70

Анонимен

преди 1 година

За нищо не ставаш кире, ти си една некaдърнa марионетка.

69

Анонимен

преди 1 година

Киро, 98% от кадрите ви са прости като ***, като оная *** , която била взела информация от Гугъл, че в интернет медиите и Укипедия най-много лъжат и минипулират, това ли ви е "информацията" !?Вие сте най-простите , в сравнение с всички останали партии!

68

иху

преди 1 година

Ясно, ясно, колко да е ясно. Още от служебното правителство сте като дупе и *** с Василев, така че този "компромис" беше символичен, а не ясен. Само фалшиви лозунги излизат от този Петков. Готина партия е ПП, но доста лицемерни изпълнения имат, а като стане напечено и започват да повтарят "морал та морал". Прекален светец и богу не е драг.

67

Тъпо, нагло, Киро

преди 1 година

Точно простоКиро показа колкото важни са личностите и как с първоначална лъжа не може да се очаква човек и добро

66

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 79 И БЕЗ ЛОРЕР!!! И ТОЙ Е ОТ РОДНИНИТЕ( то и всички около тях,де)!!!

65

Анонимен

преди 1 година

Киро,не се прави на ударен с мокър *** по главата: искането е двамата с Кокорчо ДА НЕ УЧАСТВАТЕ В СЛЕДВАЩИЯ КАБИНЕТ. Докарахте ни до фалит, скарахте ни с руснаците, още малко и ще обявите война на Русия. Свалихте гащите пред Макрон за РСМ. Измитайте се от България!

64

СЕМЕРДЖИЕВ :

преди 1 година

Кире, цената на парче пица падна с 20 %..........пак заповядай..... ДАЙ ЛИЧЕН ПРИМЕР..

63

Преметнаха го Кирчо!

преди 1 година

Хайдуците от БСП и ДайБългария състоящи се от печени комунисти деца и внуци на комунисти и антифашисти спретнаха преврат на ПростоКиро и сега ще използват депутатите му да си въртят далавери.Кога Корнелия не е била добре ТА тази жена от 26 годишна взета от село натаманила се до Иван Костов уволнена за корупция като зам.министър на икономиката на Станишев до Шеф на Комунистите направи всички далавери по продажбата на оръжия за Украйна а Бойкикев министър на Бойко уговаря САЩ да го върне на ВЛАСТ!

62

Анонимен

преди 1 година

БРАВО НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ И ГЕРБЕРУНГЕЛИ

61

Анонимен

преди 1 година

Едва ли ще си тръгне, човек не се връща в България от хубаво

60

анонимен

преди 1 година

ха сега покажи как един некадърен премиер си тръгва за канада!

59

Анонимен

преди 1 година

Кирил е най-доброто нещо, което се е случвало у нас,

58

Анонимен

преди 1 година

Кириле ако се покриеш ще е най-добре за всички.

57

Анонимен

преди 1 година

Всичко е обречено. Мафията за съжаление е из целия свят. Дяволското е природно заложено на човек явно, да се трупат богатства без никакъв морал. Дори и хора като Лена, Асен да са потенциали и да искат да изразят мнение реално това не е възможно. Всичко е омагьосан кръг и старите дяволи никога няма да ти позволят да надигнеш глава, всичко е омотано в игри и е обречено.

56

Калеко Алеко

преди 1 година

Разбира се кире, ти си ни светъл пример в живота...и с начина по който се отнасяш с конституция, която наруши още с първата си поява в политиката, с гафовете и лапсусите които правиш на всяка крачка, с откровените лъжи и инсинуации с които преиначаваш всичко случващо се под егидата ти, с пълната несстоятелност и неразбиране на събитията, на всичкото отгоре си ненадминат в суперлативите и самооценките по отношение на себе си...умря ромката дето те хвалеше и сега я земестват татко Петко и гугъЛена

55

Анонимен

преди 1 година

На Кики Пинокиото нослето му расте с всяка думичка.

54

КИРО - БАЙДЪНА - САЩ

преди 1 година

НИНОВА - ПУТИН - РУСИЯ.................. КАКВА Е ТАЯ КОАЛИЦИЯ.............??................... КОАЛИЦИЯ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ......!!!

53

Доктор

преди 1 година

Искал Про100 Киро да се скрие под полата на Лена , но бързо се отказал , защото много миришело.

52

Войник

преди 1 година

Как човек, който не е служил войник, не е държал оръжие в ръка и не е чувал как гърми пушка може да управлява България , да взема решения да продава сериозни оръжия, да взема решения ,които дори висш военен не може лесно да вземе ???? как ,бе ? Как позволихме на един дрогиран *** да завладее държавта ни ???? КАК ?????

51

Тангра

преди 1 година

България изпада от закрилата на Тангра !!! Богът се е напикал от смях като е гледал как управлява Про100 Киро. И е отсякъл: " Не струват тези поплювковци - българите ! Щом позволяват на толкова смешен човек да ги управлява, по-добре да закрият държавата! Не става държава от толкова *** народ и още по-прости управници !"