110

хахо

преди 1 година

до ангелина незнам в кои свят живеш , но заради такива като теб които подържате тоя психопат сега сме толкова зле 4е само при виденов беше по зле . да подържаш тоя психи4но болен 4овек зна4и и ти си такава . ако искаш може да заредиш колата си до половн пезервоар и да си дадешпенсииката която киро ти вдигна

109

Анонимен

преди 1 година

Миналата година спокойно си зареждах резервоара на колата и събота и неделя ходех на нашето черноморие. Тази година заради този предател и онзи другият А.Василев, както й цялата им боковска шайка ПП, ще видя морето през крив макарон. С 25-те стотинки да си купят свещи и да ги запалят на гробовете на децата си.

108

рН

преди 1 година

Този тип е със скрити психо отклонения, признаците на заболяването му са: "говори много - не казва нищо". -)))))) Типичен младши "меринджей" от закусвалня за бързо хранене -"KFC" или "MC". ))))

107

@ к.123

преди 1 година

До ИНФЛАЦИЯТА И КРИЗИТЕ Прав си, колега! Нали си спомняш, през юни 1877 г храбрите войници на САЩ поканени от Мак Гахан като се довтасаха с корабите, чак при Плевен се спряха да си починат! И така бързаха, че нямаха време да приемат китките, с които искаха да ги приветстват младите български булки начело с пра-прабабата на Лена Бориславова! Ами на Шипка какви подвизи сториха английските войници, изпратени от Уилям Гладстон! Пред тях Столетов и Радецки се губят! Затова само Кирчо и Кокорчо!

106

ИНФЛАЦИЯТА И КРИЗИТЕ

преди 1 година

..ЩЕ ИЗХВЪРЛЯТ ПРОТИВНИЦИТЕ НА "ЕВРО-АТЛАНТИЗМА" В БЪЛГАРИЯ ---НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА НИ!.../със Русия --НЯМА ПРОКОПСИЯ/---НЕ СЕ САМОЗАБЛУЖДАВАЙТЕ!!!!

105

Глупости

преди 1 година

ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКАТА ОРИЕНТАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ---НЯМА АЛТЕРНАТИВА!..КОЙТО ТОВА НЕ ГО ОСЪЗНАЕ --ЩЕ БЪДЕ ИГНОРИРАН ОТ БЪЛГАРИТЕ И ИЗГОНЕН ОТ ПОЛИТИКАТА НА СТРАНАТА!---ПП И КИРИЛ ПЕТКОВ ---НЯМАТ ДРУГ ИЗБОР И ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКАТА ОПОЗИЦИЯ!!!!...ИЗБОРИТЕ ЩЕ ПОКАЖАТ ИСТИНАТА !!!....

104

Ангелина

преди 1 година

Кирил Петков и отборът ,който наистина желае промяната в страната от демократичните сили ,без оглед на това дали са "в дясно" ,"ляво" или " център" по политическа идеология ,направиха за шест месеца това ,като надградиха започнатото от Служебните Правителства,което всички останали преди това не направиха през последните 30 г. и то при значително по- тежки международни и национални условия.Не случайно ГЕРБ ,ДПС и компания от всички "цветове" свързани ограбването на страната са в истерия.

103

ера

преди 1 година

Кире, марш да гниеш в Канадата. Пък може да ти излезе късмета и да ти падне самолета в алтлантика на път за там. Ще си спестиш мъките

102

Хайде

преди 1 година

Сега дай пример как се купува еднопосочен билет за Канада !

101

ПП дипутатин

преди 1 година

Търсми честни,смелии и горди със свободен дух и лично мнение от другите партии да ми правят като ветера.

100

Мнение

преди 1 година

Тоя като го видя и сменям канал ,а новините гледам само в Ютюб за да мога да го превъртам.Голям дразнител като от ония сектанти дето обикляха ти го гониш он ти се усмихва и продължава да ти говори за фантазиите си...

99

Мистър Паъдаря

преди 1 година

Куул мен ю ври клевър джентъл мен ,ме стюпид вилиджер воте фор ю,бът ю фък май мани .Ю столе фром ме 30% оф алл май мъни.Аем нот хапи вит ю! Го бак то ю хоме ме нот стюпид къстъмър оф йор лаес ениморе ме болкан -болкан ю мека китка лайер.

98

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да се плюе по Кирил Петков, определено е по-добър премиер от един пожарникар!

97

Кармен Златарева

преди 1 година

Много неприятен,грозен,противен и *** тип

96

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Умните и образованите , които гласуваха за сбирщина от дребни финансови шмекери да се радват на успеха си. Събрани от Канада до Израил, с широки отворени уста, дойдоха да лапат. Но даже и за това трябват специални умения, първо да чиракуват 5-6г. при БСП.

95

Ром"с

преди 1 година

Не му вярвам вече на Кирил Петков ..неговият популизъм с режисьор от ул Козяк-САЩ посолството.

94

ЯСНО КИРО ПР.

преди 1 година

Всеки негов опит да състави изречение започва с думата Ясно.Не му е ясно,че е жалък,Ясно е че се е продал.

93

то бива бива

преди 1 година

Този ще счупи рекорда на Гинес за лицемерие.

92

Кирил

преди 1 година

Показах на тея хора как са мятам и колко са раздавам.

91

Защо

преди 1 година

Защо този не е подгонен от Гешев? Кирчопросто заедно с цялата банда антибългари -са за съд и затвор, а не с куфарите по незнайни страни!