98

Анонимен

преди 1 година

Точен както винаги. Не е като онова кремълско плашило Радев.

97

Битълса Петьо

преди 1 година

Зъбльто и той да каже нещо.И понеже помогна много на България като президент,сега помага на Украйна.

96

Анонимен

преди 1 година

Помагаш на банковата си сметка, това го знаем, а цената на помоща ще я плати народа. Той е! Знаем го какъв е и пак има наглоста да дава мнение и да използва медиите за собствена облага и пиар. Наглост без граници!

95

Пак по опорката?

преди 1 година

До :) Градски, стара ти е опорната точка. *** в Истанбул - там обменят рубли по курса на чичко Гугъл.

94

Лаладжия

преди 1 година

Когато бешепрезидент и посети Израел, там след това коментираха, че Петър Стоянов може да говори дългобез да казва нищо.

93

Война можеше да няма

преди 1 година

До Анонимен 91: Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие Войната вече не можеше да не започне.

92

До 91

преди 1 година

Когато предизвикваш, летят и ракети. Пламналият пожар трябва да се потуши по мирен начин. Иначе бат ти Петьо от снимката умее да говори, без да се разбира какво иска да каже.

91

Човек

преди 1 година

Това продажно жалко недоразумение на природата Петър Стоянов трябва час по скоро да увисне на въжето!

90

Слава Украини

преди 1 година

Да ви го набия на всички червени *** тук!

89

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 92: Точно така е. Рублата вече втори месец поскъпва спрямо долара и вече е от най-стабилните валути. Това че ти не го разбираш, си е твой проблем.

88

Нане

преди 1 година

Откъде го изкопаха това краварско конче вихрогонче... ===)))

87

Ноби

преди 1 година

как имаш очи изобщо да се показваш, трябва да си много нагъл ***, кон.

86

Не е баш тъй

преди 1 година

До Анонимен 89: От руските ракети загиват укронацистите, а украинската армия умишлено обстрелва жилищни квартали в освободените от укронацизма градове в Донбас и Луганск. Схващаш ли разликата?

85

Анонимен

преди 1 година

Хаха 58.28 рубли = 1 долар и рублата била една от най-стабилните валути :) Ей това червената пропаганда е голямо нещо.

84

Анонимен

преди 1 година

"Един мъдър и опитен политик ще призове за дипломатически призиви за спиране на войната." - Много световни политици с години пробваха по дипломатичен път да спрат имперските амбиции на Русия, но не успяха. Когато ракетите вече летят срещу теб, не върви да преговаряш с тях, вместо да се защитаваш.

83

Слава на Русия

преди 1 година

До Анонимен 86: Русия е пред фалит? Това пък откъде го измисли? Рублата вече втори месец поскъпва спрямо долара. Погледни курса в чичко Гугъл 58.28 рубли за долар в момента. А еврото поевтиня до едно евро за долар. Това говори ли ти нещо? Рублата вече е от най-стабилните валути. Който иска да купи нефт или газ от Русия трябва да плаща в рубли.

82

Анонимен

преди 1 година

"На мен проблем ми е инфлацията!" - От инфлацията няма да умреш, но от руските ракети хората умират всеки ден. Фашистите точно на това разчитат - хората да са егоисти и да си гледат само своето благополучие и да не помагат на Украйна.

81

Анонимен

преди 1 година

Тоя Кон откъде го изпуснаха.

80

Анонимен

преди 1 година

На Путин никой не смее да му каже че Русия е пред фалит, за да не му хвръкне главата. Затова старчетата в Кремъл си мислят че всичко е наред и има още какво да изтискват от бедния руски народ.

79

Анонимен

преди 1 година

Един мъдър и опитен политик ще призове за дипломатически призиви за спиране на войната. Това е пътят за спасение, а не наливане на оръжия и подклаждане на огъня. Всичко останало са празни приказки и мазнъотене.