78

Анонимен

преди 1 година

Това е абсолтната истина. Падне ли Украйна, следваме ние и продажните копейки които са у нас ще почнат да безчинстват и да раболепничат на Русия.

77

SS

преди 1 година

До Лаврентий Берия ! ТЕБ НЕ ТЕ ЛИ ЗАСТРЕЛЯХА ОТЗАД В ТИЛА В БОЙЛЕРНОТО ПОМЕЩЕНИЕ В КРЕМЪЛ ? СТОЙ СИ В ПЪКЪЛА И ТРАЙ ! КЪДЕ ИЗПЪЛЗЯ ?

76

Лаврентий Берия

преди 1 година

До SS 78 - всичките дето искате украинците да лазят в краката на идола ви Вова Велики, много разбирате от "кураж". Това не е да лижеш руския ботуш! Щото вашия "кураж" до там стига.

75

Лаврентий Берия

преди 1 година

До SS - мда, възможно е! Ти като си стоял надупен цял живот пред по силните събирайки тая злост, да не си умрял, я? При това, вече си свикнал с "двата ката", та няма да те боли!

74

Анонимен

преди 1 година

Светът е в тежка икономическа криза - и на Запад, и в Русия и в Китай и навсякъде. Навсякъде ще има не само рецесия, ами тежка икономическа криза. След Украйна обаче ситуацията ще се развива по правилата на Русия, а не по правилата на Запада. Ще има икономическа война която ще се води по правилата на Русия, такава война не се печели с долари от въздуха а с реална икономика и с ресурси. И с оръжия, ако нямаш ресурси ти трябват оръжия за да завоюваш и мародерстваш евтини ресурси, а за запада вече няма евтини ресурси.

73

Shark

преди 1 година

Този не е ли вее за пенсия? Докога тея ще дават акъл? Какво като е бивш президент, до напикаване ли ще се меси навсякъде и ще го търпим. Лев няма да дам за Украйна!! Хич да не ми се прави на умилителен. За болните дечица защо не апелира да се дарява!!! АААА!

72

SS

преди 1 година

До 71! Оръжие не се хваща така лесно ! И да се стреля когато и по теб стрелят се иска кураж ! По лесно е да се четат лекции,да се разтягат локуми и да изповядваш ,,европейските ценностти " Съвсем безопасно е !

71

абе

преди 1 година

абе льо-льо, запада и америка се отказаха вече да им помагат, ние ли с го-лия за-дник! путин каквото е решил ще го направи!

70

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 70 - единствените млади българи които биха си задали тоя шизофреничен "въпрос" са наследниците на дрътите ко/муняги като теб, облагодетелствали се БКП. Останалите са благодарни за това. "Благославяш" ти и другите беззъби, опърпани и некъпани "русофили" които така и не се напънахте да направите повече от това да злобеете и завиждате на другите. Чакай си "поетичното възмездие" - в някой друг живот. В тоя няма да те огрее. Никой млад не иска Азиатските ти кумири.

69

Анонимен

преди 1 година

Путкинистите в Сибир.

68

Бай Х

преди 1 година

Бат Петьо и него го тресе евроатлантическият сезонен грип.Бълнува човека, простете му!"Възрожденски ценности" ... техен завършек е априлското въстание. Интелигенцията и чорбаджиите са се били против, бедните и неуки са били двигател на въстанието. Опиумният търговец и бохем Гаврил Груев Хлътев ( Георги Бенковски) го оглавява. Героите и истински родолюбци няма да видите на екрана, там са съвременните дядо Въльовци (предателя на Бенковски) и производните му.

67

Анонимен

преди 1 година

А) ГДБОП - МВР (отдел Киберпрестъпност) по оперативните канали да установи реалните ползватели (по IP-адреси, интернет-доставчици и др.); Б) След установяване на лицата, да бъде сезирана Прокуратурата на Република България (ПРБ); В) На основание НК на РБ (Особена част) ПРБ образува прокурорска проверка за престъпления против Републиката.Г) Осъдителни присъди в горе указания размер (между 5 и 15 години) за виновните. Така, след няколко подобни показни процеси русофилите бързо ще се спихнат до курназ-бабаити в панелната кухничка, перчещи се пред жена си, балдъзата и баджанака.

66

баба мара

преди 1 година

нова схема за прибиране на пари никои да не се хваща на тази въдица господинътима достатъчно имоти да приюти бежанците така че ще мине и без нашите пенсиивкарахте българия в нато и ес без референдум

65

Анонимен

преди 1 година

Хващай оръжието и отивай да си "помагаш" на фронта.

64

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам за тази партия, която обещае да вкара Петър Стоянов на доживотен затвор за национално предателство.

63

Анонимен

преди 1 година

Зеленски фашиста да бъде сменен и Украйна сама ще сключи примирието . НЕ КАТО ФАШИЗИРАНА И НАТОВСКА *** А КАТО СУВЕРЕННА Д-ВА ! Дали е късно. Може би -ДА .Заради американците ,който подклаждат огъня. Дявола е американски !

62

АнонимеН

преди 1 година

ЗАРАДИ ПРОКЛЕТАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ТЕРОР ФЕДЕРАЦИЯ СТРАДА ЦЕЛИЯ СВЯТ ТАМ СА НА ВЛАСТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОЛНИ БЕЗБОЖНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЪЗДАНИЯ!

61

Анонимен

преди 1 година

РПГта, миномети и танкови мини имаме много добри наше производство. Дайте ги на украинците и ще ни благославят цял живот. Ще имаме ценен съюзник в тяхно лице, а Русия се видя какво цели с ултиматомите които ни поставя и със спрения газ.

60

SS

преди 1 година

ПОМАГАЙКИ НА УКРАИНЦИТЕ ВСЪЩНОСТ СИ ГО НАБИВАМЕ ДВА КАТА ! НО НИЩО ! ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ С КРЪВ ЩЕ ПЛАТИТЕ !!

59

Анонимен

преди 1 година

Що се бият руснаците?