34

Крали Марко

преди 1 година

Наркоманите по принцип не са хора отдавна. Едни деградирали о.....ци които сама замърсяват земята с тяхното си присъствие. Жалкото е че загиват нормални хора заради тях. По добре е Господ да си ги вземе при него. Алкохола ако се пие умерено и никога не се сяда пил зад волана не е проблем. За тези които карат пияни трябва линч от близките хора , и нетърпимост от обществото.

33

Трак

преди 1 година

До тук ни докара расия и комунизма .. да сме пияни и алкохолизирани де-били ! Това са рашистански ценности :-деградация

32

Анонимен

преди 1 година

Отдавна няма общество, политбюро и филиялите му се погрижиха на тая територия да има само робски скотове като тях

31

90%

преди 1 година

То почти няма трезвени на пътя. Като ги гледам как карат.

30

Анонимен

преди 1 година

Значи ако съм пиян и дрогиран ама държа право и ме се набивам на очи всичко е ок така ли? Мн умно.

29

До Хага

преди 1 година

Това изказване на пътя редовно дрогирани и пияни трябва да го кажете на Кисинджър, ЦРУ и Сакскобурготски,склонен съм да си мисля,че са били крайно друсани като са спретнали номера със златото.Защото този номер не се води икономическа война, този номер даже не се води банкова война, този номер е директен отказ на банковата система и швейцарските банки да бъдат платени парите на цяла една държава. Това е насилствен фалит.IF IT AIN'T BROKE DON'T FIX IT! Което води до престъпления срещу човечеството

28

Анонимен

преди 1 година

и нека проверките да се правят само ако има явно нарушение на правилника или неадекватно шофиране, щото сега си е чист тормоз, и на запад съм карал, такова спиране без причина като тук няма, както се вижда и положителен резултат няма... +тестове, които ловят ако си пушил миналата година си изглежда като имитация на работа

27

Анонимен

преди 1 година

Тук е важно да се реве по телевизията ,че за тоя и оня нямало помощи, да се вдигат пенсии и заплати и други глупости, но важните неща се пропускат удобно. Защо? Ами да не забравяме,че самият контрол върху дрогираните и пияните чакаме да се осъществява от една корумпирана и обвързана с мафията на всички нива институция. Е нема как да стане.

26

Цар Лъв

преди 1 година

подозирам, че никой от хванатите дрогирани ли пияни, няма да си позволят да карат в чужбина, в Гърция например, нали? Хората са го измислили.

25

Анонимен

преди 1 година

като няма държава ,явно обществото само ще трябва да се справи !

24

Анонимен

преди 1 година

5000 лв, глоба, от които 10% за полицаите, съставили акта. И никаква опция за обжалване на запетаи и точки. Лесно.

23

обективен

преди 1 година

Със закон да се приеме здравият бой над пияни и дрогирани на мястото на задържането и да се пуска в социалните мрежи записа !!

22

Анонимен

преди 1 година

няма да е зле да се закупят тестове за дрога като в белите държави, такива, които отчитат дали сега си употребил, не вчера, не преди 2 седмици, защото с тези на мвр ще напълнят арестите с хора, които определено не са престъпници и не са убили никого, а такива като семерджиев ще си карат на амфети 15-20 години безнаказано

21

Анонимен

преди 1 година

Не достигат КАТ а и полицаите също участват в наркотични банди.

20

Как ще ги стигнем

преди 1 година

китайците, дори да се поздравим?! Шофьори дрогирани пили, там са в Трудови лагери, нали?

19

Асен Киров Премиеров

преди 1 година

Путин е виновен!!! Той е назначил във всички РПУ-та на Рашков шпиони, да клатят правителството! Да изгоним още 1400 руски дипломати и ще си решим всички проблеми!

18

ПроСоТо

преди 1 година

"Гледай в корена!"../ К. Прутков/......Сега:..-Докато не ОСЪЗНАЕМ,че начина,по който съществува "СОЦИУМА" ни,няма да постигнем никакъв,ама никакъв напредък!...Възмущавате се от агресивността на некои индивиди...Добре,но защо се не запитате КОЕ или КАКВО прави тези индивиди да са агресивни?..-Ще ви кажа:..-Като започнем от ВЪЗПИТАНИЕТО В ДЕТСКА ВЪЗРАСТ,минем през УЖАСНАТА СМРАДЛИВОСТ на "смрадовете" /цитат"/ и стигнем до СРАМНАТА НЕМОРАЛНОСТ на тия,коти ни ЯХАТ..Няма как да очакваме редовите граж

17

Истината

преди 1 година

Каквито и строги закони да има това мвр и полиция с сегашните кадри нищо няма да стане,само бързи, драстични чистки и голяма реформа могат да оправят нещата.

16

Анонимен

преди 1 година

С нищо няма да се справим. Посочете един проблем, с който да сме се справили последните 30 години

15

мак

преди 1 година

Кое възпира дрогиран или пиян да седне зад волана? Нищо. Той се смята за безсмъртен, щото е неадекватен в момента, освен това всеки знае, че законът е милозлив към джигити на пътя, дори към такива, които убиват. Може би дълги години затвор за убийци, конфискация на колата и книжка на пиян/дрогиран ще дадат ефект, друго не виждам. И пак, след всяка трагедия има дискусия и търсене на причини и виновни, следва забрава, до следващата трагедия.