54

Анонимен

преди 1 година

Най-хубавото качество на парите е тяхното количество.

53

тъпанар

преди 1 година

Тоя ли ще се отказва от богатство, бе!? Дет цака за всеки един свой продукт! Ще прехвърли парите за да избегне данъците...Приказки за наивници!

52

Анонимен

преди 1 година

Просто му писна да плаща данъци. Тъй като фондацията е благотворителна има данъчни облекчения. Защо не ги дари тези пари на някоя произволна, а точно на неговата дарява всичките пари?

51

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен..Да,по-логично и смислено е да са го написали "Гейтс иска да излезне от списъка НА най-богатите"...,а не "списъка СЪС богатите",защото в такъв случай смисъла е друг..А "изледе" е просто погрешно натиснат клавиш..Но както сме се убедили,списващите на "Днес" не се стараят много..А може и просто да са неграмотни В ИЗВЕСТНА СТЕПЕН..

50

Анонимен

преди 1 година

Един от заговорниците за намаляавне на популацията. Още преди пЛандемията обикаляха с лилавия на СЗО из Африка да рекламират всякакви ваксини. Според него, земята е пренаселена. Не му вяряайте, взема ни за мезе.

49

Патока

преди 1 година

До АнонименПо добре се научи да ги печелиш...

48

Анонимен

преди 1 година

Това болшевишко изчадие на сатаната БилГей ще направи услуга на света само ако се откаже от живота си и се гръмне

47

Мехмед

преди 1 година

До Асан... За кой питаш?

46

това значи само едно

преди 1 година

От единия джоб- в другия, ай моля ви се!

45

ПроСоТо

преди 1 година

"То хубаво,чорбаджи Стамо,но нали знаеш:-Един е гроба и за бедняка и за болярина..Как ще наблъскаш в него всичко,което си откраднал от сиромасите?"...Та така и тоя:..-Ако НАИСТИНА иска да "Върне това,което е завлекъл от обществото",просто нека СПРЕ да влачи!..Но нееее!..Той смучи катокърлеж "с литри",а "връща" КАПКИ..И на кого?..-На СОБСТВЕНАТА си фондация!!!!...Гейтс ще "дари" на Гейтс милиарди..Циркове!..Нагона към богатство е НЕИЗЛЕЧИМА БОЛЕСТ...Много по-опасна от любимия му "коковид"..

44

Анонимен

преди 1 година

Някой в състояние ли е да преведе заглавието?

43

Сърпочук

преди 1 година

До гладуващияПиши му.Може да изпрати един тир с юфка,кус-кус...

42

Tarikat`e

преди 1 година

Били, това означава ли, че Windows 11 ще е безплатен ? Вероятно си помислил някакви варианти, примерно: Безплатна 11-ка за всеки с 3-ти бустер или за всеки с имплантиран майкрософтски чип в мозъка, съдържащ акаунт данните, предавайки ги по 6G ?

41

преди 1 година

Ау колко благороден червей...

40

Боза 11

преди 1 година

Като падне под сто милиарда и веднага става беднякът-милиардер.

39

Стругът хвана ръкава

преди 1 година

Номера като на Баце. Като го погнаха започна да се прави на правещ и говорещ в "правилната посока" с надеждата да го оставят на мира. Настъпа котарака и смята, че котарака не раздава справедливост освен в случаите когато заедно с това са засегнати и интересите на котарака. Да ама не. Нито Баце ще умилостиви някого за Турски поток, като започна да подкрепя изгонването на руските дипломати от България и ще бъде разследван до дупка, нито на Гейтс ще му се размине разследването за Коронавирусът.

38

Тошо

преди 1 година

Един морален богаташ, 3 % да бяха като него, светът щеше да е по-интересен, защо ли ...ами многото пари са скучни, забавни са когато са малко!

37

Анонимен

преди 1 година

Че той с компанията си почти целия си живот е грабил обществото, сега, като наближава точката, от която вече няма да може да го ползва, щял да го върне... И голямо връщане - от 120 милиарда да "дадеш" 20... 100 милиарда като му останат, направо бедняк ще стане. Големи лицелери са тези милиардери. Уж все много даряват, а всъщност прехвърлят парите на разни фондации заради пестене на данъци, а така пак те си разполагат с парите и властта от тях. Отврат!

36

Bo

преди 1 година

Парите не му доставят удоволствие иска да е на мястото на Бог!

35

Анонимен

преди 1 година

горканчо