стагнация в образование, изтичане на мозъци и т.н.

21

Лена

преди 1 година

само ГЕРБ!

20

Анонимен

преди 1 година

А баце Бойко я управлява като свинеферма...

19

Анонимен

преди 1 година

Споко! Га опоскат пак до шушка колонията като след 1997 ше се изнесат...